3 måter å bli flyvertinne på Southwest Airlines

Innholdsfortegnelse:

3 måter å bli flyvertinne på Southwest Airlines
3 måter å bli flyvertinne på Southwest Airlines

Video: 3 måter å bli flyvertinne på Southwest Airlines

Video: 3 måter å bli flyvertinne på Southwest Airlines
Video: Ethiopian Airlines Flight 302 air crash | When Not Only Boeing is to Blame 2024, September
Anonim

Southwest Airlines er et populært selskap for potensielle flyvertinner på grunn av de store fordelene, tilbudet om helsetjenester og pensjonsordninger. Selv om det kan være vanskelig å bli ansatt av dette flyselskapet, er det mange måter du kan forberede deg på søknads- og ansettelsesprosessen på. Bruk litt tid på å utvikle de nødvendige ferdighetene og opplæringen for stillingen før du søker. Vær spesielt forsiktig når du setter sammen ditt online CV og sender det på Southwest karriereside. Deretter forbereder du deg på den mulige intervjuprosessen ved å forutse mulige spørsmål og emner som vil bli tatt opp gjennom telefon- og personlig intervjuer. Med litt utholdenhet og flaks kan du starte din karriere som ansatt i Southwest Airlines!

Trinn

Metode 1 av 3: Gjør deg kjent med jobben

Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 1
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 1

Trinn 1. Innse at skiftene til flyvertinner kan være både fleksible og inkonsekvente

I motsetning til andre jobber i kundeservicebransjen, kan du få mye å si om hvor mange timer du jobber og når du jobber dem. Hvis en av dine medarbeidere ikke vil ta en bestemt flytur, kan du enkelt fylle ut for dem. I tillegg kan du ha en timeplan som veksler mellom angitte flytider og vakt.

På grunn av fleksibiliteten som følger med å være flyvertinne, hjelper det å bo spesielt nær en flyplass

Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 2
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 2

Trinn 2. Forvent å jobbe på høytider og andre spesielle anledninger

Ikke planlegg noen omfattende turer i løpet av ferien, da du sannsynligvis vil bli tildelt en rekke flyreiser. Siden høytiden innebærer mye reise, er det en veldig god sjanse for at du vil trengs ombord på en rekke flyreiser. Husk at du kan tilbringe store høytider som jul og Thanksgiving på et fly.

Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 3
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 3

Trinn 3. Forvent å lage en solid timepris som flyvertinne i sørvest

Selv om lønnen din kan variere avhengig av ditt erfaringsnivå, må du ta hensyn til gjennomsnittlig timepris for flyvertinner, som er $ 32 per time. Ikke bli overrasket hvis du tjener en bonus underveis, ettersom gjennomsnittlig tilleggslønn for de fleste stewardesser er $ 1, 733. Når du er ansatt i Southwest, har du også tilgang til overskuddsdeling, samt noen aksjebonuser.

  • Fra begynnelsen vil din gjennomsnittlige grunnlønn være nærmere $ 22 de første 6 månedene. Etter 1 år vil det øke til rundt $ 25 per time.
  • I tillegg kan du forvente å få en dagpenge eller liten godtgjørelse som lar deg betale for mat og andre nødvendigheter mens du er på reise.
Bli en Southwest Airlines flyvertinne Trinn 4
Bli en Southwest Airlines flyvertinne Trinn 4

Trinn 4. Ta en flyvertinneopplæring for å forberede deg på jobben

Dra til Dallas i 4 uker for å fullføre opplæringsprogrammet for stewardessen. I denne klassen forbereder du deg på forskjellige scenarier på flyet, og blir godt avrundet i forskjellige oppgaver du må utføre på et fly. Husk å be trenerne om hjelp når du har spørsmål!

  • En stor del av denne opplæringen innebærer servering på øvingsflyvninger. Under disse turene kan du skygge for et mer erfaren besetningsmedlem og lære nøyaktig hva du skal gjøre.
  • Du kan ikke tjene i et flybesetning før du deltar på og består denne opplæringen.

Metode 2 av 3: Søk på stillingen

Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 5
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 5

Trinn 1. Få et videregående diplom eller tilsvarende for å være flyvertinne

Husk at Southwest bare ansetter personer over 18 år. For å sende inn en jobbsøknad må du oppfylle dette alderskravet og også ha et videregående diplom eller GED -tilsvarende. Husk at nesten 30 000 mennesker søker om 1 200 av de sørvestlige flyvertinne -stillingene som tilbys hvert år, så det er ingen garanti for at du får jobben.

  • Søkere har en tendens til å skille seg ut hvis de har en Associates eller Bachelor.
  • I motsetning til forskrifter på 1900 -tallet, har moderne flyselskaper som Southwest ikke spesifikke høyde- og vektkrav for flyvertinner. I stedet bør ansatte falle innenfor det generelle høyde-til-vekt-forholdet for høyden.
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 6
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 6

Trinn 2. Søk på nettet etter forskjellige jobbmuligheter med Southwest Airlines

Gå til delen "Karriere" på Southwests nettsted for å se etter ledige jobber. Se på toppen av siden for å finne en søkefelt som lar deg se hvilke ledige stillinger som er tilgjengelige. Skriv inn "flyvertinne" og se hvilke jobbmuligheter som kommer opp.

  • Du finner nettstedet deres her:
  • Southwest Airlines har bare rundt 1200 flyvertinnerjobber hele året. Hvis det er en ledig stilling, er det en god sjanse for at den ikke befinner seg i nærheten av deg.
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 7
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 7

Trinn 3. Koble til campus reach team på Facebook for å lære om nye jobbmuligheter

Hvis du har spørsmål om søknadsprosessen eller din egen søknad, kan du sende en profesjonell melding til Southwests offisielle campus -team. Husk at denne gruppen er mer fokusert på individer i alderen og andre unge voksne som søker karriere med Southwest.

For eksempel, meld noe som: "God morgen! Jeg heter Jane Doe, og jeg søkte nylig om å bli flyvertinne hos firmaet ditt. Jeg forstår at du mottar mange søkere til denne stillingen, så er det noe jeg kan gjøre i mellomtiden? Takk for tiden din!"

Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 8
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 8

Trinn 4. Legg vekt på personlighetskunnskapene og språkligheten på CV -en din

Når du forbereder CV -en din, må du merke deg tidligere erfaring fra ledelse eller kundeservice i søknaden din. I tillegg må du angi om du snakker fremmedspråk, som spansk. Hvis du vil jobbe med internasjonale flyvninger i fremtiden, kan ekstra språkkunnskaper komme godt med

  • Sysselsettingsfeltet for å være flyvertinne i sørvest er ekstremt konkurransedyktig. Hvis du vil skille deg ut, bevis i CV -en din at du har erfaring med å håndtere masete kunder, og at du kan håndtere lange skift og omfattende arbeidsplaner.
  • Prøv å få ditt CV til å skille seg ut ved å designe det i Southwests røde, blå og gule fargevalg.
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 9
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 9

Trinn 5. Send ditt CV til flyselskapet online

Skriv inn e -posten din i en spesifisert melding på nettstedet. Etter at du har gjort dette, blir du omdirigert til en applikasjonsside. Hvis du har en sosial mediekonto som Facebook eller LinkedIn, kan du synkronisere profilen din for automatisk å fylle ut personopplysningene i applikasjonen. I tillegg kan du laste opp en digital kopi av CV -en din til denne delen av programmet. Hvis du ikke har et CV tilgjengelig, merker du av for "Last opp CV på et senere tidspunkt" på nettsiden.

  • Under denne søknadsprosessen må du opprette en pålogging for Southwest -nettstedet.
  • Koble bare til en sosial mediekonto eller profil som er profesjonell og polert. Ikke koble selskapet til kontoer som viser at du er hensynsløs, eller gjør noe som er i strid med selskapets verdier om integritet og ansvar.
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 10
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 10

Trinn 6. Søk på praksisplass hvis du for tiden er høyskolestudent

Hvis du for tiden er registrert ved et universitet, kan du kanskje hoppe over hovedsøknadsprosessen helt! Send i stedet en søknad til Southwest college internship program. Selv om du sannsynligvis ikke kommer til å utføre flyvertinnerarbeid i løpet av praksisperioden, kan du bli ansatt i en heltidsstilling på slutten av arbeidsperioden!

Metode 3 av 3: Gå videre i sysselsettingsprosessen

Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 11
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 11

Trinn 1. Delta i et foreløpig telefonintervju for å diskutere dine kvalifikasjoner

Vent flere uker eller måneder for å motta en e -post fra en av Southwests HR -representanter. Fortsett å korrespondere med denne personen, og vent på at de planlegger et telefonintervju. Forbered deg på en rekke temaer, inkludert generelle spørsmål om motivasjonene dine for å jobbe for Southwest. I tillegg gjør deg klar til å dele eksempler på tider i dine tidligere jobber der du var en god lagspiller.

  • For eksempel, hvis du tok initiativet og dekket for en rekke skift for dine kolleger, nevne det i intervjuet.
  • Husk at det foreløpige intervjuet ikke vil være så grundig som det personlige intervjuet.
  • Ansettelsesprosessen tar vanligvis lang tid. Tidligere ansatte har ventet opptil åtte måneder før de planlegger et personlig intervju med flyselskapet.
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 12
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 12

Trinn 2. Gå til et individuelt intervju for å snakke med rekrutterere

Dra til Dallas for å delta på et intervju med ansettelsesforbindelser. Før du deltar på dette møtet, prøv å forutse hvilke spørsmål arbeidsgiverne dine vil stille. Forbered deg på teoretiske spørsmål, og vær klar til å forklare hvordan dine kvalifikasjoner gjør deg godt egnet til jobben.

For eksempel kan ansettelsesmedarbeiderne spørre deg hvordan du planlegger å klare en lang, internasjonal flytur uten å føle deg sliten. Vær klar til å nevne tilfeller i dine tidligere jobber der du har måttet jobbe lange timer, og hvordan du lyktes under disse skiftene

Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 13
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 13

Trinn 3. Forvent mange intervjuspørsmål om din holdning og motivasjon

Gjør deg klar for generelle spørsmål, for eksempel hvorfor du vil jobbe som flyvertinne for Southwest. I tillegg kan du forberede deg på spørsmål som dreier deg om opplevelsen din med tøffe situasjoner i team. Tenk tilbake på tidligere kundeservicearbeid du har hatt tidligere, og nevn måter du positivt skilte deg ut på arbeidsplassen og var i stand til å spre negative situasjoner.

For å få mer erfaring før du søker som flyvertinne, kan du vurdere å jobbe som en detaljhandel eller en annen jobb som involverer kundeservice

Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 14
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 14

Trinn 4. Bestå en stofftest og bakgrunnskontroll før du trener for stillingen

Vent til HR -representanter kontakter deg med spesielle skjemaer for ansettelsesprosessen. Når Southwest offisielt ansetter deg, må du gjennom en bakgrunnskontroll og utføre en narkotikatest for å bevise at du er frisk og lovlig kvalifisert for stillingen. Følg retningslinjene fra selskapet, og prøv å få disse testene og kontrollene fullført så snart som mulig.

  • Vær forberedt på å vente en liten stund før disse resultatene kommer inn. Det tar vanligvis noen dager før en bakgrunnskontroll blir behandlet, men det kan ta lengre tid avhengig av hva som vises i din personlige rekord.
  • Logg deg på den digitale portalen på statens nettsted for å sjekke statusen til bakgrunnskontrollen.
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 15
Bli flyvertinne hos Southwest Airlines Trinn 15

Trinn 5. Gå til fysisk eller medisinsk kontroll for å sikre at du er frisk

Planlegg en avtale for å møte legen din mens du venter på at narkotikatesten og bakgrunnssjekkresultatene kommer inn. Få en rutinemessig kontroll for å være sikker på at du er frisk før du starter din nye jobb, og se om du være oppdatert på alle nødvendige vaksiner. Lagre en fil fra denne avtalen for å gi en HR -representant eller annen sørvest -ansatt, om nødvendig.

Anbefalt: