Slik unngår du skrikere på YouTube: 7 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik unngår du skrikere på YouTube: 7 trinn (med bilder)
Slik unngår du skrikere på YouTube: 7 trinn (med bilder)

Video: Slik unngår du skrikere på YouTube: 7 trinn (med bilder)

Video: Slik unngår du skrikere på YouTube: 7 trinn (med bilder)
Video: Сводные таблицы Excel с нуля до профи за полчаса + Дэшборды! | 1-ое Видео курса "Сводные Таблицы" 2024, Kan
Anonim

Har du noen gang sett en tilsynelatende spennende YouTube-video, bare for å bli skremt plutselig av en zombielignende skapning som skriker på toppen av lungene? "Skrikere" blir lastet opp til nettstedet av pranksters, og de kan være både overraskende og opprivende når du minst venter det. Dette kalles en "hoppe skremme". Denne artikkelen gir noen tips om hvordan du kan forvente det uventede når det gjelder denne typen videoer.

Trinn

Unngå Screamers på YouTube Trinn 1
Unngå Screamers på YouTube Trinn 1

Trinn 1. Sjekk kommentarene til videoen før du spiller den

Med mindre brukeren som lastet opp videoen deaktiverte kommentarer, vil du ofte raskt finne ut om videoen er en skummel ved å lese de irriterte svarene. Handikappede kommentarer i seg selv kan også være en anelse, det samme er et stort antall "misliker" stemmer.

Unngå Screamers på YouTube Trinn 2
Unngå Screamers på YouTube Trinn 2

Trinn 2. Noen ledetråder kan varsle deg om skrikere

Klønete ber deg om å skru opp volumet på høyttalerne av en eller annen grunn, eller ingen grunn i det hele tatt. De bedre har ganske enkelt lavt volum, og tvinger deg til å skru opp. Se på tiden. Hvis det er under 30 sekunder, er det mest sannsynlig en skriker. Heldigvis, på Youtube, blir du spart flash -skrikere, det beste av alt, da de får deg til å konsentrere deg.

Unngå Screamers på YouTube Trinn 3
Unngå Screamers på YouTube Trinn 3

Trinn 3. Skru ned høyttalerne

Ikke få skylden for å vekke foreldrene dine med et øreskrikende skrik fra de volumerte høyttalerne! Dette gjelder også hodetelefoner, for din egen skyld.

Unngå Screamers på YouTube Trinn 4
Unngå Screamers på YouTube Trinn 4

Trinn 4. Merk videoen som upassende, eller klikk i det minste tommelen ned-knappen

Jo flere misliker en video har, desto mindre populær er den, og det er mest sannsynlig at den kommer til å bli en skriker. I tillegg, hvis en video er merket som upassende flere ganger, kan den bli fjernet av nettstedets ledelse.

Unngå Screamers på YouTube Trinn 5
Unngå Screamers på YouTube Trinn 5

Trinn 5. Se videoen med lyd dempet

Hvis du ikke kan høre skriket, kan det faktisk være morsomt å se.

Unngå Screamers på YouTube Trinn 6
Unngå Screamers på YouTube Trinn 6

Trinn 6. Ikke la deg lure når du søker etter noe å se på

Latterne som laster opp disse videoene, merker dem ofte og gir dem tittel med populære søkeresultater, slik at musikkvideoer eller reklame for sportsbiler kanskje ikke er som de ser ut.

Unngå Screamers på YouTube Trinn 7
Unngå Screamers på YouTube Trinn 7

Trinn 7. Forhåndsvis videorammene uten å spille av videoen

Sett videoen på pause, og beveg musepekeren sakte til venstre og høyre over den grå linjen mellom videoen og kontrollene. Du vil se en liten ramme dukke opp over musepekeren. Hvis du ser et skummelt ansikt i en av rammene, er det definitivt en skreamer. Hvis du ikke ser noen skumle ansikter i noen av rammene, er det ikke en skreamer.

Tips

  • Du kan spare sjokk ved å unngå videoer som Where's Waldo, Find 10 Things Wrong With This Picture, Don't Touch The Walls, Scary Maze, og scary kitchen optisk illusjon, etc. Ikke slå opp pornografiske videoer heller. Ikke bare er det feil, men de fleste av disse videoene er også skrikere.
  • Hvis videoen ikke viser videorammene, eller hvis du er for redd for å sjekke videorammene for skumle ansikter, demper du volumet, ruller nedover slik at du kan se 1/4 av videoen og hopper til slutten der det er mest sannsynlig at det kommer en skriker. Hvis du ser noe som ligner et skummelt ansikt, er det en skriker.

Advarsler

  • Ikke alle skrikere er under 30 sekunder, eller har stille musikk i begynnelsen. Vær forsiktig!
  • Stol på instinktene dine. Hvis videoen ser uskyldig ut, men du føler deg mistenksom av kommentarene, er det sannsynligvis noe som er verdt å hoppe over.
  • Se opp for en annen skreamer!
  • Noen ganger forfalsker folk lenken av tinyurl, bit.ly og andre.

Anbefalt: