Slik bruker du trådløse ørepropper: 10 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik bruker du trådløse ørepropper: 10 trinn (med bilder)
Slik bruker du trådløse ørepropper: 10 trinn (med bilder)

Video: Slik bruker du trådløse ørepropper: 10 trinn (med bilder)

Video: Slik bruker du trådløse ørepropper: 10 trinn (med bilder)
Video: Бюджетная сборка ПК - HP ProDesk 600 G1 SFF. Сжимая в 3 жестких диска и SSD 2024, Kan
Anonim

Trådløse ørepropper har et par fordeler i forhold til tradisjonelle ørepropper. Siden øreproppene kobles til via Bluetooth, har de ikke de lange, besværlige ledningene som vanligvis ender med å bli sammenfiltret i lommen. Trådløse ørepropper kan også kobles til en rekke Bluetooth-aktiverte enheter, inkludert smarttelefonen og nettbrettet. Prøv noen forskjellige typer trådløse ørepropper til du finner en som passer godt til ørene dine.

Trinn

Metode 1 av 2: Sikre ørepropper i ørene

Bruk trådløse ørepropper Trinn 1
Bruk trådløse ørepropper Trinn 1

Trinn 1. Prøv forskjellige typer og merker av ørepropper for å finne en som passer ørene dine

Øregangene kommer i en rekke former og størrelser, og det er derfor ingen øretelefoner som passer for alle. Prøv forskjellige merker og stiler av ørepropper som tilhører venner eller familiemedlemmer for å se hva som passer best i ørene dine. Eller spør salgspersonell i en elektronikkbutikk om du kan prøve ut et par ørepropper for å se hvilke som føles mest komfortable.

Generelt har menn større ørekanaler enn kvinner, og derfor trenger de større ørepropper

Bruk trådløse ørepropper Trinn 2
Bruk trådløse ørepropper Trinn 2

Trinn 2. Plasser øreproppene tett inn i øregangen

For at ørepropper effektivt skal overføre lyd, må de plasseres i øregangen og relativt nær trommehinnen. Å gi øreproppene 2–3 vendinger frem og tilbake kan bidra til å legge dem på plass.

Hvis du setter hodet til de trådløse øreproppene i øregangen, vil det også blokkere at omgivelseslyden kommer inn i ørene

Bruk trådløse ørepropper Trinn 3
Bruk trådløse ørepropper Trinn 3

Trinn 3. Trekk i øreflippene for å tette øreproppene på plass

Når du har en ørepropp løst i hvert øre, rekker du opp og trekker lett i hver øreflipp med motsatt hånd. Dette vil åpne og forstørre øregangen. Mens du trekker, trykker du øreproppen forsiktig på plass med pekefingeren på den andre hånden.

For eksempel, for å feste øreproppen i høyre øre, trekker du lett i øreflippen med venstre hånd. Bruk samtidig pekefingeren på høyre hånd for å skyve øreproppen inn i øregangen

Bruk trådløse ørepropper Trinn 4
Bruk trådløse ørepropper Trinn 4

Trinn 4. Rengjør ørevoks fra ørene hvis øreproppene ikke sitter som de skal

En oppbygning av voks kan endre størrelsen og formen på øregangen. Dette kan føre til at øreproppene sitter dårlig eller glir ut av ørene når du bruker dem. Hvis du merker at knoppene ikke holder seg like godt i ørene som de pleide, trekker du ut et par Q-tips og renser ørene.

Rengjør også ørene hvis du merker en oppbygging av gult ørevoks på øreproppene når du trekker dem ut av ørene. Vær forsiktig så du ikke skyver inn. Skyv og gni forsiktig slik at det fjerner øreveggene uten å skyve voksen lenger inne

Bruk trådløse ørepropper Trinn 5
Bruk trådløse ørepropper Trinn 5

Trinn 5. Ikke beveg kjeven mens du bruker ørepropper hvis du kan hjelpe den

Avhengig av formen på kjeven og dens nærhet til øregangen, kan åpning og lukking av kjeven løsne øreproppene. Selv om du åpenbart ikke kan la være å bevege kjeven når du ringer, må du prøve å ikke bevege kjeven for mye mens du bruker øreproppene til andre formål.

For eksempel, hvis du tygger et tyggegummi eller spiser en matbit mens du hører på musikk på ørepropper, kan kjevebevegelsen løsne knoppene og få dem til å gli ut av ørene dine

Metode 2 av 2: Bruke trådløse ørepropper

Bruk trådløse ørepropper Trinn 6
Bruk trådløse ørepropper Trinn 6

Trinn 1. Koble øreproppene med telefonen eller en annen enhet

Trykk på Bluetooth -knappen på telefonen eller en annen enhet (f.eks. Nettbrett eller datamaskin) og slå den på. Trykk deretter på "søk" -knappen på siden av 1 ørepropp. Når øreproppen dukker opp på Bluetooth -menyen på telefonen, trykker du på den for å koble enheten. Vær oppmerksom på at hvis du prøver å koble øreproppene dine til en enhet som de ikke har blitt paret med før, kan det ta noen øyeblikk.

Se telefonens brukerhåndbok for spesifikke anvisninger om hvordan du kobler til en trådløs enhet

Bruk trådløse ørepropper Trinn 7
Bruk trådløse ørepropper Trinn 7

Trinn 2. Kontroller øreproppene med den medfølgende fjernkontrollen

Mange par trådløse ørepropper kommer med en liten fjernkontroll, vanligvis 5,1 cm × 7,6 cm. Bruk grensesnittet til denne fjernkontrollen til å hoppe over sanger, justere volumet på det du lytter til, eller dempe en telefonsamtale.

  • Sørg for å alltid ta med deg fjernkontrollen når du er ute (f.eks. Jogge med øreproppene), eller du vil ha det vanskelig å kontrollere musikken din.
  • Hvis du tilfeldigvis glemmer fjernkontrollen, kan du alltid kontrollere musikken du lytter til med telefonen (eller annen enhet).
Bruk trådløse ørepropper Trinn 8
Bruk trådløse ørepropper Trinn 8

Trinn 3. Trykk på knappene på siden av øreproppene hvis de ikke har noen fjernkontroll

Ulike andre ørepropper har ingen fjernkontroll, men har små knapper på siden. Bruk disse knappene til å sette på pause, spille av eller hoppe over sanger du lytter til, eller for å svare, dempe eller legge på en telefon. Ta en titt på knappene før du legger knoppene i øret, slik at du ikke ved et uhell trykker på feil knapp.

Hvis du finner ut at knappene er for små til at fingrene dine kan trykke med nøyaktighet, kan du alltid bare bruke telefonens grensesnitt til å justere musikk eller legge på en telefon

Bruk trådløse ørepropper Trinn 9
Bruk trådløse ørepropper Trinn 9

Trinn 4. Rengjør øreproppene hvis du merker en voksoppbygging

Hvis voks fra ørene har belagt en del av øreproppene i øret, rengjør dem med en bomullspinne og en skvett alkohol. Tørk av overflatene på øreproppene til du har fjernet all voks.

Ikke bruk såpe til å rengjøre trådløse ørepropper, og aldri skyll dem under kranen

Bruk trådløse ørepropper Trinn 10
Bruk trådløse ørepropper Trinn 10

Trinn 5. Lad de trådløse øreproppene når du ikke bruker dem

Selv om den nøyaktige lademekanismen varierer fra ett sett med ørepropper til et annet, vil de fleste ha en liten port som de lades i. Hold porten koblet til en stikkontakt på soverommet eller stua. Når du ikke bruker øreproppene, må du feste dem til ladeporten.

Anbefalt: