Hvordan kjøpe bærbare datamaskiner i bulk: 8 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kjøpe bærbare datamaskiner i bulk: 8 trinn (med bilder)
Hvordan kjøpe bærbare datamaskiner i bulk: 8 trinn (med bilder)

Video: Hvordan kjøpe bærbare datamaskiner i bulk: 8 trinn (med bilder)

Video: Hvordan kjøpe bærbare datamaskiner i bulk: 8 trinn (med bilder)
Video: Utføre HP Systemgjenoppretting på en stasjonær HP-PC med Windows 8 2024, April
Anonim

En elektronikkjøper har et stort utvalg i leverandører. Du kan gjøre undersøkelser og kjøpe en bærbar datamaskin i en butikk eller online, med lignende resultater. Hvis du ønsker å levere bærbare datamaskiner til et helt kontor, skole eller annen organisasjon, kan det være bedre å kjøpe i bulk. Hovedrisikoen ved engroskjøp er å løpe inn i en svindel og miste pengene eller finansiell informasjon. Sørg for å gjøre kjøpet basert på både pris og transaksjonssikkerhet. Lær hvordan du kjøper bærbare datamaskiner i bulk.

Trinn

Kjøp bærbare datamaskiner i bulk trinn 1
Kjøp bærbare datamaskiner i bulk trinn 1

Trinn 1. Bestem deg for om du vil kjøpe brukte eller nye bærbare datamaskiner

Mange bedrifter spesialiserer seg på enten den ene eller den andre. Hvis du kjøper oppussede bærbare datamaskiner, er det sannsynligvis billigere, men de kan også være eldre uten garantier.

Kjøp bærbare datamaskiner i bulk trinn 2
Kjøp bærbare datamaskiner i bulk trinn 2

Trinn 2. Se opp for engros svindel

Disse er utbredt, fordi majoriteten av engrosmarkedet for elektronikk har flyttet på nettet. Se opp for disse vanlige svindelene når du ser etter bærbare datamaskiner i bulk.

  • Ikke bruk noe nettsted som krever medlemsavgift, månedlig avgift eller årlig avgift for å kjøpe elektronikk i bulk. Oppsett eller andre overflødige avgifter vil sannsynligvis være et tegn på at selskapet prøver å få din økonomiske informasjon. Du bør ikke betale dem med mindre du kjøper varer direkte. En advarsel er at hvis et grossistdistribusjonssenter finner store bærbare datamaskiner for deg, kan de be om et depositum, som senere vil bli brukt til å betale en del av saldoen din. Å sende en sjekk eller PayPal -betaling vil sikre at de ikke har bankkontoinformasjonen din.
  • Vær forsiktig med svindel med forsendelse. I denne praksisen tror du at du kommuniserer med en grossist, men du snakker faktisk med en mellommann som planlegger å bruke deg til å skaffe kunder, og ordne betaling med seg selv direkte. Mange blir lurt med "jobbe hjemmefra -muligheter" som gjør at de betaler servicegebyrer og ikke tjener penger.
  • Nettsteder som hevder å være uavhengige anmeldelsessteder er sjelden uavhengige. Selskaper betaler for å sette opp disse nettstedene som vurderer produktene som gir dem den høyeste provisjonen som den beste. Ikke baser kjøpet på disse nettstedene.
Kjøp bærbare datamaskiner i bulk trinn 3
Kjøp bærbare datamaskiner i bulk trinn 3

Trinn 3. Se etter sertifiserte grossister

For å unngå prispåslag fra mellommenn og slippe svindel med skip, kan du veterinære grossistene dine i henhold til uavhengig bekreftelse. Dette skal hjelpe deg med å velge en grossist som selger direkte fra produsenten.

Kjøp bærbare datamaskiner i bulk trinn 5
Kjøp bærbare datamaskiner i bulk trinn 5

Trinn 4. Kjøp oppussede bærbare datamaskiner på Dells auksjonssted

På Dellauction.com auksjonerer de ut et stort antall tidligere leasede og brukte bærbare datamaskiner. De er pusset opp etter Dells spesifikasjoner, og det er en 30-dagers pengene tilbake-garanti på alle kjøp.

Kjøp bærbare datamaskiner i bulk trinn 6
Kjøp bærbare datamaskiner i bulk trinn 6

Trinn 5. Gå til Alibaba.com for å se etter bærbare datamaskiner gjennom innenlandske og internasjonale leverandører

Grossister og mellommenn oppretter kontoer på dette nettstedet. De tilbyr produkter som ofte har et minimum bestillingsbeløp, og du kan gjennomføre transaksjonen i sperring.

  • I en sperretransaksjon beholdes pengene eller obligasjonen av en tredjepart til transaksjonen er fullført. Dette oppbevares vanligvis av banker eller utlånsbyråer som har obligasjoner for grossisten.
  • DHGate er en annen grossist som forbinder verdensomspennende bærbare leverandører. Selv om de ikke annonserer sperretransaksjoner, har noen produkter en 7-dagers retur- eller byttegaranti. Se etter denne garantien før du kjøper i bulk.
Kjøp bærbare datamaskiner i bulk trinn 7
Kjøp bærbare datamaskiner i bulk trinn 7

Trinn 6. Ring et dataselskap direkte for å spørre om bulkpriser

Hvis du har valgt en bestemt bærbar datamaskin som du vil kjøpe, vil du sannsynligvis få minst 10 prosent rabatt for å kjøpe mer enn 10 datamaskiner. Priser vil variere mellom dataselskaper.

Kjøp bærbare datamaskiner i bulk trinn 8
Kjøp bærbare datamaskiner i bulk trinn 8

Trinn 7. Bestill bærbare datamaskiner på eBay

Denne auksjonssiden selger ofte mange til fire bærbare datamaskiner til høystbydende. Prøv å pris ut hva du tror eldre bærbare datamaskiner er verdt, slik at du gir et godt bud.

eBay utfører transaksjoner via PayPal, som kan holde noen kjøp i opptil 2 uker mens du venter på forsendelse. Hvis du har et problem med bestillingen din, kan du sende inn en klage via PayPal for å få en avgjørelse om retur og refusjon

Kjøp bærbare datamaskiner i bulk trinn 9
Kjøp bærbare datamaskiner i bulk trinn 9

Trinn 8. Se på Liquidation.com og OnSale.com

Disse Better Business Bureau -akkrediterte virksomhetene kan kanskje levere bulkdatamaskiner fra en rekke forskjellige selskaper. Sørg for at du lærer om returpolitikken og eventuelle sikkerhetskontroller de har på plass for å sikre at de har pålitelige selgere.

Anbefalt: