4 måter å bli populær på YouTube

Innholdsfortegnelse:

4 måter å bli populær på YouTube
4 måter å bli populær på YouTube

Video: 4 måter å bli populær på YouTube

Video: 4 måter å bli populær på YouTube
Video: Раки от Которых Можно Сойти с Ума. Липинские Раки. 54 Рецепта!! N1 в Мире 2024, Kan
Anonim

Suksessrike 'YouTubers' er noen av de mest glamorøse menneskene på internett. Enten de lager videoer om spill, sminke eller hverdagsliv (vlogs), er dette noen av de mest kjente menneskene på internett, og de får anerkjennelse for sin omfattende kunnskap i sitt håndverk. Jo mer oppslukt du er av kulturen, jo mer kan du være tilbøyelig til å bli med. Det første trinnet er å få popularitet. Denne artikkelen gir noen trinn for å få den anerkjennelsen og for å finne deg selv blant andre kjente YouTubere i fremtiden.

Trinn

Metode 1 av 4: Opprette YouTube -kontoen din

Bli populær på YouTube Trinn 1
Bli populær på YouTube Trinn 1

Trinn 1. Bestem hva slags YouTube -konto du vil ha

Laster du opp musikkvideoer? Lager du morsomme videoer? Skal du gjøre opplæringsprogrammer? Er du standup-komiker? Forteller du historier? Velg den du liker å gjøre. Det kan også bare være en blanding av alt.

En måte er å bli inspirert av andre. Se de morsomste videoene på YouTube. Tenk deretter på måter å blande dem sammen, lage parodier eller remikser. Velg alt du i utgangspunktet liker å se på, og legg merke til hva vennene dine synes er morsomme også

Bli populær på YouTube Trinn 2
Bli populær på YouTube Trinn 2

Trinn 2. Vis frem dine egne talenter

Hvis du kjenner noen dansebevegelser, syng godt, kan fortelle en flott historie osv., Fortsett å øve på kunsten din for å bli enda bedre på det. Når du føler deg klar, kan du tenke på å lage videoer av deg som viser vennene dine hvordan du gjør det du er god til. For eksempel, hvis det er dans, lag en film om trekkene, eller lag en videodans som er helt ny (den kan bli til en populær dans hvis den blir viral).

Bli populær på YouTube Trinn 3
Bli populær på YouTube Trinn 3

Trinn 3. Opprett kanalen din

Dekorer den slik du vil, og gjør den original! Ikke gjør teksten vanskelig å lese. Ikke bruk hvit bakgrunn med gul tekst eller blå bakgrunn med lilla tekst. En hvit bakgrunn med svart tekst fungerer vanligvis best.

  • Velg et godt profilnavn. For eksempel, ikke legg navnet ditt, men et merkelig eller vittig navn. Ikke gjør det for lenge; de fleste vil ikke skrive et navn på 94 bokstaver.
  • Bruk et godt profilbilde. Ikke gjør det for dumt, for folk vil ikke tenke hva du vil at de skal synes, og ikke gjøre det for kult, fordi folk vil vite at du har fått det av internett. Gjør profilbildet ditt til deg eller noe som ikke er for morsomt.

Metode 2 av 4: Lag din første video

Bli populær på YouTube Trinn 4
Bli populær på YouTube Trinn 4

Trinn 1. Lag en video med informasjonen du vil ha

Hvis du vil lage en opplæring, gjør det enkelt og enkelt. Hvis du vil lage en morsom video, gjør du tilfeldige ting og bruker hoppekutt -effekten.

Hvis du lager opplæringsprogrammer, ikke få dem til å se kompliserte og harde ut. Bruk klare, korte instruksjoner og lov at sluttresultatet er noe alle kan klare

Bli populær på YouTube Trinn 5
Bli populær på YouTube Trinn 5

Trinn 2. Rediger videoen

Her sørger du for at hoppene kuttes. Klipp av alle tingene du ikke vil. Sørg for at det ser profesjonelt ut og er lett for øyet og øret.

Mindre er ofte mer. Husk på det

Ekspertsvar Sp

På spørsmål om hvilken programvare han bruker for å redigere videoene sine:

Timothy Linetsky
Timothy Linetsky

Timothy Linetsky

Music Producer & Instructor Timothy Linetsky is a DJ, producer, and music educator that has been making music for over 15 years. He creates educational YouTube videos focused on producing electronic music and has over 90, 000 subscribers.

Timothy Linetsky
Timothy Linetsky

EKSPERTRÅD

Timmy Linetsky, en populær musiker på YouTube, sier:

"

Bli populær på YouTube Trinn 6
Bli populær på YouTube Trinn 6

Trinn 3. Vær oppmerksom på hva som har en tendens til å fange folks blikk

Når de bestemmer seg for om de vil se en ny video (spesielt fra en ny YouTuber), ønsker folk en fengende tittel. I tillegg:

  • Inkluder en fengende introduksjon fanfare i begynnelsen av hver video. Dette vil få videoene dine til å virke mer profesjonelle og interessante. Det hjelper også å bygge merkevaren din hvis du bruker noe som identifiserer videoene dine hver gang. Du kan også inkludere et uttak på slutten av hver video.
  • Introduser deg selv og si navnet ditt tydelig, slik at seerne forstår deg. Hvis de liker videoen din og vet hvem den er av (deg), vil de se mer.
  • Snakk enkelt og le litt av feilene dine. Avhengig av hvor interessante de er, kan du til og med lage bloopers på slutten. Visst vil folk le av deg, men du vil mest sannsynlig få tommelen opp.
Bli populær på YouTube Trinn 7
Bli populær på YouTube Trinn 7

Trinn 4. Last opp videoen

Hvis du nettopp har startet, er Windows Movie Maker eller iMovie helt ok. Du kan bruke mer avanserte ting som VSDC gratis videoredigerer når kanalen din blir mer populær.

Lag profesjonelle YouTube -videoer Trinn 8
Lag profesjonelle YouTube -videoer Trinn 8

Trinn 5. Lag en eller flere videoer hver uke

Når noen søker etter en video, er det en fane under tittelen som sier "NYTT". Når det går en uke, forsvinner fanen. De fleste vil ha en YouTuber som er aktuell på YouTube.

Hold videoene korte. De fleste har ikke tid til en 46-minutters video. Selv om de gjør det, vil de sannsynligvis stoppe det midt i videoen din

Metode 3 av 4: Bruk Clickbait -teknikker forsiktig

Bli populær på YouTube Trinn 8
Bli populær på YouTube Trinn 8

Trinn 1. Tilnærming "agn" forsiktig

Clickbait refererer til alle metodene du kan bruke for å oppmuntre seere til å se videoen din. Bruk dette aggressive verktøyet på riktig nivå: for lite vil ikke tiltrekke seg folk, og for mye vil gi deg et dårlig rykte. Målet er å love imponerende innhold til seeren. Grensen er ikke å love mer enn videoen din faktisk gir.

På YouTube gjelder clickbait stort sett miniatyrbildet og tittelen

Bli populær på YouTube trinn 9
Bli populær på YouTube trinn 9

Trinn 2. Bruk tittelen til å sette søkelyset på de mest kjente funksjonene i videoen din

Ikke oppsummer alle de innholdsmessige søkelysene som er den mest uvanlige delen for å gjøre videoen din unik. Det er ikke viktig hvis tittelen ikke beskriver hele innholdet. Den angir bare grunnen til at videoen fortjener å bli sett. Eksempel: du har laget en ti minutters video om kroppstrening, men kl. 07:23 har du brutt stangen.

Bli populær på YouTube Trinn 10
Bli populær på YouTube Trinn 10

Trinn 3. Bruk følelsesmessige funksjoner i tittelen din

For å lage clickbait må du søke etter hva som får folk til å reagere. Folk reagerer på dyr, dødsfall, fødsler, ulykker … Hvis videoen din er relatert til dette, legg det mest emosjonelle elementet i tittelen.

Bli populær på YouTube Trinn 11
Bli populær på YouTube Trinn 11

Trinn 4. Bruk sjokkerende begreper, innenfor fornuften

I den vestlige sivilisasjonen deler de fleste felles verdier. En video som snakker om (ikke støtter) kontroversielle ideer vil sannsynligvis fascinere folket, få folk til å reagere og få dem til å klikke på videoen. Nevn eventuelle destabiliserende fakta nevnt i videoen.

Bli populær på YouTube Trinn 12
Bli populær på YouTube Trinn 12

Trinn 5. Bruk miniatyrbildet til å sette søkelyset på de viktigste funksjonene

Som med tittelen, behold nøkkelelementene. Velg symboler eller ikoniske bilder for å umiddelbart beskrive motivet.

Bli populær på YouTube Trinn 13
Bli populær på YouTube Trinn 13

Trinn 6. Zoom til de viktigste elementene

Det er greit hvis miniatyrbildet ikke er realistisk-det er bare en symbolsk fremstilling av innholdet i videoen. Et miniatyrbilde er lite. Seeren skal raskt kunne identifisere elementene. Eksempel: ha på hodet og en ball hvis du snakker om fotball, selv om proporsjonene ikke blir respektert.

Bli populær på YouTube Trinn 14
Bli populær på YouTube Trinn 14

Trinn 7. Respekter 180-graders regelen

Som i filmproduksjon, bør miniatyrbildet inneholde folk som ser på hverandre, selv om redigeringen er uvirkelig.

Metode 4 av 4: Utvikle og vedlikeholde fansen din

Bli populær på YouTube Trinn 15
Bli populær på YouTube Trinn 15

Trinn 1. Fortell alle venner og familie om kanalen din

Be alle om å sjekke videoene dine. Abonner og send venneforespørsler til en haug med mennesker på YouTube. Sørg for at du respekterer alle abonnentene dine og svarer på kommentarene deres. Du kan også bruke sosiale medier til å vokse din fanbase, for eksempel Twitter, Reddit og Facebook.

Bli populær på YouTube Trinn 22
Bli populær på YouTube Trinn 22

Trinn 2. Lag mange gode videoer og interessante videoer

Jo mer interessante de er, jo flere vil bli tiltrukket av dem. Og hvis det er mye, vil folk begynne å ta deg på alvor som noen som er villige til å fortsette å mate interessen. Vanligvis anses videoer av god kvalitet å være 720p HD eller 1080 p HD.

Bli populær på YouTube Trinn 23
Bli populær på YouTube Trinn 23

Trinn 3. Fokuser videoinnholdet på det som er populært

På den måten kan det bli nevnt i populære kanaler. For eksempel, hvis du lager noe som er en episk fiasko, sender du det til FailBlog, og med litt flaks kan du bli nevnt på FailBlog og kanskje RayWilliamJohnson!

Bli populær på YouTube Trinn 16
Bli populær på YouTube Trinn 16

Trinn 4. Ikke la fansen din henge

Når du får en anstendig mengde visninger, lager og legger du til mer innhold med jevne mellomrom. Lag videoer fokusert på deg, dine venner, pranks, tilfeldigheter osv. Eller fortsett å bygge videre på den opprinnelige historien din, for eksempel eventyrene til valpen din, læringskurven du opplever å lage sunn mat eller utfordringene du har satt deg til å lære noe nytt.

Svar på kommentarer og meldinger, slik at du kan samhandle med fansen din

Bli populær på YouTube Trinn 19
Bli populær på YouTube Trinn 19

Trinn 5. Markedsfør merkevaren din

Det er ikke nok å lage videoen og sette opp en kanal. Du må markedsføre ditt "merke" også, slik at du blir kjent av folk utenfor din vennekrets og nybegynnere.

  • Abonner på disse menneskene; det er en underforstått måte å foreslå at de skylder deg for å abonnere!
  • Hvis du personlig kjenner en populær YouTuber, kan du be dem om å gi deg en shoutout på videoene deres.
Bli populær på YouTube Trinn 17
Bli populær på YouTube Trinn 17

Trinn 6. Vær utholdende og tålmodig

Det kan ta en stund å bygge opp popularitet, og det er virkelig et ventende spill. Hvis du tenker for hardt på å være populær, kan det gjøre hodet ditt bra, og du kan gi opp. Fortsett i stedet å fortsette, legg til kvalitetsmateriale, og forvent mer interesse om seks til tolv måneder. Selvfølgelig, etter at et år har gått, må du revurdere hva du gjør hvis du ikke er godt kjent til tross for at du gjør alt du kan.

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

  • Samarbeid med folk du har snakket med. For eksempel, hvis noen virkelig hyggelige kommenterte videoen din, og begge kanalene hadde likheter, kan du danne et samarbeid når du kjenner hverandre bedre.
  • Være trygg! Folk synes ikke videoene dine er gode hvis du er sjenert på kameraet.
  • Ikke vær redd for å gjøre deg totalt tull. Hvis du er morsom, vil folk le og vil se deg igjen.
  • Godta konstruktive tilbakemeldinger for å hjelpe deg med å forbedre.
  • Ha en video av god kvalitet. Kornete, uklare videoer overtaler ikke seerne til å fortsette å se.
  • Sjekk kommentarene dine, på denne måten vil du se om fans likte videoen eller ikke, så du vet om du vil lage en lignende video igjen eller ikke.
  • En stjerne er en som oppfører seg slik. Vis verden at du kan være det stjernebildet de leter etter.
  • Nyt hvert minutt av filmingen av videoene dine. Hvis du ikke liker måten en video kommer ut på, er det bare å forbedre deg for din neste opplasting.
  • Ikke vær falsk, bare vær den du er. Ikke bli påvirket av hva andre mennesker gjør så langt som å endre personlighet.
  • Hatere vil alltid lure på YouTube; godta at de eksisterer, men ikke gi dem troverdighet i hodet ditt. Deres ekkelhet er en projeksjon av deres egne personlige problemer som de nekter å håndtere på riktig måte. Ikke kjøp inn det.
  • Annonser, ikke spam. Hvis du har kontoer på sosiale medier, legg ut en lenke der, og fortell folk på andre måter med respekt. Spammere er generelt uvelkomne, aldri populære.
  • Prøv å lage videoer basert på populære trender.
  • Behandle andre på samme måte som du vil bli behandlet. Å få et dårlig rykte vil ødelegge sjansene dine for å bli populær.
  • Hvis du går tom for videoideer, kan du fortelle folk om problemet ditt! De vil mest sannsynlig hjelpe deg! (Eller synd deg og abonner på videoen).

Advarsler

  • Ikke send flere private meldinger til andre mennesker. Dette kan irritere dem, og det vil gi kanalen et dårlig rykte.
  • Vær forsiktig med det du sier. Unngå språk, bilder eller konseptualiseringer som tyder på eller direkte nedverdigende mennesker, rase, kjønn, klasse, etc. Ikke bare er dette ulovlig mange steder, men det er også rett og slett ukjent.
  • Mobbing videoer er ulovlig, umoralsk og krass. Last aldri opp en video som skildrer, oppmuntrer eller roser mobbing. Vær respektfull for hver persons verdighet.
  • Skrikere mister fansen. Hvis du virkelig må ha en, legg en advarsel først, slik at seerne kan unngå det. Men det faktum at de trenger å unngå det, burde fortelle deg noe allerede … det vil ikke være populært.
  • Ikke mat trollene, haterne og spitfyrene. Disse menneskene er der for å røre og lage trøbbel; selv om de tror de kommer med nyttige kommentarer, nedgraderer den hatefulle måten de kommer med sine kommentarer umiddelbart kommentarene sine til søppel. Ikke engasjer deg. Ikke ta kommentarene personlig.
  • Ikke legg ut personlig informasjon. Hold gateadresse, telefonnummer, arbeidsplass, fullt navn osv. Utenfor videoen. Hvis du er under 18 år, burde ingen av disse noen gang være inkludert, og ikke nevne skolen din eller aktiviteter etter skoletid heller.

Anbefalt: