Enkle måter å pakke inn en Macbook -lader: 8 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Enkle måter å pakke inn en Macbook -lader: 8 trinn (med bilder)
Enkle måter å pakke inn en Macbook -lader: 8 trinn (med bilder)

Video: Enkle måter å pakke inn en Macbook -lader: 8 trinn (med bilder)

Video: Enkle måter å pakke inn en Macbook -lader: 8 trinn (med bilder)
Video: Эти вещи говорят о порче в доме 2024, April
Anonim

Elektronikk er vanskelig å lagre; kablene deres har en tendens til å løsne og floke seg sammen med ledningene til annen elektronikk. Hvis du eier en Macbook eller Macbook Pro, lurer du kanskje på den beste måten å pakke inn laderen uten å skade ledningen. Det er viktig å følge instruksjonene fra Apple-og slutte å bruke laderen hvis ledningen blir flosset eller skadet-for å maksimere levetiden til laderen.

Trinn

Metode 1 av 2: Lagring av laderen

Pakk en Macbook -lader Trinn 1
Pakk en Macbook -lader Trinn 1

Trinn 1. Brett ut de to sammenleggbare klippene på de øvre hjørnene på laderen

Se nøye mellom hjørnene på hver side av stedet der Macbook -laderen møter ledningen. Du bør se et par små klipp eller vinger. Bruk neglen til å åpne disse slik at de skiller seg ut i en 90 graders vinkel fra laderkroppen.

Når du bruker laderen, bretter du disse to klippene ned igjen slik at de ikke klikker av

Pakk en Macbook -lader Trinn 2
Pakk en Macbook -lader Trinn 2

Trinn 2. Slå den tykke ledningen rundt laderen fra topp til bunn

Finn stedet der den lille ledningen kobles til laderen. Tenk på dette som "toppen" av Macbook -laderen. Ta den store Macbook -ledningen (den som kobles til veggen) og sett den ene enden av den store ledningen inn i laderen. Før kabelen på den ene siden av stedet der den lille ledningen møter laderen. Vikle deretter ledningen rundt laderen fra topp til bunn.

Inntil du er ferdig med innpakningsprosessen, holder du bare den innpakkede store ledningen på plass med en hånd

Pakk en Macbook -lader Trinn 3
Pakk en Macbook -lader Trinn 3

Trinn 3. Vikle den lille snoren rundt de to sammenleggbare klippene

Ta den løse enden av den mindre Macbook -ledningen og pakk den løst rundt klippene du brettet ut tidligere. Fortsett å pakke til du har sløyfet hele ledningen. Sørg for at ledningen er sløyfe stramt nok til å forbli viklet rundt klippene, men løs nok til at det ikke er flekker der ledningen er belastet.

Pass på at du også vikler den lille ledningen rundt den allerede sløyfede tykke ledningen. Den lille ledningen holder den større på plass

Pakk en Macbook -lader Trinn 4
Pakk en Macbook -lader Trinn 4

Trinn 4. Kontroller at det er slakk i ledningen der den møter laderen

Ledningen møter laderen i midten av laderen. Det er gummihus rundt ledningen for å forhindre at den blir skadet på dette stedet. Når du pakker inn laderen, må du kontrollere at ledningen er litt slak her for å forhindre belastning.

Hvis det er spenning på ledningen på dette stedet, kan ledningen splitte eller trekke seg bort fra laderen

Pakk en Macbook -lader Trinn 5
Pakk en Macbook -lader Trinn 5

Trinn 5. Fest den løse enden av den lille snoren på en av ledningene

Hvis du ser nøye på lengden på den lille kabelen, ser du et lite klipp som handler om 12 1,3 cm lang. Fest dette på en av sløyfesløyfene som er viklet rundt de to sammenleggbare klippene. Dette vil holde ledningen på plass og forhindre at det hele løsner.

På dette tidspunktet er Macbook -laderen fullstendig pakket inn og klar til å lagres

Metode 2 av 2: Reise med Macbook -laderen

Pakk en Macbook -lader Trinn 6
Pakk en Macbook -lader Trinn 6

Trinn 1. Fjern den store strømledningen og sett inn andhodet

Hvis du prøver å reise lett, tar den store strømledningen som kobles til veggen bare ekstra plass i bagasjen. Trekk den ut fra laderen. Plasser i stedet Macbook duckhead: den lille 2,5 cm lange pluggenheten.

  • For å bruke andhodet, bare bøy ned de to elektriske pinnene. Koble den til en hvilken som helst stikkontakt, og sett enden av den lille ledningen inn i Macbooken for å lade den.
  • Du burde ha mottatt en andhodet da du kjøpte Macbook. Hvis du har lagt den feil, kan du finne erstatningsandhoder på nettet eller i en Apple -butikk.
Pakk en Macbook -lader Trinn 7
Pakk en Macbook -lader Trinn 7

Trinn 2. Støtt laderkroppen når du pakker ut ledningene

Når du pakker ut Macbook -laderen for å koble den til datamaskinen, holder du laderen i den ene hånden og pakker ut kablene med den andre hånden. Hvis du gjør dette, forhindrer du at ledningen blir skadet.

Hvis du holder deg fast i den ene enden av ledningen og lar vekten av laderen løsne ledningen, vil du belaste kabelen mye

Pakk en Macbook -lader Trinn 8
Pakk en Macbook -lader Trinn 8

Trinn 3. Inspiser laderen etter hver tur for tegn på skade på ledningene

Hver gang Macbook -ledningen er viklet rundt ladens bunn, må du kontrollere at det ikke er knekk, brudd eller skarpe svinger i ledningene når de er pakket inn. Hvis du ser en knekk i ledningen, pakk den ut og pakk den inn igjen før du pakker den sammen.

Anbefalt: