Slik holder du ørepropper fra å falle ut av ørene: 10 trinn

Innholdsfortegnelse:

Slik holder du ørepropper fra å falle ut av ørene: 10 trinn
Slik holder du ørepropper fra å falle ut av ørene: 10 trinn

Video: Slik holder du ørepropper fra å falle ut av ørene: 10 trinn

Video: Slik holder du ørepropper fra å falle ut av ørene: 10 trinn
Video: Аномально вкусно‼️ ЧЕХОСЛОВАЦКИЙ СУП ИЗ ФАРША. Жена Липована в шоке. 2024, Kan
Anonim

Ørepropper er en praktisk måte å lytte til musikk og andre medier mens du er på farten, mens du trener, eller bare når du ikke vil forstyrre de rundt deg. Mindre praktisk er imidlertid den irriterende kampen for å forhindre at ørepropper glir ut av ørene dine. Selvfølgelig kommer ørene i forskjellige størrelser, og du må kanskje kjøpe nye ørepropper for å få en passende passform. Men før du investerer i et nytt par, er det noen få triks du kan prøve for å forhindre at øreproppene du allerede har, faller ut.

Trinn

Metode 1 av 2: Feilsøke passformen til dine ørepropper

Hold ørepropper fra å falle ut av ørene Trinn 1
Hold ørepropper fra å falle ut av ørene Trinn 1

Trinn 1. Heng ledningen over ørene

I stedet for å sette inn øreproppene slik at ledningen henger rett ned fra øregangen, sett dem inn "opp ned" og sløyf snoren over øret.

Dette kan føles rart i begynnelsen hvis du ikke er vant til det, men det forhindrer at knoppene sklir ut hver gang ledningen ryker eller trekkes litt

Hold ørepropper fra å falle ut av ørene Trinn 2
Hold ørepropper fra å falle ut av ørene Trinn 2

Trinn 2. Sett knoppene godt inn i ørene

Ørepropper er ment å passe godt inn i øregangen. Hvis det ikke ser ut til at øreproppene sitter behagelig i ørene dine, må du ganske enkelt sette dem inn mer forsiktig.

Strekk øreflippen forsiktig med en hånd for å åpne øregangen mens du setter inn hver ørepropp, og slipp deretter slik at ørehulen former seg rundt øreproppen og danner en tett tetning

Hold ørepropper fra å falle ut av ørene Trinn 3
Hold ørepropper fra å falle ut av ørene Trinn 3

Trinn 3. Bruk vedleggene som følger med øreproppene

Ikke se bort fra de ekstra skum- eller silikontuppene som følger med øreproppene. Eksperimenter med forskjellige størrelser for å se hvilken som er mest behagelig for deg. Det er til og med mulig at det ene øret er litt større enn det andre, og det kan være lurt å bruke to forskjellige størrelser.

Hold ørepropper fra å falle ut av ørene Trinn 4
Hold ørepropper fra å falle ut av ørene Trinn 4

Trinn 4. Kjøp spesielle vedlegg

Du kan kjøpe tilbehør til dine eksisterende ørepropper for å tilpasse passformen. Disse er gode for å forbedre passformen til de billige runde øreproppene som ble levert gratis med enheten din. Et populært valg er Yurbuds, myke gummifester som gir en tettere passform i øret. De kan til og med lages i tilpassede størrelser.

Hold ørepropper fra å falle ut av ørene Trinn 5
Hold ørepropper fra å falle ut av ørene Trinn 5

Trinn 5. Ikke rengjør ørene med bomullspinner

En oppbygning av ørevoks kan føre til at øreproppene sitter dårlig og faller ut. Bruk av bomullspinner for å fjerne ørevoks kan faktisk føre til at voksen skyves mot trommehinnen, forårsaker blokkering og kan føre til ubehag når du bruker ørepropper. Ikke bruk Q-tips, og oppsøk lege hvis du tror du kan ha ørevoksblokkering.

Metode 2 av 2: Kjøp godt tilpassede øretelefoner

Hold ørepropper fra å falle ut av ørene Trinn 6
Hold ørepropper fra å falle ut av ørene Trinn 6

Trinn 1. Velg sportsøretelefoner med ørekroker for trening

Hvis du planlegger å bruke ørepropper mens du trener, kan det hende at grunnleggende sirkulære ørepropper ikke kutter dem, uansett hvor godt de passer. Invester i spesialiserte sportshodetelefoner med funksjoner som ørekroker og bånd som vikles rundt hodet for å sikre en trygg og sklisikker lytteopplevelse under treningen.

Selv om ørepropper med en krok som vikles rundt baksiden av øret er et populært valg for idrettsutøvere, kan noen av disse forårsake hudskader når de bæres over lengre tid. Vurder godt tilpassede ørepropper med mindre "ørefinner" eller trådløse ørepropper som et alternativ hvis du har dette problemet

Hold ørepropper fra å falle ut av ørene Trinn 7
Hold ørepropper fra å falle ut av ørene Trinn 7

Trinn 2. Kjøp svettebestandige ørepropper for trening

Hvis du bruker ørepropper under kraftig trening eller i varmt vær, kan svette få øreproppene til å skli ut. Se etter ørepropper merket som "svettefast" hvis du forventer å svette mens du har dem på.

Hold ørepropper fra å falle ut av ørene Trinn 8
Hold ørepropper fra å falle ut av ørene Trinn 8

Trinn 3. Kjøp vanntette ørepropper for bruk i all slags vær

Hvis øreproppene kan bli utsatt for vann, for eksempel under langdistanseløp eller vintersport, velger du vanntette ørepropper for å sikre at overflødig fuktighet ikke får øreproppene til å falle ut.

  • Se etter en IP (internasjonal beskyttelse) på pakken for å sikre at øreproppene er sertifisert som svettebestandige eller vanntette. Noen merker kan falskt annonsere som sådan. For eksempel er en vurdering på IPX4 standarden for svettebestandige (men ikke vanntette) treningshodetelefoner.
  • Du kan til og med kjøpe ørepropper som er trygge å bruke mens du svømmer! Disse vil ha en vurdering på IPX8.
Hold ørepropper fra å falle ut av ørene Trinn 9
Hold ørepropper fra å falle ut av ørene Trinn 9

Trinn 4. Kjøp trådløse ørepropper hvis det er et problem å trekke i ledningen

Hvis øreproppens glidning skyldes at ledningen blir trukket eller fanget på klær eller andre gjenstander, kan du prøve trådløse ørepropper. Disse er på den dyrere siden, men hvis du bruker ørepropper ofte, er de en verdig investering. I disse dager er et stort utvalg av trådløse Bluetooth -ørepropper tilgjengelig.

Bruk hodetelefoner Trinn 7
Bruk hodetelefoner Trinn 7

Trinn 5. Kjøp om nødvendig ørepropper designet for mindre ører

Hvis du har prøvd alt og fremdeles ikke kan holde øreproppene fra å falle ut, kan du ganske enkelt ha en spesielt liten øregang. I dette tilfellet kan det være lurt å kjøpe ørepropper designet for mindre ører.

  • Kvinner er mer sannsynlig å ha mindre ører enn gjennomsnittet, noe som kan forhindre at ørepropper kommer helt inn i øregangen. Det er mange ørepropper til salgs som kommer med ekstra små vedlegg, og til og med mange som er merket som for kvinner.
  • Enkelte mennesker mangler brusk på den delen av øret som normalt omgir en ørepropp. Dette kalles noen ganger Ear Cartilage Deficiency Syndrome. Hvis du alltid har funnet det veldig vanskelig å bruke ørepropper, kan det være lurt å undersøke ørene for denne funksjonen og kjøpe ørepropper med ekstra støtte, for eksempel de med ørekroker.

Anbefalt: