Hvordan få en lav apr på et billån: 11 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en lav apr på et billån: 11 trinn (med bilder)
Hvordan få en lav apr på et billån: 11 trinn (med bilder)

Video: Hvordan få en lav apr på et billån: 11 trinn (med bilder)

Video: Hvordan få en lav apr på et billån: 11 trinn (med bilder)
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, April
Anonim

APR står for årlig prosentsats. Den definerer beløpet du betaler i renter for et helt år i stedet for bare i løpet av en betalingsperiode (vanligvis en måned). Å få en lav apr på billån vil redusere renten du må betale på billånet over tid. Dessverre prøver mange forhandlere å manipulere kjøpere til å betale ublu høye priser. Gjør du leksene dine og vet hva forhandlingsbrikkene dine gjør, kan du forhandle om en lavere apr.

Trinn

Del 1 av 2: Gjør leksene dine

Få en lav apr på et billån Trinn 1
Få en lav apr på et billån Trinn 1

Trinn 1. Få kredittrapporten din

De fleste forhandlere vil tilby deg en APR basert på din inntekt og kredittpoeng. Forbrukerne har rett til en gratis kredittrapport per år fra et kredittkontor. Den føderale regjeringen autoriserte annualcreditreport.com til å utstede gratis kredittrapporter. Du kan vekselvis velge mellom TransUnion, Equifax og Experian, eller se denne guiden.

  • Kredittrapporten din kommer ikke med en gratis kreditt score. Det ville være hyggelig å vite kredittpoengene dine, men du bør kunne få en ide om hvor god kreditten din er basert på rapporten alene.
  • Den vanligste modellen for kredittpoeng er FICO. FICO -poengsummen beregnes basert på skyldige beløp (30%), ny kreditt (10%), kredittlengde (15%), kredittmiks (10%) og betalingshistorikk (35%). Skyt for å få en score så nær 850 som du kan, men de øvre 700 -tallet vil også gi deg gode lånerenter.
  • Noen kredittkortselskaper og banker vil automatisk generere en FICO -poengsum for deg hver måned. Du kan motta denne rapporten gratis, eller du må kanskje betale ekstra for den.
Få en lav apr på et billån Trinn 2
Få en lav apr på et billån Trinn 2

Trinn 2. Sjekk gjennomsnittlige renter i ditt område

Du må gå inn i forhandlingsrommet bevisst på prisene andre i ditt område får. Det er mange selskaper som utarbeider renterapporter som du kan finne med et enkelt websøk. Du kan også sjekke bankens nettsted for å finne prisene.

Få en lav apr på et billån Trinn 3
Få en lav apr på et billån Trinn 3

Trinn 3. Få bevis på inntekt

Det andre kriteriet bilforhandlere bruker for å bestemme renten din, er din inntekt. Ta med en lønnsstubbe, selvangivelse eller annet statlig dokument som angir din inntekt. Å vise jobbstabilitet vil hjelpe deg med å få en bedre rente.

Få en lav apr på et billån Trinn 4
Få en lav apr på et billån Trinn 4

Trinn 4. Handle rundt for biler

Å bli fikset på en drømmebil gjør det lettere for forhandlere å manipulere deg til høyere renter. Finn flere biler, slik at du har fleksibiliteten til å gå bort fra en dårlig avtale senere. Med mindre du er på markedet for en sjelden bil, bør du kunne finne flere lignende biler i ditt område.

Få en lav apr på et billån Trinn 5
Få en lav apr på et billån Trinn 5

Trinn 5. Finn renter for forhandlere og banker

Det beste lånet kan være hos en forhandler, en bank eller en kredittforening - det avhenger bare av virksomheten eller institusjonen. Tenk på fordelene ved å låne penger fra hvert sted. Selv om en institusjon kan ha høyere priser, kan det være mer praktisk for deg.

  • Å ta et forhandlerlån er ikke alltid en dårlig idé. I tillegg til bekvemmelighetsfaktoren kan de ha spesielle programmer som hjelper deg med å holde bilen på veien. Få informasjon om alt de tilbyr med lånene sine, men vær forsiktig med "tillegg" som demper tilbudet, men har liten verdi.
  • Banklån har vanligvis lavere APR. Til tross for lovgivning som begrenser APR -renter og lånemarkeringer i mange stater, vil du ofte få det beste tilbudet i banken din. Hvis du bruker flere banker, kan du velge den beste prisen. Kredittforeninger har generelt mye lavere priser på billån. Se på den mest oppdaterte rapporten fra American Credit Union Administration for å se hvordan banker og kredittforeninger sammenligner seg.
Få en lav apr på et billån Trinn 6
Få en lav apr på et billån Trinn 6

Trinn 6. Vurder et bileierprogram

Mange mennesker med lav inntekt har lite forsvar mot utnyttende lånepraksis. Det er mange programmer for å hjelpe lavinntektsfamilier med å skaffe og betale for biler. Ta kontakt med ideelle organisasjoner for å finne et bileierprogram i ditt område.

Del 2 av 2: Forhandlinger om den beste apr

Få en lav apr på et billån trinn 7
Få en lav apr på et billån trinn 7

Trinn 1. Bli forhåndsgodkjent for et banklån

Enten du ender opp med å ta banklånet eller ikke, å ha et i hånden er en kraftig forhandlingsbrikke når du snakker med en bilforhandler. Hvis du mistenker at en bilforhandler har gitt deg et dårlig tilbud, snakk med banken din. Inntil du signerer papirene, kan den forhåndsgodkjente APR-en din fra banken gi deg en sammenlignbar rente.

Få en lav apr på et billån Trinn 8
Få en lav apr på et billån Trinn 8

Trinn 2. Ta et kortere lån hvis mulig

APR -rentene øker dramatisk basert på hvor lenge du velger å betale tilbake lånet. Et standard kortsiktig lån er 36 måneder. Denne informasjonen vil være i låneinformasjonen du fant for banken din da du gjorde leksene dine. En kortere tilbakebetalingstid er imidlertid høyere månedlige utbetalinger, så vurder om du har råd til tilleggskostnaden. I gjennomsnitt bruker bileiere omtrent 11% av inntekten på bilbetalinger.

Få en lav apr på et billån Trinn 9
Få en lav apr på et billån Trinn 9

Trinn 3. Gjør en stor forskuddsbetaling

Bilforhandlere foretrekker å motta så mye penger på forhånd som mulig. Tilby en større forskuddsbetaling enn nødvendig er en byttebrikke du kan bruke for å få en lavere apr. Det vil også redusere størrelsen på betalingene dine, og kanskje til og med tillate deg å velge en kortere tilbakebetalingsperiode.

Få en lav apr på et billån Trinn 10
Få en lav apr på et billån Trinn 10

Trinn 4. Bytt ut flere tilbud for en lavere APR

Forhandlere bruker tillegg som kontantrabatter, mindre bilforbedringer og insentivprogrammer for å øke bilkostnaden. Noen av disse er imidlertid "back-end-produkter", noe som betyr at de ennå ikke er installert eller trådt i kraft. Fortell forhandleren at du vil bytte noen tillegg for en lavere APR.

Få en lav apr på et billån Trinn 11
Få en lav apr på et billån Trinn 11

Trinn 5. Vær klar til å gå bort

Selv om det ikke gjelder for alle, eksisterer den vanlige brukte bilforhandlerens stereotype av en grunn. Hvis du får en dårlig avtale og de ikke rykker, gå bort. Hvis du gjorde leksene dine, har du flere alternativer. Selv om de ikke gir deg en bedre avtale for å få deg tilbake til forhandlingsbordet, vil du sannsynligvis ha bedre hell med en mer pålitelig forhandler.

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

Vurder å la noen co-signere billånet ditt hvis du har dårlig kreditt. Ellers er det ikke sannsynlig at du får en lav apr på lånet ditt

Advarsler

  • Husk at når du ser annonser for 0 prosent finansiering og andre lave apr -avtaler, er disse tilbudene for folk med god kreditt og inntekt. Ikke alle kvalifiserer for den lave apr som er annonsert på billån.
  • Forhandlere gir ikke finansiering direkte. De samarbeider med tredjeparts långivere for å finne deg et lån. Ofte vil forhandleren legge til et prosentpoeng eller to i april, som en form for provisjon for å ordne finansieringen din. Derfor kan du ofte sikre deg en lavere APR ved å forhåndsbestille billånet ditt gjennom en bank, kredittforening eller finansselskap før du besøker forhandleren.

Anbefalt: