4 måter å flørte på Facebook

Innholdsfortegnelse:

4 måter å flørte på Facebook
4 måter å flørte på Facebook

Video: 4 måter å flørte på Facebook

Video: 4 måter å flørte på Facebook
Video: How to Fill Scratches, Chips & Holes in PLASTIC.... Amazing Results 2024, Kan
Anonim

Sosiale medier er en flott måte å få kontakt med venner og møte nye mennesker. Hvis du er interessert i noen, kan du flørte med dem på Facebook ved å like bildene og statusene deres, samhandle med innleggene deres og snakke med dem på Facebook Messenger. Når du legger ut på Facebook, må du alltid være høflig og respektere andres ønsker, og husk at Facebook er et offentlig forum der venner og fremmede kan se innleggene dine, liker og kommentarer.

Trinn

Metode 1 av 4: Vis din interesse

Flørt på Facebook Trinn 1
Flørt på Facebook Trinn 1

Trinn 1. Send dem en venneforespørsel hvis du har felles venner

Sjansen er stor, hvis du snublet over en persons profil på Facebook, har du en venn eller to til felles med dem. Klikk på "Legg til venn" -knappen på profilen deres for å få kontakt med dem hvis du er interessert.

  • Noen ganger godtar ikke folk venneforespørsler fra folk de ikke kjenner, selv om du har venner til felles. Hvis du ikke hører fra dem, ikke bli fornærmet. Du kan prøve å spørre dine felles venner om den personen for å se om dere alle kan være sammen på et tidspunkt.
  • Hvis du har møtt dem personlig, kan du prøve å sende dem en venneforespørsel innen 1-2 dager, slik at de husker hvem du er.
Flørt på Facebook Trinn 2
Flørt på Facebook Trinn 2

Trinn 2. Lik noens bilde eller status for å vise din støtte og interesse

Hvis de oppdaterer bildet sitt eller legger ut en ny status, bruker du liker -knappen for å vise at du så det og tar hensyn til innleggene sine. Dette er en fin måte å få deg selv på radaren og få dem til å legge merke til deg på Facebook.

  • Liker ikke mer enn 2-3 statuser eller bilder samtidig, siden dette kan oversvømme telefonen med varsler og få deg til å virke irriterende.
  • Du kan like et nylig innlegg så snart du blir venner med noen, som vil fortelle dem at du har sett på profilen deres og likt innleggene deres.
Flørt på Facebook Trinn 3
Flørt på Facebook Trinn 3

Trinn 3. Kommenter deres statusoppdateringer og bilder for å samhandle med dem

Personen du er interessert i kan være ganske aktiv på Facebook, så ta deg tid til å kommentere eventuelle statusoppdateringer med hyggelige, støttende følelser. Dette vil vise dem at du tar hensyn til innleggene deres og kan åpne for en mer privat samtale i fremtiden.

  • For eksempel, hvis de legger ut et bilde av maten deres, kan du si noe sånt som "Wow! Det ser så deilig ut!"
  • Hvis de legger ut en livsoppdatering, som et trekk eller en ny jobb, kan du gjerne kommentere med "Gratulerer" eller "Lykke til!"
Flørt på Facebook Trinn 4
Flørt på Facebook Trinn 4

Trinn 4. Merk dem i et morsomt innlegg hvis du er venner i det virkelige liv

Dette er en fin måte å vise noen du er forelsket i i virkeligheten at du tenker på dem. Du kan merke dem ved å skrive navnet og velge det, eller du kan sende innlegget til dem i Messenger ved å klikke på "Del" -knappen.

Prøv å ikke merke personer som du aldri har møtt i virkeligheten eller som du ikke kjenner så godt. Dette kan bli irriterende eller til og med skummelt hvis du aldri har hatt en samtale

Flørt på Facebook Trinn 5
Flørt på Facebook Trinn 5

Trinn 5. Vær høflig i alle dine interaksjoner

Prøv å ikke virke for åpenlyst flørtende på innleggene sine siden Facebook er et offentlig forum og sannsynligvis er venner med familiemedlemmer og kolleger. Hold kommentarene dine positive og vennlige, og husk å være høflig når du er klar til å sende dem en melding.

Som hovedregel, prøv å ikke kommentere utseendet ditt, da dette kan være flaut. Fokuser i stedet på å være snill og vennlig, slik at du til slutt kan sende dem en melding om å fortsette samtalen

Metode 2 av 4: Chatte i Messenger

Flørt på Facebook Trinn 6
Flørt på Facebook Trinn 6

Trinn 1. Send dem en melding over Facebook Messenger

Når du er klar til å bryte isen, går du til profilen deres og trykker på "Melding" -knappen. Deretter kan du presentere deg selv og stille dem et spørsmål eller dele en kommentar om et av deres siste innlegg for å komme i gang med samtalen.

  • For eksempel, hvis de la ut bilder fra ferien, kan du si noe sånt som "Hei! Jeg så at du la ut et bilde fra Miami. Jeg var bare der! Hva var den beste delen av turen din?”
  • Hvis de legger ut bilder eller deler artikler om et show eller en film du ser, kan du si noe sånt som "Hei! Jeg likte den artikkelen om den nye Star Wars -filmen du delte. Tror du den neste filmen kommer til å bli like god som den siste?”
Flørt på Facebook Trinn 7
Flørt på Facebook Trinn 7

Trinn 2. Still spørsmål for å holde dem engasjert

Sjekk ut profilen deres for å se hva de er interessert i, og ta det opp i samtale. Still generelle, vennlige spørsmål om noen av tingene på profilen deres og ting de har skrevet om. Husk å ikke be om noe for personlig siden du fortsatt blir kjent med hverandre.

  • For eksempel, hvis du ser at de har lagt ut bilder fra en nylig reise til Europa, kan du si: "Jeg har aldri vært i Europa, men jeg vil definitivt dra en dag! Hva var din favorittdel av turen?”
  • Hvis de legger ut om sport, kan du si noe sånt som: "Jeg er ikke en stor fan av fotball, men kanskje jeg må se mer! Hva er ditt favorittlag i NFL?"
Flørt på Facebook Trinn 8
Flørt på Facebook Trinn 8

Trinn 3. Unngå å svare på meldinger med ettordssvar

Det er vanskelig å ha en samtale når en av personene bare sier ett ord om gangen. Ta deg tid til å tenke på et lengre svar, slik at du kan fortsette samtalen, eller stille et spørsmål hvis du vil bytte emne.

  • For eksempel, hvis de sender deg et morsomt bilde, i stedet for å bare svare med "LOL", kan du si: "Det er så morsomt! Følger du noen morsomme kontoer på Instagram? Jeg har lett etter nye!"
  • Hvis de stiller et ja eller nei spørsmål, kan du svare med svaret ditt og deretter spørre deres mening. For eksempel, hvis de spør om du liker baseball, kan du si: "Ja, jeg har vært på noen kamper i år. Hva med deg?"
Flørt på Facebook Trinn 9
Flørt på Facebook Trinn 9

Trinn 4. Vent med å svare på meldingene deres, slik at du ikke virker for ivrig

En av ulempene med meldinger på Facebook er at det kan få deg til å virke som om du aldri er borte fra datamaskinen din. Bruk noen minutter på å svare på meldingene, slik at det ikke virker som om du sitter og venter på svar.

Dette betyr også at du kan ta deg tid til å tenke på et gjennomtenkt svar for å fortsette samtalen i stedet for bare å svare med ett ord svar

Flørt på Facebook Trinn 10
Flørt på Facebook Trinn 10

Trinn 5. Spør dem på en date hvis de virker interessert i deg

Når du har snakket litt, har du sannsynligvis en god ide om de er interessert i å gå ut med deg eller ikke. Ta med en uformell date, for eksempel å ta kaffe eller gå på en film som du begge vil se, og måle reaksjonen deres.

  • For eksempel kan du si: "Jeg tenkte på å se den nye filmen med Leonardo DiCaprio i helgen, vil du bli med meg?"
  • For noe mer uformelt, kan du si: "Vil du møtes for kaffe en gang denne uken, slik at vi faktisk kan snakke personlig?"

Metode 3 av 4: Vær trygg på Facebook

Flørt på Facebook Trinn 11
Flørt på Facebook Trinn 11

Trinn 1. Avvis venneforespørsler fra folk du ikke kjenner

Noen mennesker lager falske profiler for å tiltrekke seg folk og manipulere dem eller få sin personlige informasjon. Hvis noen legger deg til og du ikke kjenner dem, er det best å avvise forespørselen. Hvis de virkelig kjenner deg, kan de kontakte deg personlig for å be deg legge dem til.

  • Hvis du snakker med noen på Facebook som du ikke kjenner, kan du be dem ta en videosamtale med deg for å sikre at de er hvem de sier de er.
  • Selv om noen ser ut som profilbildet sitt, har de kanskje ikke gode intensjoner når de snakker med deg.
Flørt på Facebook Trinn 12
Flørt på Facebook Trinn 12

Trinn 2. Ikke kommenter eller lik mer enn noen få innlegg om gangen

Facebook merker automatisk noen kontoer som "spam" hvis de ser ut til å like eller kommentere mange innlegg samtidig. I tillegg, hvis du kommenterer mange av en persons innlegg, kan de føle at du trakasserer eller cyberstalker dem, noe som kan få alvorlige konsekvenser.

Hvis du liker eller kommenterer et innlegg, vent til de lager et nytt innlegg for å kommentere igjen

Flørt på Facebook Trinn 13
Flørt på Facebook Trinn 13

Trinn 3. Unngå å dele personlig informasjon eller private bilder på offentlige steder

Når du blir kjent med noen, kan de stille personlige spørsmål som når du ble født, hvor du bor og annen informasjon. Husk at Facebook ikke alltid er det sikreste stedet for å sende denne informasjonen. Prøv å sende informasjonen via tekstmelding eller en kryptert messenger hvis det er mulig.

Hvis du planlegger å møte noen du har snakket med på Facebook, husk å lage planene dine via messenger, som er mer privat enn kommentarer eller vegginnlegg

Metode 4 av 4: Gjør profilen din inviterende

Flørt på Facebook Trinn 14
Flørt på Facebook Trinn 14

Trinn 1. Oppdater profilbildet til et nylig, flatterende bilde

De fleste vil neppe godta en venneforespørsel fra en anonym profil med et navn de ikke kjenner, selv om du har felles venner. Velg et bilde som ble tatt i løpet av det siste året, og sørg for at du tydelig kan se ansiktet ditt.

  • Hvis du ikke har noen bilder av deg selv, kan du spørre vennene dine eller sjekke profilene deres for å se om de har bilder du kan bruke.
  • Hvis du er ny på Facebook, kan du be noen om å ta et bilde av deg og dine venner eller bare deg selv, slik at du kan bruke det som profilbilde.
Flørt på Facebook Trinn 15
Flørt på Facebook Trinn 15

Trinn 2. Legg til informasjon om din forholdsstatus og interesser i profilen din

Sørg for å fylle ut den personlige informasjonen på Facebook, for eksempel din forholdsstatus, hvor du bor og hvem du er interessert i. På den måten, når noen ser på profilen din, vil de enkelt kunne se at du er tilgjengelig og bor i nærheten av dem, noe som kan oppmuntre dem til å legge deg til.

  • Du kan velge å gjøre disse alternativene offentlige eller kun for venner, avhengig av dine preferanser.
  • Husk at ikke alle vil ha denne informasjonen oppført på profilen sin.
Flørt på Facebook Trinn 16
Flørt på Facebook Trinn 16

Trinn 3. Slett alle pinlige innlegg hvis du har hatt Facebook en stund

Mange lager sine Facebook-kontoer når de er unge, noe som kan føre til noen mindre enn ideelle innlegg. Rull ned på tidslinjen til de eldre innleggene dine, og slett dem eller skjul dem for å rydde opp i siden din.

  • Husk også å gå gjennom de merkede bildene dine, og tagg av deg selv om nødvendig.
  • Selv om de nye vennene dine kanskje ikke går gjennom innleggene dine, er det fortsatt nyttig å rydde opp i siden din en gang i blant for å sikre at den fortsatt gjenspeiler hvem du er.
Flørt på Facebook Trinn 17
Flørt på Facebook Trinn 17

Trinn 4. Oppdater personverninnstillingene for å kontrollere hvem som ser innleggene dine

Gå til området "Innstillinger og personvern", velg "Snarveier for personvern", og gjør deretter en personvernkontroll for å justere hvem som kan se innleggene og informasjonen din. Velg om du vil at profilinformasjonen, innleggene og bildene dine skal være synlige for vennene dine, venners venner, hvem som helst på Facebook eller deg selv.

Hvis du planlegger å legge til noen du har felles venner med, vil du kanskje beholde de fleste bildene og informasjonene dine til "venners venner" slik at de kan se at du er en ekte person

Tips

  • Hvis personen du er interessert i ikke svarer på meldingene eller venneforespørslene dine, må du respektere plassen sin og avstå fra å kontakte dem. Når de vil snakke med deg, når de ut ved å legge deg til eller svare.
  • Husk at kommentarene du gjør på Facebook kan sees av vennene dine og den andre personens venner, så sørg for å holde ting høflig og passende for å unngå forlegenhet.

Anbefalt: