Slik fikser du iPod -jacken: 7 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik fikser du iPod -jacken: 7 trinn (med bilder)
Slik fikser du iPod -jacken: 7 trinn (med bilder)

Video: Slik fikser du iPod -jacken: 7 trinn (med bilder)

Video: Slik fikser du iPod -jacken: 7 trinn (med bilder)
Video: Beste APPLE Watch ULTRA Clones - VWAR Ultra MAX, H11 Ultra UPGRADE, HK8 Pro, IWO Ultra 3, ZD8 Ultra 2024, Kan
Anonim

IPod Audio -kontakten, som åpenbart er den viktigste delen av iPod -en, kan lett bli skadet ved å ta på hodetelefonene i en bestemt retning. Dette problemet er vanlig med surroundlyd -øretelefoner. Denne metoden løser problemet raskt og enkelt, med bare et par ulemper.

MERK: Denne metoden er ganske risikabel og ugyldiggjør garantien din (selvfølgelig). Hvis du planlegger å ugyldiggjøre garantien, fortsett deretter

EKSTRA MERK: Selv om denne metoden fungerer for mange 4. eller 5. generasjons vanlige iPod -er, har den ikke blitt testet ennå for iPod Nano eller iPod Shuffle.

Trinn

Fix iPod Jack Trinn 1
Fix iPod Jack Trinn 1

Trinn 1. Kontroller at problemet stammer fra iPod

Prøv alternative hodetelefoner for å finne ut at problemet ikke skyldes hodetelefonene selv. Kontroller at det ikke har samlet seg lo eller fremmedlegemer i lydkontakten (som er ganske vanlig). Hvis dette er tilfelle, fjern den med plastdelen av en bomullspinne.

Fix iPod Jack Trinn 2
Fix iPod Jack Trinn 2

Trinn 2. Ta en liten skrutrekker (eller noe lignende, som et grovt kredittkort eller stifter) og åpne sakte sakte

Hvis du åpner den for fort, kan du åpne fronten også, og du vil ha vanskeligheter med å sette den sammen igjen) Viktig notat:

Åpne den ekstremt sakte og ikke berør kobbertråden, da ripping av kobbertråden eliminerer holdfunksjonen din og eliminerer all lyd fra iPod -en.

Fix iPod Jack Trinn 3
Fix iPod Jack Trinn 3

Trinn 3. Fjern limstrengene om nødvendig

Når du åpner iPod -en for første gang, vil du merke små klare strenger. Dette er lim. Det er trygt å flytte disse ut av veien.

Fix iPod Jack Trinn 4
Fix iPod Jack Trinn 4

Trinn 4. Bruk noe lite (skrutrekker, blyant, etc

) med iPod -saken åpen, og skyv den lille sølvboksen øverst til høyre (hodetelefonkontakten). Først skyver du den inn og skyver den deretter sakte til venstre og til høyre til du hører lyd.

Fix iPod Jack Trinn 5
Fix iPod Jack Trinn 5

Trinn 5. Påfør kraft sakte når du har funnet retningen

Fortsett å bruke kraft til jekken fungerer uten for høyt trykk.

Fix iPod Jack Trinn 6
Fix iPod Jack Trinn 6

Trinn 6. Lukk saken og nyt

Fix iPod Jack Trinn 7
Fix iPod Jack Trinn 7

Trinn 7. Ferdig

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

  • Det er mulig at hvis du skyver på sølvboksen som kan fikse i stedet for side til side.
  • Hvis du ved et uhell trekker ut kobberkontaktledningene for lydkontakten og videoskjermen, er det mulig å koble dem tilbake til portene der de hører hjemme. Dette er ikke en lett oppgave, men det er mulig å koble dem til igjen hvis du har de riktige verktøyene … spesielt de små!

Advarsler

  • bruk FLAT-ikke-metalliske objekter til å åpne IPOD-bakkepanner. Prøv stivere gitarvalg (ja, flertall): en gruppe på 2 til 4 valg eliminerer skader på bakpanelet.
  • Denne prosedyren kan eliminere en liten, men uviktig funksjon. Når hodetelefonene fjernes, er iPod -en programmert til å sette alle spilldata på pause umiddelbart. Etter at du har utført reparasjonen med denne metoden, er det ikke sikkert at iPod lenger utfører denne funksjonen.
  • Garantien blir ugyldig hvis du bruker denne metoden.
  • Undersøk verktøysett for åpning av iPod. Finn flate/brede/tynne/sterke nysgjerrige verktøy hvis mulig; skrutrekkere har en tendens til å være for smale og skade den bakre kromplaten på iPod-en med lirker. Apple Chrome bakpanner er laget av tynt materiale og er veldig lette å skade med mindre * brede * verktøy brukes. Søk på Internett etter bilder av åpnede iPod Classic- eller videokasser som matcher iPod -en din først.
  • Ikke dra i kobbertrådene. En av dem styrer video og den andre styrer lyd/hold -knappen.
  • Hvis du gjør dette med en skrutrekker, er det en mulighet for at du kan ødelegge skjermen!

Anbefalt: