3 måter å unngå flygebaggebyrer

Innholdsfortegnelse:

3 måter å unngå flygebaggebyrer
3 måter å unngå flygebaggebyrer

Video: 3 måter å unngå flygebaggebyrer

Video: 3 måter å unngå flygebaggebyrer
Video: 3 ULIKE MÅTER Å SMINKE BRYNENE PÅ / Depend Cosmetics 2024, April
Anonim

Som passasjer er du interessert i å holde de totale reisekostnadene så lave som mulig. Mange reisende kan unngå alle bagasjeavgifter ved bare å bruke håndbagasje og undersøke unntak. Hvis du må sjekke poser, kan du fortsatt planlegge for å minimere gebyrene du må betale. Siden gebyrene er basert på størrelse, vekt og mengde bagasje du har med deg, kan pakkelys hjelpe enhver passasjer med å unngå de verste bagasjeavgiftene.

Trinn

Metode 1 av 3: Pakking av lys for å unngå gebyrer

Unngå flygebaggebyrer Trinn 1
Unngå flygebaggebyrer Trinn 1

Trinn 1. Pakken må bare tas med på bagasjen

De fleste flyselskaper tillater deg å ta med deg en håndbagasje og en personlig ting (for eksempel en veske eller ryggsekk) gratis. Hvis du får plass til alt du trenger i denne bagasjen, kan du unngå bagasjegebyrer helt.

  • Noen lavprisflyselskaper tar betalt selv for håndbagasje, så sjekk med din på forhånd for å være sikker.
  • Din håndbagasje kan noen ganger sjekkes (gratis) ved porten før avreise hvis flyet forventes å være veldig fullt.
Unngå flygebaggebyrer Trinn 2
Unngå flygebaggebyrer Trinn 2

Trinn 2. Sørg for at bagasjen din er innenfor størrelsesgrensene

Bærebagasje må passe inn i luftrommet på et fly, og en personlig ting må passe under setet foran føttene. Sjekk flyselskapets nettsted før du reiser for spesifikke størrelsesbestemmelser.

  • De fleste flyselskaper har en beholder ved innsjekkingsskranken eller porten som du kan skyve håndbagasjen inn i for å bekrefte at den er innenfor størrelsesgrensene.
  • Husk at flyselskapet ditt teknisk sett kan ha en vektgrense for håndbagasje, selv om mannskaper sjelden tar seg tid til å veie håndbagasje.
  • I verste fall kan det hende du blir bedt om å sjekke når du fortsetter å veie og viser deg å være over grensen.
Unngå flygebaggebyrer Trinn 3
Unngå flygebaggebyrer Trinn 3

Trinn 3. Reduser bagasjemengden du har med deg

De fleste har en tendens til å pakke vesentlig. Å bære så lite som mulig er den beste måten å unngå eller redusere bagasjeavgifter. Hvis du kan redusere to innsjekkede poser til en, eller en innsjekket pose til en håndbagasje, vil du se umiddelbare besparelser.

Minimer antallet ting du tar. For eksempel kan du tro at du må ta med fem par sko på ferie, men tre vil sannsynligvis gjøre det

Unngå flygebaggebyrer Trinn 4
Unngå flygebaggebyrer Trinn 4

Trinn 4. Pakk så godt som lett

Å kaste alle klærne dine og kaste dem i bagasjen din vil kaste bort dyrebar plass. I stedet ruller du opp klærne tett og pent i bagasjen. Du vil få plass til mye mer i bagasjen din, og redusere antall brikker du har med deg-og gebyrene du vil bli pålagt. Det er andre måter å klemme mer på. For eksempel:

  • Vakuumpakk klærne i kompresjonsposer. Alt du trenger å gjøre er å koble en støvsuger til en åpning på disse posene, og den vil fjerne all overflødig luft slik at elementene tar mindre plass.
  • Tuck små ting i andre ting. For eksempel, rull opp sokker eller et belte og legg dem i skoene dine.
Unngå flygebaggebyrer Trinn 5
Unngå flygebaggebyrer Trinn 5

Trinn 5. Bruk så mye du kan i stedet for å pakke den

Dette er en annen måte å redusere beløpet du må ha med deg i bagasjen, og dermed redusere potensielle bagasjegebyrer. Det er en rekke kreative måter å gjøre dette på. For eksempel:

  • Bruk lag på flyet for å redusere det du må putte i bagasjen.
  • Bruk de tykkeste elementene, som en stor kåpe, i stedet for å ha dem i bagasjen. Du kan alltid ta den av når du er i flysetet.
  • Bruk lommene til å holde små ting i stedet for å putte dem i bagasjen. Du kan til og med brette små klesplagg og plassere dem i store lommer på en jakke eller lastebukse.
Unngå flygebaggebyrer Trinn 6
Unngå flygebaggebyrer Trinn 6

Trinn 6. Bruk den største tillatte personlige gjenstanden

Nesten alle flyselskaper lar deg bære en personlig vare gratis. Dette forventes vanligvis å være noe som en veske eller bærbar veske, men en ryggsekk eller liten duffel vil også vanligvis gli forbi uten problemer. Pakk så mye du kan i denne varen.

Unngå flygebyrgebyrer Trinn 7
Unngå flygebyrgebyrer Trinn 7

Trinn 7. Legg tunge ting i håndbagasjen hvis du sjekker en pose

Personlige ting og håndvesker blir vanligvis ikke veid (i motsetning til innsjekkede poser). Legg de tyngste gjenstandene i håndbagasjen for å gjøre det mindre sannsynlig at bagasjen din blir belastet for overvektig bagasje.

Unngå flygebaggebyrer Trinn 8
Unngå flygebaggebyrer Trinn 8

Trinn 8. Vei posene dine hjemme

Ingen ønsker å komme seg helt til innsjekkingsskranken før de innser at bagasjen deres er overvektig og belastes bagasjegebyr. Gjør deg selv en tjeneste og bruk en digital vekt for å veie bagasjen din før du reiser. Hvis det er over flyselskapets grense, ta ut noe for å unngå gebyret.

Hvis du reiser med flere personer, kan du fordele varer mellom all bagasjen for å sikre at hver persons bagasje er under vektgrensen

Unngå flygebaggebyrer Trinn 9
Unngå flygebaggebyrer Trinn 9

Trinn 9. Spør hvilke ting du kan pakke gratis

Selv om det ikke alltid er kunngjort, får de fleste flyselskapene ikke passasjerer til å betale for å pakke ting som barnevogner, barneseter og nødvendig medisinsk utstyr. Spør flyselskapet ditt om du kan fly gratis før du prøver å putte ting som disse i en innsjekket bag og betale deg et gebyr.

Unngå flygebaggebyrer Trinn 10
Unngå flygebaggebyrer Trinn 10

Trinn 10. Overfør store mengder væske til flasker i reisestørrelse

Væsker kan vanligvis bare transporteres ombord i et fly i små mengder, for eksempel 3 gram eller mindre. Hvis du bærer større mengder væske, må du sjekke posen din. Du kan imidlertid omgå denne forskriften ved å pakke om væsken i mindre flasker. På den måten kan du unngå gebyret for innsjekket bagasje.

  • For eksempel, hvis du bærer en beholder med sjampo på ni unser, må du overføre den til tre flasker på tre unser i stedet og legge dem i håndbagasjen.
  • Husk at ting for spedbarn (melk, formel eller mat) og nødvendige medisiner vanligvis ikke er underlagt væskemengdegrensene.

Metode 2 av 3: Velge flyselskapet ditt klokt

Unngå flygebaggebyrer Trinn 11
Unngå flygebaggebyrer Trinn 11

Trinn 1. Velg et flyselskap som ikke tar betalt for en innsjekket bagasje

Mens de fleste flyselskaper bruker bagasjeavgifter for innsjekkede poser som inntektsstrøm, tillater noen få passasjerer å sjekke en bag gratis. Fra begynnelsen av 2017 tilbyr transportører som Southwest og JetBlue dette alternativet.

Unngå flygebaggebyrer Trinn 12
Unngå flygebaggebyrer Trinn 12

Trinn 2. Få elitestatus med ditt favorittflyselskap

Hvis du tjener spesiell status hos et flyselskap basert på hyppige flyger miles eller andre arrangementer, kommer dette ofte med rabatter på eller eliminering av bagasjegebyrer. Selv om du alltid flyr med det samme flyselskapet, betyr det kanskje ikke at du har den billigste billetten hver gang, men du kan spare penger på bagasjeavgifter på denne måten i det lange løp hvis du ofte reiser med mye bagasje.

Kontakt ditt foretrukne flyselskap for informasjon om hvordan du tjener elitestatus

Unngå flygebaggebyrer Trinn 13
Unngå flygebaggebyrer Trinn 13

Trinn 3. Ta kontakt med flyselskapet ditt for å se om du er kvalifisert for unntak

Mange flyselskaper tilbyr insentiver eller unntak for spesielle passasjerer eller flyklasser. Disse kan inkludere eliminering av bagasjegebyrer. For eksempel tilbyr noen flyselskaper en gratis innsjekket bagasje på internasjonale flyvninger, og mange lar medlemmer av militæret sjekke sekker uten å betale et gebyr.

Ta kontakt med en kundeserviceagent hos ditt foretrukne flyselskap for å se om du kvalifiserer for et unntak som dette

Unngå flygebaggebyrer Trinn 14
Unngå flygebaggebyrer Trinn 14

Trinn 4. Registrer deg for et flyselskapets kredittkort med gratis bagasjefordeler

Flyselskapets kredittkort tilbyr ofte gratis innsjekkede poser som et insentiv. Hvis du flyr ofte og ikke har noe imot å registrere deg for et kort, kan dette være et alternativ for deg.

  • Vanligvis må du bruke dette kortet til å kjøpe billettene dine for å få bagasjegebyrer frafalt.
  • Noen ganger har flyselskapets kredittkort spesielle restriksjoner og høye årsavgifter, så les det med småt før du registrerer deg. Kortet vil bare være verdt det hvis du sparer penger i det lange løp ved å unngå mer i bagasjeavgifter enn du betaler for kortavgifter.
Unngå flygebaggebyrer Trinn 15
Unngå flygebaggebyrer Trinn 15

Trinn 5. Fly første klasse

Mesteparten av tiden blir førsteklasses billetter automatisk samlet med en gratis innsjekket pose. Disse billettene kan være mye dyrere enn billetter for økonomiseter, men hvis du bare vil unngå bryet med å betale separate bagasjegebyrer, kan du gå til førsteklasses.

Metode 3 av 3: Redusere bagasjegebyrene

Unngå flygebaggebyrer Trinn 16
Unngå flygebaggebyrer Trinn 16

Trinn 1. Spred avgifter rundt hvis du reiser med flere passasjerer

Flyselskaper krever ofte et gebyr for en først innsjekket bag og et høyere gebyr for ekstra poser (for eksempel $ 25 for den første posen og $ 35 for hver ekstra bagasje). Hvis du reiser med flere personer, må du sørge for at hver betaler for sin egen bag, i stedet for at én person betaler for dem alle-de totale avgiftene blir lavere.

For eksempel, for en gruppe på fire personer som reiser med fire poser, kan det koste $ 130 hvis én person sjekker og betaler for hele bagasjen, men bare $ 100 hvis hver person sjekker og betaler for sin egen

Unngå flygebyrgebyrer Trinn 17
Unngå flygebyrgebyrer Trinn 17

Trinn 2. Spør om oppgraderinger av billettklasser

Mange flyselskaper vil tilby passasjerer muligheten til å oppgradere til førsteklasses eller et annet nivå i siste liten mot en ekstra avgift. Dette tilbys vanligvis bare kort tid før avreise. Selv om det er et gebyr for denne oppgraderingen, kan du bestemme hvor komfortabel og praktisk det er å ikke betale separate bagasjegebyrer. I visse tilfeller kan det til og med være rimeligere enn å betale bagasjegebyrer.

  • For eksempel, hvis du blir tilbudt en oppgradering til førsteklasses på Delta for $ 90, får du sjekke opptil tre poser uten ekstra kostnad.
  • Hvis du reiste med en gruppe på tre, hver person som sjekker en bagasje, kan bagasjegebyrene dine være $ 95. Hvis en av gruppen din kommer til førsteklasses oppgradering og sjekker alle posene dine, sparer du litt penger.
Unngå flygebyrgebyrer Trinn 18
Unngå flygebyrgebyrer Trinn 18

Trinn 3. Bruk sjarmen din til å redusere bagasjeavgifter

Noen ganger er avgjørelsene om bagasjeavgifter opp til agenter ved innsjekking. Dette betyr at hvis du er ekstra høflig, kan du kanskje unngå gebyrer.

  • For eksempel, hvis du har en bag som er litt over vektgrensen, vil du vanligvis bli pålagt en bagasjegebyr for overvekt.
  • Men hvis du forteller agenten at vesken din bare er over vektgrensen fordi du måtte legge en gave til den søte 3 år gamle niesen din i den, kan du bare slippe å betale gebyret.

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

Undersøk bagasjegebyrer og forskrifter for flyselskapet du flyr med før du reiser. Planlegg på forhånd for å unngå gebyrer før du drar, i stedet for å krype for å redusere bagasjen din på flyplassen eller bli tvunget til å betale

Advarsler

  • Bagasjeavgifter kan variere mye fra flyselskap til flyselskap. Spesielt kan normale standarder for flyselskaper i ett land være ganske forskjellige enn for flyselskaper fra et annet.
  • Flyselskapets retningslinjer endres hele tiden, så sjekk alltid den mest oppdaterte informasjonen om bagasjegebyrer før avreise.

Anbefalt: