3 måter å pakke kabler på

Innholdsfortegnelse:

3 måter å pakke kabler på
3 måter å pakke kabler på

Video: 3 måter å pakke kabler på

Video: 3 måter å pakke kabler på
Video: 3 Beginner Tips for Getting Started in Photoshop! 2024, Kan
Anonim

Kabler kan ende opp i en rotete, sammenfiltret knute hvis du ikke legger dem vekk ordentlig. Den mest profesjonelle måten å pakke inn en kabel er roadie -omslaget, som ofte brukes av musikere og underholdere. Det er en enkel metode der du veksler hvordan du pakker kabelen inn i sløyfen. Du kan også bruke pakke -metoden, samt en rekke andre metoder for å pakke og sikre kablene.

Trinn

Metode 1 av 3: Bruke Roadie Wrap

Pakk kabler Trinn 1
Pakk kabler Trinn 1

Trinn 1. Løsne linjen

Spesielt hvis kabelen din er pakket tilfeldig, må du angre knuter og floker. Når du jobber med floker, slipper du kabelen på gulvet i en stor haug. I utgangspunktet gjør du det lettere å pakke opp, da det nesten er umulig å pakke inn en ledning fra et sammenfiltret rot. Denne prosessen er kjent som flaking the line.

Pakk kabler Trinn 2
Pakk kabler Trinn 2

Trinn 2. Pakk kabelen en vei

Hold enden i hånden. Pakk ledningen slik at den går rundt hånden din og kommer tilbake til samme sted i hånden. De fleste pakker vanligvis inn en ledning på denne måten. Start med bare en vikling.

Pakk kabler Trinn 3
Pakk kabler Trinn 3

Trinn 3. Vri kabelen den andre veien

Ta med kabelen igjen. Men i stedet for å stikke enden på utsiden som du gjorde i den første sløyfen, vri den mot innsiden. Vri hånden som holder enden av kabelen slik at kabelen passer inn i den motsatt vei.

Pakk kabler Trinn 4
Pakk kabler Trinn 4

Trinn 4. Alternativ frem og tilbake

Fortsett å gå frem og tilbake mellom å pakke den inn på en måte og pakke den inn den andre veien. Denne prosessen hjelper kabelen til å ligge flatt når du setter den ned et sted, og den hjelper til med å holde den på plass.

Pakk kabler Trinn 5
Pakk kabler Trinn 5

Trinn 5. Gjør hver løkke i samme størrelse

For å holde kabelen ryddig og ryddig, prøv å matche størrelsen på løkkene mens du vikler den rundt hånden din. På den måten er det enkelt å holde ledningen innpakket uten at biter stikker ut.

Pakk kabler Trinn 6
Pakk kabler Trinn 6

Trinn 6. Vikle en stropp rundt midten

Når alt er pakket inn, må du feste ledningene med en stropp. En borrelåsrem fungerer bra. Vikle den rundt kabelen, gå gjennom midten. Hold de to endene på motsatte kanter av bunten.

Metode 2 av 3: Bruke pakke -metoden

Pakk kabler Trinn 7
Pakk kabler Trinn 7

Trinn 1. Vikle kabelen rundt fingrene

Ta tak i kabelen med en hånd. Bruk den andre hånden til å ta tak i kabelen. Vikle kabelen rundt seg selv, med fingrene som en guide for innpakning. Bruk fire fingre for denne prosessen.

Pakk kabler Trinn 8
Pakk kabler Trinn 8

Trinn 2. Sløyfe ledningen rundt bunten

Når du har sløyfet ledningen rundt hånden din noen ganger, trekker du den av og prøver å holde den sammen som du gjør. Vikle ledningen rundt midten av bunten, og hold de originale løkkene på plass.

Pakk kabler Trinn 9
Pakk kabler Trinn 9

Trinn 3. Stikk enden inn

Nå som du har snoren for det meste pakket inn, bør du bare ha bakenden igjen. Fest enden av ledningen i den ene enden av den første bunten du opprettet. Å ta den inn vil hjelpe til med å holde den på plass.

Metode 3 av 3: Bruke andre hurtige metoder

Pakk kabler Trinn 10
Pakk kabler Trinn 10

Trinn 1. Bunt sammen og fest med et bindemiddelklips

Vikle kabelen rundt seg selv til du har en bunt. Bruk en bindeklemme for å feste enden av kabelen til seg selv. Hvis bindemiddelklippet er stort nok, kan du vikle det rundt hele bunten.

Pakk kabler Trinn 11
Pakk kabler Trinn 11

Trinn 2. Bundle og teip kabelen

Pakk kabelen inn i en bunt ved å vikle den rundt fingrene. Du kan også spole den i en loop hvis du foretrekker det. Pakk et stykke tape rundt det med den klissete delen vendt utover, og fest den til seg selv. Fest et annet stykke tape på toppen av det, klebrig side til klebrig side, slik at kabelen ikke fester seg til alt.

Pakk kabler Trinn 12
Pakk kabler Trinn 12

Trinn 3. Bruk forkortingsmetoden

Lag en sløyfe rundt hånden din. Trekk kabelen gjennom midten, og stram den rundt løkken. Fortsett å pakke den gjennom midten og rundt løkken. Når du er ferdig, har du en fin kabel, og du kan bare slippe ut litt lengde etter behov.

Anbefalt: