Slik markedsfører du videoer på Facebook: 11 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik markedsfører du videoer på Facebook: 11 trinn (med bilder)
Slik markedsfører du videoer på Facebook: 11 trinn (med bilder)

Video: Slik markedsfører du videoer på Facebook: 11 trinn (med bilder)

Video: Slik markedsfører du videoer på Facebook: 11 trinn (med bilder)
Video: Планировщик заданий: узнайте, как анализировать и устранять неполадки! 2024, Kan
Anonim

Denne wikiHow lærer deg hvordan du markedsfører videoer på Facebook. Faktisk er en video en av de kraftigste måtene å markedsføre innhold på Facebook. Folk kan se deg og føle energien din. Video kan også inneholde iøynefallende grafikk og lyd. Her er noen ting du kan gjøre for å få flere videovisninger.

Trinn

Promoter videoer på Facebook Trinn 1
Promoter videoer på Facebook Trinn 1

Trinn 1. Last opp videoer til Facebook direkte

Facebook foretrekker videoer lastet opp direkte til Facebook, i stedet for lenker som er lagt ut fra andre videodelingsnettsteder som YouTube. Så hvis du vil at videoen din skal få mer rekkevidde, lastet den opp direkte til Facebook. Hvis du har tilstedeværelse på flere sosiale medieplattformer, bør du vurdere å lage en skreddersydd versjon av videoen for hvert nettsted.

Promoter videoer på Facebook Trinn 2
Promoter videoer på Facebook Trinn 2

Trinn 2. Fokuser på et sentralt punkt

Når folk deler en video, må de raskt kunne forklare hva som er flott med videoen. For å gjøre videoen lettere å forstå, sørg for at videoen har et poeng som kan oppsummeres i en setning.

Promoter videoer på Facebook Trinn 3
Promoter videoer på Facebook Trinn 3

Trinn 3. Optimaliser videoen din for søk

Som med all internettmarkedsføring er søk nøkkelen. Facebook anbefaler å komme med en beskrivende tittel for å gjøre den mer søkbar. Du bør også komme med noen få søkeord som er relevante for videoen din. Bruk dem i taggene og beskrivelsen.

Promoter videoer på Facebook Trinn 4
Promoter videoer på Facebook Trinn 4

Trinn 4. Inkluder en oppfordring til handling (CTA)

En oppfordring til handling er en uttalelse som oppmuntrer seeren til å gjøre noe. Det kan være en enkel uttalelse som "Del denne videoen", "Trykk på" LIK "-knappen" eller "Legg igjen en kommentar". Du kan også oppmuntre folk til å besøke nettstedet eller bloggen din. En oppfordring til handling kan gjøres i tekstdelen av et innlegg. Det kan gjøres i videoen av høyttaleren, eller tekstoverlegg, eller det kan gjøres på slutten av videoen med et sluttkort.

Promoter videoer på Facebook Trinn 5
Promoter videoer på Facebook Trinn 5

Trinn 5. Fang folks oppmerksomhet med en gang

Når de fleste ser på videoer på Facebook, er det vanligvis på automatisk avspilling mens de blar gjennom feeden. Det betyr at du bare har noen få sekunder på å fange folks oppmerksomhet før de går videre til neste innlegg. Å bruke iøynefallende tittelskjermer eller miniatyrbilder er en god måte å hekte folk på. Hvis du kan få folk til å se de første 3 sekundene av en video, vil 65% se på i 10 sekunder, og 45% vil se i 30 sekunder.

Promoter videoer på Facebook Trinn 6
Promoter videoer på Facebook Trinn 6

Trinn 6. Ikke bare annonser, inspirere, utdanne og underholde

Salgsmeldinger alene får ikke mange aksjer. Hvis du vil nå folk, må du gi dem en grunn til å se videoen. Fortell dem en inspirerende historie, eller gi dem tips som kan hjelpe dem. Prøv også å underholde folk. Det betyr ikke at du skal gå utenfor temaet. Du kan bruke humor, intervjuer bak kulissene eller morsomme animasjoner.

Promoter videoer på Facebook Trinn 7
Promoter videoer på Facebook Trinn 7

Trinn 7. Design videoer for å være synlige uten lyd

Facebook gir brukerne muligheten til å slå av lyden på funksjonen for automatisk avspilling. Det betyr at så mange som 85% av Facebook -seerne ser på videoer uten lyd. Du kan fortsatt nå folk selv uten lyd. Sørg for å inkludere bildetekster eller tekstoverlegg, i tillegg til iøynefallende grafikk og animasjoner. I dag er det lettere enn noensinne å lage flotte videoer med verktøy som Adobe Premier Pro, After Effects eller Animoto.

Promoter videoer på Facebook Trinn 8
Promoter videoer på Facebook Trinn 8

Trinn 8. Forhåndsvis videoen i teksten

Inkludert en kort beskrivelse av videoen i tekstdelen av innlegget for å forhåndsvise hva videoen handler om. Facebook anbefaler også å bruke trekk-sitater i teksten. Et trekk-sitat er et sentralt sitat fra videoen som er lagt ut i teksten. Dette er en god måte å gi seeren en liten forhåndsvisning av videoen og la dem bestemme om de vil se.

Promoter videoer på Facebook Trinn 9
Promoter videoer på Facebook Trinn 9

Trinn 9. Bruk Live video

Facebook Live er for tiden det mest favoriserte innholdet i Facebooks algoritme. Folk engasjerer seg med Facebook Live -videoer lenger fordi det er gjort i øyeblikket. Mange merker har funnet ut at jo mer de går live, jo mer får deres ikke-live-innhold eksponering. Liveinnholdet ditt blir lagret på Facebook -siden din når du er ferdig med å kringkaste. Så du vil fortsette å få flere visninger etter at du har gått live.

Promoter videoer på Facebook Trinn 10
Promoter videoer på Facebook Trinn 10

Trinn 10. Bygg inn videoene dine

En annen god måte å utvide rekkevidden din utover Facebook er å legge inn videoene dine i bloggen eller nettstedet ditt. For å få innebyggingskoden, klikk på pilen øverst til høyre i videoposten. Klikk på "Integrer" for å få innebyggingskoden. Kopier og lim den inn på nettstedet eller blogginnlegget ditt.

Promoter videoer på Facebook Trinn 11
Promoter videoer på Facebook Trinn 11

Trinn 11. Øk videoen med Facebook -annonser

Facebook Ad Manager er det mest umiddelbare verktøyet for å utvide rekkevidden din. Du kan gå til for å lage en annonse, eller klikk på "Øk innlegget" på bedriftssiden din. Med Facebook -annonseansvarlig kan du velge et mål (dvs. få videovisninger), velge målgruppe, angi budsjett og varigheten av annonsene. Du trenger ikke et stort budsjett for å få flere visninger. Du kan øke visningene dine for så lite som en dollar om dagen.

Anbefalt: