Hvordan få flere visninger på YouTube -videoene dine (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få flere visninger på YouTube -videoene dine (med bilder)
Hvordan få flere visninger på YouTube -videoene dine (med bilder)

Video: Hvordan få flere visninger på YouTube -videoene dine (med bilder)

Video: Hvordan få flere visninger på YouTube -videoene dine (med bilder)
Video: 인디자인 강좌 #57. 바운딩 박스의 앵커 오브젝트 옵션 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker har blitt kjente, eller til og med berømte, på grunn av YouTube-videoene sine. Sjekk denne wikiHow for å lære hvordan du får flere visninger på YouTube -videoene dine.

Trinn

Del 1 av 3: Passende beskrivelser

Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 1
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 1

Trinn 1. Gi videofilen et nøyaktig navn

Dette er et bra sted å bruke spesifikke søkeord eller termer som folk kan skrive inn i YouTube -søk. Hvis du vil at folk skal finne videoen din under søkeordet "morsomme ting å gjøre med øglen din", bør det være navnet på videoen din. Dette vil også hjelpe videoen din til å bli funnet under ordet "øgle" og begrepet "ting å gjøre med øglen din". Sørg for å inkludere alle søkeordene dine i videofilen.

Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 2
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 2

Trinn 2. Gi videoen en tiltalende tittel

Det skal være kort, engasjerende og saklig. Hvis videoen din handler om at barnet ditt søler makaroni og ost overalt, bare kall det "Mac and Cheese Disaster." Det bør vekke seernes interesser uten å gi for mye bort.

  • En veldig effektiv teknikk for å øke visninger er å skrive en tittel som får folk til å klikke på den, dette kalles ClickBait. For eksempel vil "hva denne øglen gjør videre, overraske deg" eller "Du vil ikke tro det rare denne øglen kan gjøre".
  • Vurder å bruke søkeordene dine i videotittelen. Dette er en av de viktigste opplysningene som YouTube og Google bruker for å bestemme hva videoen din handler om.
  • Hvis videoen din handler om en annen YouTuber, og deretter bruke brukernavnet deres i tittelen, kan dette hjelpe videoen din til å vises mer i den relaterte videoseksjonen.
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 3
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 3

Trinn 3. Beskriv videoen grundig

De fleste ignorerer dette trinnet, men du bør ta det på alvor for å øke visningene dine. Beskriv videoen din så nøyaktig som mulig i rommet du får, og ta 2-3 avsnitt for å skrive en interessant og presis beskrivelse av hva folk kan forvente når de ser videoen. Dette er en annen flott mulighet til å inkludere søkeordene og søkeordene dine for en større sjanse for at videoen din blir funnet.

Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 4
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 4

Trinn 4. Bruk de beste taggene

Bruk alle søkeordene fra tittelen og beskrivelsen i "tagger" -delen for å få flere seere interessert. Jo mer relevante tagger du bruker, jo oftere vil videoen dukke opp når folk søker i den. For eksempel, hvis du legger ut en video av den søte søvnige hunden din, kan du bruke ord som "Søvnig", "Hund", "Morsom" og "Søteste". Pass på at du ikke inkluderer ekstra tagger i beskrivelsen, da de ikke er inkludert når folk søker etter dem.

Du kan bruke tagger som beskriver videoen din så vel som andre relevante populære videoer for å sikre at så mange som mulig ser videoen din når de søker på YouTube

=== Del klokt ===!

Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 5
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 5

Trinn 1. Del videoen din så snart du legger den ut

Jo tidligere du deler det, jo mer sannsynlig er det at det er en YouTube -sensasjon. Hvis du venter en uke med å dele det mens det knapt får noen visninger, er det mye mer sannsynlig at det blir glemt av YouTube -fellesskapet. Husk at timing er alt. Tenk på når publikum sannsynligvis vil se videoen din og slippe den rett før da (kvelder og helger er et godt forslag).

Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 6
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 6

Trinn 2. Send videoen din til venner, familie og kolleger via e -post

Lag en e -postliste som består av de som kjenner deg godt nok til å bli fascinert av den nye YouTube -videoen din, og send dem lenken og oppmuntre dem til å se den. Du kan til og med legge til: "Jeg gleder meg til å høre hva du synes!" for å vise at du virkelig forventer at de skal se videoen din. Hvis du ikke bryr deg om potensielt irriterende mennesker, bare send det ut til så mange mennesker du kan.

Hvis du har et spennende emne og en overbevisende e -post, er det stor sjanse for at noen ser på videoen uten å kjenne deg så godt

Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 7
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 7

Trinn 3. Del videoen din gjennom sosiale medier

Legg ut videoen din på Facebook, Twitter, Pinterest, Google Plus og andre sosiale nettverk du har blitt med på. Be vennene dine om å like, kommentere og dele innlegget ditt. Dette vil bidra til å få litt grep på videoinnlegget ditt, og det kan til og med gå viralt.

Koble Google Plus- og Twitter -kontoene dine til YouTube. Da vil YouTube automatisk kunne dele hver nye video du laster opp. Du kan også bruke automatiserte nettsteder som ifttt.com til å legge ut nye videoer på tvers av alle dine sosiale mediekontoer automatisk

Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 8
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 8

Trinn 4. Bruk en blogg eller et nettsted for å markedsføre videoene dine

Hvis du har en blogg eller et nettsted, kan du bruke den til å markedsføre videoene dine. Hvis du ikke har en egen blogg eller et nettsted, men kjenner venner med nettsteder eller blogger som er populære, kan du spørre vennene dine om de kan hjelpe deg ved å dele videoen din med fansen. Ved å bygge inn videoen din på nettsteder kan videoen din rangere høyere både på YouTube og Google.

Hvis videoen din er noe nyhetsverdig, bør du vurdere å sende inn videoen til et nyhetsnettsted som Mashable, hvis den blir godtatt og lagt ut på et nyhetsnettsted, vil du garantert ha mange flere visninger

Del 2 av 3: Redigering

Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 9
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 9

Trinn 1. Ta ut hvitt mellomrom

Lag videoen din, gå deretter til en redaktør og fjern de lange pausene og andre distraksjoner i videoen. Hvis videoen går raskere, vil folk fortsette å se.

Prøv å ha den samme belysningen mens du spiller inn videoen, og hold samme avstand til kameraet for å få videoklippene til å smelte bedre sammen

Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 10
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 10

Trinn 2. Legg til musikk i videoen

Et godt lydspor kan friske opp videoen og skjule eventuelle lydproblemer du måtte ha hatt. YouTube har nettopp gitt ut et lydbibliotek du kan velge mellom

Hvis du vil tjene penger på videoene dine, må du unngå å bruke opphavsrettsbeskyttet musikk og holde deg til offentlig musikk eller YouTube -biblioteket

Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 11
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 11

Trinn 3. Inkluder tekstinformasjon

Dette inkluderer en e -postadresse, nettsted, twitterhåndtak og mer. Noen mennesker ser kanskje ikke denne videoen på YouTube. Du vil at de skal vite hvem du er i disse tilfellene. Tekst kan også beholde eller rette oppmerksomheten på skjermen. Bruk det til din fordel.

  • Hvis du inkluderer en lenke til kanalen din og andre videoer i beskrivelsen, kan du få flere visninger.
  • Hvis du vil inkludere lenker som ser litt for lange ut, kan du bruke en lenkeforkorter som goo.gl som vil gjøre dem mye lettere å lese.
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 12
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 12

Trinn 4. Lag kreditter og bloopers

Sett noe på slutten av videoene dine for å peke på hvor de kan finne deg. Legg til noen bloopers eller ekstra opptak. Folk elsker å se tilleggene på slutten, og visningstiden kan øke. Alternativt kan du ha en annen separat video som inneholder bloopers. Du kan nevne og koble den videoen på slutten, på denne måten hvis noen så på den, vil du ha 2 separate videovisninger fra den samme seeren. Folk som ser på flere av videoene dine, er også mer sannsynlig å abonnere på kanalen din.

Del 3 av 3: Økende organiske visninger

Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 13
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 13

Trinn 1. Få abonnenter

Å få abonnenter er en utmerket måte å garantere at flere seere vil se videoene dine. Hvis noen abonnerer på deg, vil de se alle de nylig lastede videoene dine på hjemmesiden sin, og de kan til og med velge å bli varslet via e-post når du har lagt ut en ny video. Hvis du vil få flere abonnenter, kan du be folk om å abonnere på slutten av en video, inkludere en kommentar som oppfordrer folk til å abonnere på videoen din, eller til og med be folk om å abonnere på deg via e -post.

Når du ber folk om å abonnere på videoen din, peker du mot abonnementsknappen. Dette vil trekke fokus mot knappen og kan resultere i flere abonnenter

Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 14
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 14

Trinn 2. Be seerne om å "like" eller "dele" videoen

På slutten eller når som helst under videoen, kan du be seerne om å like den eller dele den ved å nevne ting som 'det ville ta 0,12 sekunder å trykke den liker -knappen'. Det er for det meste, selv etter at folk liker videoen, de legger ikke merke til det.

  • Si noe i videoen din som mange har en mening om, og be deretter folk klikke som om de er enig eller å kommentere hvis de er uenige. For eksempel på slutten av en video om hunden din kan du si "Jeg tror ikke hunder skal være i bånd når de er i offentligheten. Slå som hvis du er enig, eller fortell oss hva du synes i kommentarene".
  • Bare å stille et spørsmål i videoen din kan også resultere i en økning i kommentarene.
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 15
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 15

Trinn 3. Lag spillelister

Spillelister er lister over videoer som spilles av etter hverandre, akkurat som en spilleliste med musikk. Hvis du oppretter en hel spilleliste med videoer, er det mer sannsynlig at seere ser flere av videoene dine. For eksempel, hvis du lager en spilleliste med forskjellige videoer som viser forskjellige gymnastikkferdigheter, kan seerne dine se videoen din om vognhjul og deretter gå over til videoen din om håndstander.

Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 16
Få flere visninger på YouTube -videoene dine Trinn 16

Trinn 4. Kommenter mye

Sørg for å være hyggelig. Noen mennesker kan klikke på kommentatorens kanal for å se videoene deres.

Tips

  • Legg til et interessant navn som er kort, men forteller noe om videoen. Sørg for at det er grammatisk korrekt.
  • Forandring er bra. Sørg for at alle videoene dine er friske og spennende; ikke gjør dem alle om det samme emnet, du kan variere det fra tid til annen.
  • Bli venn med noen som er ny på YouTube; hjelpe dem med å starte opp, og de vil sannsynligvis betale deg tilbake med visninger. Og hvem vet; hvis de blir "berømte", kan de fortelle alle om deg en dag!
  • Legg ut kommentarer på alle videoer du ser. Spesielt på lite kjente videoer; fordi personen som postet dem vil sette pris på det. Hvis du vil kritisere, er tommelfingerregelen for hver feil du foreslår at du må komplimentere to andre aspekter.
  • Ha et miniatyrbilde som fanger oppmerksomheten, for eksempel noe som er fargerikt, så det skiller seg ut mot alle de andre videoforslagene. Photoshop er et vanlig program for redigering av miniatyrbilder.
  • Sentrer det rundt et populært tema. På den måten vil folk forholde seg til videoen og bli engasjert i hva du har å si om den.
  • Lag videoer fordi du vil lage dem. Det er den beste måten å produsere kvalitetsinnhold.
  • Prøv å bruke sosiale medier, for eksempel Instagram, for å øke kanalvisningen din. Husk å legge igjen en lenke og lage fargerike bilder for å annonsere YouTube -videoene dine.
  • Det er nettsteder som hevder at du kan kjøpe visninger. De fungerer imidlertid ikke på grunn av YouTubes nye system for visning. Bare ekte, menneskelig visning fra folk som har tenkt å se videoen din, vil telle.

Advarsler

  • Unngå å spille inn ting som gir bort hjemmet eller arbeidsadressen din, for eksempel å spille inn en video av utsikten fra taket ditt, eller nevne adresserelaterte ting i videoen din.
  • Unngå å spamme folks videoer. Noen mennesker kan se på arbeidet ditt, men de fleste vil bare bli irritert.
  • Det du bør huske er at hvis du bare er interessert i utsikten, kommer du kanskje ikke noen vei. Du bør virkelig være ute etter å bygge et publikum, lage innhold og underholde folk.
  • YouTube -kanalen din skal være kreativ, fargerik og representere deg på den måten du vil bli presentert. Du kan gjøre YouTube-kanalen din kreativ ved å legge til et bakgrunnsbilde/omslagsfoto, du kan velge blant bildene YouTube gir, eller være enda mer kreativ og lage dine egne på fotoredigeringsnettsteder som Pixlr. Ved å gjøre kanalen din interessant og ryddig er det mer sannsynlig at du får abonnenter.
  • Øv sikkerhet når du legger ut videoer; ha en foreldres tillatelse til å legge ut noe hvis du er under 18 år, aldri møt fremmede alene.
  • Ikke fortell folk om å like og abonnere før videoen starter, og ikke promoter en gave som du må kommentere, like og abonnere for å delta. Hvis du gjør det, får du inaktive seere, og disse abonnementene og liker vil virke som botabonnementer.
  • Hvis du setter tagger på videoene dine, må du kontrollere at taggene har noe å gjøre med videoen. Hvis du virkelig vil sette en populær youtuber i taggene dine, kan du bruke noen få sekunder av videoene deres eller gjøre noe de ville gjøre, og si at du er som dem.
  • Sørg for at videoene dine ikke har noe annet vannmerke enn ditt eget. Selv om noen bruker en bestemt videoredigerer eller skjermopptaker, betyr det ikke at videoen tilhører redaktøren eller skjermopptakerens selskap.

Anbefalt: