Hvordan male en BMX -sykkel: 6 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan male en BMX -sykkel: 6 trinn (med bilder)
Hvordan male en BMX -sykkel: 6 trinn (med bilder)

Video: Hvordan male en BMX -sykkel: 6 trinn (med bilder)

Video: Hvordan male en BMX -sykkel: 6 trinn (med bilder)
Video: Motorcycle suspension adjustments (Norden 901 as example) 2024, April
Anonim

Hvis du noen gang har ønsket at sykkelen din skulle se annerledes ut uten å måtte bruke £ 300 på en helt ny sykkel, vil denne artikkelen vise deg hvordan du gir sykkelen din en superkul spray. Du vil se ut som en ekte våghals.

Trinn

Mal en BMX sykkel Trinn 1
Mal en BMX sykkel Trinn 1

Trinn 1. Bestem hvilken farge du vil ha sykkelen

Tenk på det, sykkelen din kan ha hvilken farge du vil ha den. Du kan til og med sette en logo eller et mønster på den. Noen kule farger er lyseblå, dyp rød, svart eller en neonfarge. Det er imidlertid det du vil, og det er din mening som betyr noe. Tross alt er sykkelen din, ikke sant? Hvis du sitter fast for ideer, kan du se på nettet eller gå til en butikk som selger spraymaling. Sjekk fargene de har, og se for deg sykkelen din slik. Hvis du liker det, gå for det!

Mal en BMX sykkel Trinn 2
Mal en BMX sykkel Trinn 2

Trinn 2. Kjøp spraymaling

Etter at du har brukt litt tid på å tenke lenge på hvilken farge du vil at sykkelen skal ha, kan du gå ut og kjøpe sprayboksen. Spraymaling er mye lettere å jobbe med og varer lenger. Det kan være lurt å få to eller tre bokser med grunnfargen din og en boks med den andre fargen hvis du har en logo eller et mønster på toppen.

Mal en BMX sykkel Trinn 3
Mal en BMX sykkel Trinn 3

Trinn 3. Ta sykkelen fra hverandre

Sykkelen er mye lettere å jobbe med hvis alle delene er separate. Hvis du virkelig ikke vet hvordan du skal ta sykkelen fra hverandre eller du virkelig ikke vil, kan du enten ta med sykkelen til en venn eller spesialist som kan ta sykkelen fra hverandre eller bare dekke alle delene du ikke gjør ønsker å få maling på med malertape. Resultatet kan imidlertid være litt skittent.

Mal en BMX sykkel Trinn 4
Mal en BMX sykkel Trinn 4

Trinn 4. Slip av all eksisterende maling av sykkelen

Hvis du prøver å male rett til den gamle finishen, vil den nye malingen ikke bli på sykkelen, og den gamle finishen vil vise seg. Dette vil se veldig ryddig ut, så unngå det. Bruk et sandpapir av middels grus for å få av all malingen og deretter et superfint sandpapir for å glatte ut delene dine. Sørg for at all maling, støv og fett er av før du fortsetter til neste trinn.

Mal en BMX sykkel Trinn 5
Mal en BMX sykkel Trinn 5

Trinn 5. Påfør grunnlaget

Påfør et tynt lag maling på sykkelen. Feilen de fleste gjør er at de vil dekke hele sykkelen på første strøk. Når malingen tørker, vil den se veldig ujevn ut. Unngå dette ved å bare påføre et tynt lag med maling. La det tørke i omtrent førti-fem minutter, og påfør deretter et nytt strøk. Gjenta dette trinnet til du liker finishen. Etter det påfører du et lakkstrøk for å forsegle malingen.

Mal en BMX sykkelfinale
Mal en BMX sykkelfinale

Trinn 6. Ferdig

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

  • Sørg for å bruke primer for et bedre utseende.
  • Se etter overspray på andre sykkeldeler i nærheten. Prøv å bruke malertape på steder du ikke vil male.
  • Bruk en sjablong for å spraye på et design eller en logo.

Anbefalt: