Hvordan måle bagasje: 10 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan måle bagasje: 10 trinn (med bilder)
Hvordan måle bagasje: 10 trinn (med bilder)

Video: Hvordan måle bagasje: 10 trinn (med bilder)

Video: Hvordan måle bagasje: 10 trinn (med bilder)
Video: 3 ТОП БЛЮДА ИСПАНИИ / БУТЕРБРОДЫ ПИНЧО / ПАЭЛЬЯ / КРЕМА КАТАЛАНА,SUB ENG. 2024, April
Anonim

Hvis du flyr et sted, er det sannsynlig at du må ha med deg bagasje. Siden flyselskapene har krav til størrelse og vekt på bagasjen du kan ta med på flyet, må du måle bagasjen din riktig. Start med å sørge for at du vet hva du får når du kjøper en ny pose. Ta deretter de vanligste målingene, inkludert lineære tommer, vekt og høyde, dybde og bredde. Å ta disse målingene på forhånd kan spare deg for hodepine på flyplassen.

Trinn

Metode 1 av 2: Velge riktig pose

Mål bagasje trinn 1
Mål bagasje trinn 1

Trinn 1. Sjekk flyselskapets posekrav

Hvert flyselskap har litt forskjellige krav til innsjekket og håndbagasje. Du bør kunne finne denne informasjonen på flyselskapets nettsted, vanligvis under "Ofte stilte spørsmål".

Husk at flyselskapets nettsted vil ha den mest oppdaterte informasjonen

Mål bagasje trinn 2
Mål bagasje trinn 2

Trinn 2. Kontroller at poseforlengelsene er innenfor størrelseskravene

Noen poser har en liten glidelås rundt kanten som ikke åpner seg inn i en ny seksjon, men i stedet forlenger posen. Hvis du tror du må bruke denne utvidelsen, må du måle posen din med den uten glidelås og forlengelse.

Mål bagasje trinn 3
Mål bagasje trinn 3

Trinn 3. Dobbeltsjekk listen over målerforhandlere på nettstedene deres

Mange bagasjeforhandlere vil annonsere at posene deres er "håndterbare". De vil også liste opp målinger som ser ut til å passe til de fleste flyselskapenes krav til størrelse. Men måle alltid posen på egen hånd før du pakker den og tar den med til flyplassen. Ulike flyselskaper har forskjellige krav, og forhandlere har ikke alltid nøyaktige målinger.

Mål bagasje trinn 4
Mål bagasje trinn 4

Trinn 4. Mål posen når den er pakket

Vesken din kan passe innenfor flyselskapets krav når den er tom, men å legge tingene dine til den kan endre dimensjonene. Pakk alt du trenger å ta, og mål det deretter på nytt.

Mål bagasje trinn 5
Mål bagasje trinn 5

Trinn 5. Sammenlign målene for håndbagasje og innsjekket pose

De fleste flyselskaper lar deg ta med en større pose hvis du sjekker den. Sørg for at du vet om du bærer på en pose eller sjekker den, og at du har flyselskapets målekrav for hvilken type pose du har valgt.

De fleste flyselskaper har strenge vektkrav for innsjekket bagasje. Sørg for at du veier posen din, etter at den er fullpakket, for å sikre at den er innenfor disse kravene

Metode 2 av 2: Måling

Mål bagasje trinn 6
Mål bagasje trinn 6

Trinn 1. Mål de totale lineære tommer i posen din

Fordi poser kan være så mange forskjellige former og størrelser, gir noen flyselskaper bare en lineær tomme eller centimeter måling posen din må være under. Mål lengden, høyden og dybden på posen din, inkludert håndtak og hjul. Legg de tre målingene sammen. Totalen er din lineære måling, enten i centimeter eller tommer.

Mål bagasje trinn 7
Mål bagasje trinn 7

Trinn 2. Mål fra hjulene til toppen av håndtaket for høyde

Noen forhandlere angir høyden som "oppreist" måling. For å få posens høyde måler du fra bunnen av hjulene (hvis vesken har hjul) til toppen av håndtaket.

Hvis du bruker en veske, må du stå på enden og måle fra den ene enden til den andre

Mål bagasje trinn 8
Mål bagasje trinn 8

Trinn 3. Mål fra baksiden av kofferten til forsiden for dybde

Dybden refererer til hvor dyp kofferten din er. Så for dybde må du måle fra baksiden av kofferten (der klærne hviler når du pakker) til forsiden (som vanligvis har ekstra glidelås og glidelommer).

Mål bagasje trinn 9
Mål bagasje trinn 9

Trinn 4. Mål fra en kant til en annen for bredde

For å måle bagasjens breddemåling må du plassere den slik at du vender bagasjen rett ut. Mål deretter over forsiden av vesken. Sørg for å inkludere eventuelle sidehåndtak i målingene.

Mål bagasje trinn 10
Mål bagasje trinn 10

Trinn 5. Vei posen din med en vekt

Hvert flyselskap har en vektgrense for håndbagasje og innsjekket bagasje. Ta i betraktning at vesken din vil veie noe, selv når den er tom. Hvis du har en vekt hjemme, veier du posen etter at den er fullpakket. Det kan hjelpe deg med å unngå stygge avgifter eller å måtte kaste ting ut på flyplassen.

Anbefalt: