Hvordan justere LCD -skjermens høyde: 4 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan justere LCD -skjermens høyde: 4 trinn (med bilder)
Hvordan justere LCD -skjermens høyde: 4 trinn (med bilder)

Video: Hvordan justere LCD -skjermens høyde: 4 trinn (med bilder)

Video: Hvordan justere LCD -skjermens høyde: 4 trinn (med bilder)
Video: Death Stranding anmeldelse | Fuldstændig parsing | Hideo Kojima | Udtalelse | Indtryk 2024, April
Anonim

Hvis du jobber foran en datamaskin på en jevn måte, er det viktig å justere høyden på skjermen og plassere den i en posisjon som forhindrer deg i å oppleve smerter i nakke, rygg og skuldre. I noen tilfeller kan det hende at datamaskinens skjerm til og med må justeres for å redusere belastningen på øynene fra blendinger forårsaket av vinduer eller overlys. Siden det er mange modeller av LCD -skjermer (LCD -skjermer) laget av forskjellige produsenter, er det ingen måte å justere høyden på LCD -skjermen på. Du kan imidlertid følge retningslinjene i denne artikkelen for å sikre at LCD -skjermen er ergonomisk plassert til din fordel.

Trinn

Juster LCD -skjermens høyde Trinn 1
Juster LCD -skjermens høyde Trinn 1

Trinn 1. Plasser LCD -skjermen rett foran deg på arbeidsområdet

Hvis skjermen er plassert for langt til venstre eller høyre, kan du til slutt utvikle smerter i skuldre og nakke fra å hele tiden snu hodet til å se på skjermen.

Hvis du har en jobb som ikke krever at du ser konsekvent på LCD -skjermen i flere timer om gangen, for eksempel en posisjon i en butikk eller bank, kan du plassere skjermen til en side for å muliggjøre effektiv kommunikasjon med kunder

Juster LCD -skjermens høyde Trinn 2
Juster LCD -skjermens høyde Trinn 2

Trinn 2. Plasser LCD -skjermen slik at øynene dine er i nivå med toppen av skjermen

Dette vil forhindre at smerter i skuldre og nakke utvikler seg fra å vippe hodet bakover hvis skjermen er for høy, eller fra å ha alvorlige nakkesmerter på grunn av konstant vipping av hodet fremover hvis skjermen er for lav.

  • Juster høyden på LCD -skjermen slik at øynene dine er i nivå med den delen av skjermen som er mellom 5,08 og 7,62 cm under toppen av skjermen.
  • Hvis du bruker bifokale eller trifokale briller, må du kanskje senke høyden på skjermen med noen få centimeter ekstra, slik at du effektivt kan se dataskjermen.
Juster LCD -skjermens høyde Trinn 3
Juster LCD -skjermens høyde Trinn 3

Trinn 3. Plasser skjermen i et arbeidsområde som ikke vil bli påvirket av gjenskinn

Hvis LCD -skjermen reflekterer lyset fra vinduer eller overlykter, kan du oppleve hodepine forårsaket av å klype øynene eller ha problemer med å se på skjermen, uavhengig av skjermens høyde.

Vipp LCD -skjermen litt fremover hvis du opplever gjenskinn fra overlys, eller flytt skjermen bort fra vinduer for å unngå blending fra solen

Juster LCD -skjermens høyde Trinn 4
Juster LCD -skjermens høyde Trinn 4

Trinn 4. Juster LCD -skjermens høyde ved å følge instruksjonene fra produsenten

Den nøyaktige metoden for å justere en skjermhøyde vil variere avhengig av merke, modell og produsent av skjermen.

Rådfør deg med håndboken for LCD -skjermen eller kontakt produsenten direkte for å lære hvordan du kan justere skjermens høyde. I de fleste tilfeller må du enten bytte en lås eller trykke på en knapp som lar deg fritt justere høyden på skjermen

Tips

  • Juster høyden på stolen hvis du ikke klarer å justere høyden på LCD -skjermen ordentlig.
  • Hvis LCD -skjermen fremdeles er for lav etter at du har justert høyden, plasserer du et objekt under skjermen for å fungere som et løft; for eksempel en bred, tykk bok.

Anbefalt: