Hvordan bli en flygesender: 6 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli en flygesender: 6 trinn (med bilder)
Hvordan bli en flygesender: 6 trinn (med bilder)

Video: Hvordan bli en flygesender: 6 trinn (med bilder)

Video: Hvordan bli en flygesender: 6 trinn (med bilder)
Video: The Better Boarding Method Airlines Won't Use 2024, Kan
Anonim

Når det gjelder flysikkerhet, spiller en flyselskap en viktig rolle. Faktisk jobber en pilot og en flysender hånd i hånd, en fra luften og en fra bakken, med en rekke felles ansvar. Disse ansvarsområdene inkluderer koordinering av flyplaner, beregning av nødvendig mengde drivstoff for en tur, hensyn til vær og vind, og sikring av sikker passasje av et fly og dets passasjerer i samsvar med FAA -forskriftene. Hvis du forstår hvordan du blir en flygesender, står det bare noen få skritt mellom deg og sertifisering for en jobb som er avgjørende for sikker og effektiv drift av et fly.

Trinn

Bli en flygeleder Trinn 1
Bli en flygeleder Trinn 1

Trinn 1. Forstå pliktene til en flygesender før du bestemmer deg for å fortsette denne karrieren

En flysender er ansvarlig for å sikre at sikkerhetsretningslinjene følges under en flytur, vite hvilke værmønstre du kan forvente og hvordan du skal omgå dem, bestemme hvor mye drivstoff som skal til for en flytur, og mange andre ting. Dette er en viktig posisjon og kommer med et stort ansvar, så gjør noen undersøkelser og utdann deg selv om hva det å være en flygesender innebærer.

Bli en flygeleder Trinn 2
Bli en flygeleder Trinn 2

Trinn 2. Finn en FAA-godkjent flyskole

En omfattende liste finnes på FAAs nettsted.

Selv om det ikke er nødvendig med mer enn et videregående diplom for å melde deg på et FAA-godkjent flysendingssertifiseringskurs, er en høyskolebakgrunn innen lufttransport eller meteorologi fordelaktig for potensielle studenter

Bli en flygeleder Trinn 3
Bli en flygeleder Trinn 3

Trinn 3. Søk på programmet du ønsker, og meld deg på kurs der du lærer om flyplanlegging, navigasjonssystemer, drivstoffkrav, plottdiagrammer og andre nødvendige ferdigheter som kreves for jobben

  • Vær oppmerksom på at treningsprogrammer er strenge og intense. De varer vanligvis 5 til 6 uker og omfatter 200 timers trening. Noen programmer er bolig, mens andre kan tas deltid. Nattkurs er vanligvis ikke et alternativ, så vær oppmerksom på dette hvis du planlegger å bli i din nåværende jobb mens du trener.
  • Vær oppmerksom på at kursopplæring på opplæringsskoler ofte kan være kostbar, ofte fra $ 4000 USD til $ 5000 USD. Finansiell bistand er tilgjengelig på noen institusjoner. Eksamen kan koste flere hundre dollar, men de fleste skoler inkluderer prisen på eksamener i den samlede undervisningen. Eksamenene administreres av skolen din på slutten av 5 til 6 ukers treningsprogram.
Bli en flygeleder Trinn 4
Bli en flygeleder Trinn 4

Trinn 4. Forbered deg grundig på FAA -obligatoriske sertifiseringseksamen for flysendere ved å studere og dra fordel av eventuelle praksiseksamener administrert av skolen der du er registrert

Bli en flygeleder Trinn 5
Bli en flygeleder Trinn 5

Trinn 5. Bestå FAA Aircraft Dispatcher (ADX) sertifiseringseksamen for å kvalifisere for ansettelse som flysender

  • Testen består av 80 spørsmål som du må fullføre på 3 timer.
  • Testen inkluderer vurdering på 6 grunnleggende områder i den muntlige/praktiske delen: planlegging av fly, prosedyrer før flyging og avgang, prosedyrer under flyging, landingsprosedyrer, prosedyrer etter flyging og nødprosedyrer.
Bli en flygeleder Trinn 6
Bli en flygeleder Trinn 6

Trinn 6. Søk på jobber som flygeleder hos forskjellige flyselskaper

Tips

  • Ta hensyn til kostnaden for undervisning og forskning som skolene tilbyr økonomisk støtte.
  • Hvis du ikke består testen første gang, må du vente 30 dager for å ta testen igjen. Et unntak fra ventetiden er tillatt hvis du gir et skriftlig notat fra en sertifisert flyselskap som bekrefter at han eller hun har gitt deg tilleggsopplæring i områdene du ikke besto, og at han eller hun mener at du er klar til å ta testen igjen.

Advarsler

  • Vær oppmerksom på at kursopplæring på opplæringsskoler ofte kan være kostbar, men økonomisk støtte er tilgjengelig på noen institusjoner.
  • Du må være minst 21 år for å ta ADX -eksamen.
  • Som flyselskap krever FAA at du fullfører etterutdanningskurs årlig. Temaene inkluderer meteorologi, flysystemer, selskapspolitikk og mer.
  • Som flysender må du årlig logge 5 timer i cockpiten til et fly under flyging.

Anbefalt: