3 måter å bli flyvertinne på

Innholdsfortegnelse:

3 måter å bli flyvertinne på
3 måter å bli flyvertinne på

Video: 3 måter å bli flyvertinne på

Video: 3 måter å bli flyvertinne på
Video: Atomic packing Factor of FCC and BCC Unit cell with animation 2024, April
Anonim

En bedrifts stewardesse jobber ombord på et privat fly. Flyvertinnene sikrer passasjerens sikkerhet og komfort. En flyvertinne i bedriften har flere plikter enn en vanlig flyvertinne. Flyvertinner for bedrifter trenger opplæring i bedriftssikkerhet og catering for femstjerners restauranter. De verdsetter diskresjon, oppmerksomhet på detaljer og sikkerhet. Noen flyvertinner for bedrifter jobber for et enkelt selskap og ombord på et fly. Andre jobber som frilansere ombord på mange forskjellige jetfly. Bedriftsflyvertinner forventes ofte å jobbe i helger og helligdager. Du kan vurdere denne karriereveien hvis du har en fleksibel timeplan og ønsker å jobbe på et privat fly.

Trinn

Metode 1 av 3: Utdannelse til å bli flyvertinne for bedrifter

Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 1
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 1

Trinn 1. Få formell utdannelse

Flyvertinner for bedrifter må ha et videregående diplom. Bedrifter foretrekker ofte søkere med universitet eller høyskole. Før du går i gang med denne karriereveien, må du sørge for at du har grunnleggende nivå av nødvendig formell utdanning.

  • Det er ingen krav til lengden på bachelorgraden din. Imidlertid er fire års grader generelt mer respektable.
  • Din bachelorgrad kan være i alle spesialiseringsområder. Imidlertid kan en lavere grad i gjestfrihet, turisme, liberal arts eller kulinarisk kunst være fordelaktig.
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 2
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 2

Trinn 2. Få luftfartserfaring

Mange flyvertinner for bedrifter går over fra karrierer som flyvertinner for store kommersielle flyselskaper. Hvis du ikke har erfaring fra flyvertinne i det hele tatt, kan det være lurt å begynne som flyvertinne i kollektivtransport i et kommersielt flyselskap. Imidlertid kan du også hoppe over dette trinnet og trene direkte på flyvertinnerposisjoner for bedrifter.

Du kan finne kommersielle flyvertinnejobber ved å delta på flykonferanser og søke på jobbtavler online. Det kan være lurt å lete etter jobber hos mindre eller regionale flyselskaper, som ofte har flere åpninger for kandidater på inngangsnivå

Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 3
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 3

Trinn 3. Finn ut pliktene til en flyvertinne for bedrifter

Bedriftsflyvertinner har mange ansvar utover kommersielle flyvertinner. For eksempel kreves det at flyvertinner for bedrifter ofte har spesialisert opplæring i førstehjelp, sammen med bedriftssikkerhet, hotellsikkerhet og opplæring i matvarer.

  • Spør venner eller kolleger i luftfartsindustrien om ansvaret for denne stillingen.
  • Delta på en stewardesse -konferanse og prøv å møte mennesker i bransjen. Be dem om detaljer om hva som er involvert i å være flyvertinne for bedrifter. For eksempel kan du delta på konferansen National Business Aviation Association eller lignende arrangementer.
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 4
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 4

Trinn 4. Finn og delta på et opplæringskurs for flyvertinner

Spesialiserte opplæringskurs i flyvertinne for bedrifter er egnet for både nybegynnere og personer med tidligere luftfartserfaring. Kursene er vanligvis fire eller fem dager lange og forutsetter ofte tidligere luftfartserfaring.

  • Spør venner og kolleger om anbefalinger om gode opplæringskurs. Kursene dekker blant annet emner som turforberedelse, vin og mattrygghet. Det er ingen standardisert læreplan, så du må gjøre undersøkelser.
  • Gå til profesjonelle luftfartsnettsteder for å søke etter tilgjengelige kurs. Kursene dekker alt fra vinpresentasjon til vanngravning. Sjekk om luftfartens nettsted og kurs er legitimt og anerkjent av Federal Aviation Administration. Se etter forkortelsen FAA.
  • Kurs koster vanligvis mellom tre og fire og en halv tusen dollar. Du må også ta med i reisekostnadene hvis det ikke tilbys kurs i din region. Finn et kurs som fungerer for din plassering, budsjett og tidsplan.
  • Sørg for at kurset ditt dekker nødssituasjoner. Noen av tingene du bør vite inkluderer grøfting (dvs. evakuering i vann), flyktige drivstofftrusler og branner, evakueringer, blokkerte utgangsprosedyrer, dekomprimeringer, redningsflåter og funksjonsfeil. Disse temaene bør dekkes av et opplæringskurs for flyvertinner.
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 5
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 5

Trinn 5. Få tilleggsopplæring for å skille deg ut

Selv om et kurs for stewardesse for bedrifter vil dekke mattrygghet og til og med tilberedning av vin, vil du kanskje få litt ekstra opplæring i mattjenester eller sikkerhet.

  • Få ytterligere opplæring og erfaring i high end dining. Som flyvertinne for bedrifter må du legge større vekt på mattjenester og spesielt plating eller dressing av mat. Dette inkluderer mathåndtering, sikkerhetsteknikker og dressing av mat. Vurder å ta et kurs på en kokkeskole som dekker matplating, stil og vin. Du kan søke etter kurs på din lokale høyskole.
  • I tillegg kan du vurdere å jobbe som servitør i en eksklusiv restaurant i noen måneder for å få verdifull plateopplevelse.
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 6
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 6

Trinn 6. Oppdater din kunnskap om nødsituasjoner og prosedyrer regelmessig

Disse emnene er dekket i opplæringskursene for flyvertinner, men du må kontinuerlig oppdatere denne kunnskapen.

  • Les flyvehåndbøkene for flyene du flyr på regelmessig.
  • Les e -postbulletiner fra flyselskaper som inkluderer sikkerhet i emnelinjen.
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 7
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 7

Trinn 7. Grav inn i bedriftskulturen til dine potensielle arbeidsgivere

Kunnskap om bedriftskultur og sikkerhet er høyt verdsatt for denne stillingen. Så du bør bli kjent med bedriftskulturen og personligheten til konsernsjefen du håper å jobbe for.

  • Les bedriftsnettstedene til selskapene du håper å jobbe for. Identifiser søkeord og hovedtemaer på bedriftens nettsted. Dette skal hjelpe deg under intervjuprosessen.
  • Spør kolleger som jobber for selskapet du håper å fly med. Spør dem om bedriftskulturen og hva du kanskje trenger å vite som flyvertinne.

Metode 2 av 3: Søke på jobb for flyvertinne

Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 8
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 8

Trinn 1. Gjør leksene dine om ferdighetene som er mest verdsatt i denne bransjen

Spør kolleger i bransjen hvilke ferdigheter, spesialiteter og kompetanser som er mest verdsatt. Du vil kanskje oppdage at arbeidsgivere legger stor vekt på kommunikasjonsevner, fysisk utholdenhet og rettidig beslutningstaking. Du kan også høre egenskapene til skjønn eller sjarm nevnt.

  • Lag en ferdighetsinventar. Skriv ned alle ferdighetene du har på et stykke papir. Skriv ned alle ferdighetene du ønsker å forbedre på et annet papir.
  • Bestem hvilke av dine ferdigheter du skal understreke når du søker på denne stillingen. Bedriftens flyvertinne -stillinger krever vanligvis kommunikasjonsevner, kundeservice, beslutningstaking og fysisk utholdenhet. De krever også matlagingskunnskaper og førstehjelpsevner. De krever også myke ferdigheter som evnen til å være diskret. Gjennomgå ferdighetsbeholdningen din, sirkel de ferdighetene og evnene du tror er relevante for denne stillingen.
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 9
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 9

Trinn 2. Revidere ditt CV for stillingen som flyvertinne for bedrifter

Sørg for at CV -en din fremhever ferdighetene du besitter som samsvarer med bransjen og stillingsannonsen.

Velg et passende CV -format. Vanligvis har CV for bedriftsflyvertinne et karrieremål på toppen, etterfulgt av en oppsummering av ferdigheter som mat- og vinkunnskap, kommunikasjon og kundeserviceferdigheter. De vil også inneholde en seksjon om arbeidserfaring og en seksjon om utdanning nederst i CV -en

Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 10
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 10

Trinn 3. Finn ut hvilken type flyvertinnejobb du ønsker

Det er en rekke steder å jobbe som flyvertinne for bedrifter. Undersøk hvor du vil jobbe.

  • Jobbe for et bestemt selskap. I denne typen jobber vil du jobbe som ansatt for et bestemt selskap på sin private jet eller flåte av jetfly.
  • Jobber for et privat flyselskap. I denne typen jobber vil du jobbe for et selskap som flyr private jetfly for selskaper. Kundene dine vil endre seg på hver flytur, men du vil alltid jobbe med det samme flyet eller flyflåten.
  • Jobbe for et selskap flyselskap jobber entreprenør plasseringstjeneste. I noen situasjoner ansetter selskaper entreprenører for å jobbe for en enkelt flytur eller en serie flyreiser. Du kan fylle ut for en flyvertinne som er på ferie eller er syk, eller kanskje trenger arbeidsgiveren en stewardesse som trenger spesifikke ferdigheter. I denne typen jobber vil du ofte ha forskjellige klienter og fly på mange forskjellige typer fly.
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 11
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 11

Trinn 4. Søk på stillinger i bedriftsflyvertinne

Med ditt reviderte CV og en ide om hvor du vil jobbe, er du klar til å søke på jobber. Husk at sivilstatus ikke spiller noen rolle i ansettelsesprosessen. Mange selskaper har planer om bekreftende handling for å sikre ansettelse av minoriteter, kvinner, ulikt funksjonshemmede og veteraner.

  • Du kan finne flyvertinnejobber for bedrifter på Linkedin. Husk å oppdatere LinkedIn -profilen din jevnlig og koble til andre luftfartspersonell. Du kan søke direkte etter jobber på Linkedin -nettstedet.
  • Bruk Indeed til å søke etter bedrifters flyvertinnejobber. Indeed -nettstedet vil samle innlegg fra hele internett. Bare skriv "flyvertinne for bedrifter" i søkefeltet og hjembyen din under "hvor".
  • Delta på luftfartskonferanser og arrangementer. Du kan også høre om flyvertinnejobber for bedrifter ved å delta på luftfartsarrangementer og konferanser.
  • Declutter dine sosiale medier. Potensielle arbeidsgivere vil søke etter historien din online, så det kan være lurt å slette kompromitterende tekst og bilder fra kontoene dine.
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 12
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 12

Trinn 5. Forbered deg på et intervju

Når du søker på jobb for flyselskaper, må du markere dine ferdigheter som er unike for å fly på et privatfly. Tenk på dine unike ferdigheter og evner. For eksempel snakker du kanskje et andrespråk eller har erfaring som kokk. Du vil kanskje også fremheve dine myke ferdigheter, for eksempel skjønn og kunnskap om bedriftskulturen og administrerende direktør. Fremfor alt vet en flyvertinne i bedriften å være sensitiv for passasjerens personlige rom og miljø mens de ivaretar deres behov. Evnen til å snakke et andrespråk kan også være svært viktig.

  • Kle deg som en flyvertinne. Hvis du er kvinnelig ledsager, bruk en fin blå eller svart drakt, med en konservativ skjørtlengde (dvs. en tomme over kneet maksimalt). Hold smykkene dine til et minimum. Hvis du er en mannlig ledsager, bruk en nydelig blå eller svart dress og sørg for at du nylig har klippet deg.
  • Vær positiv. Gi positive svar på intervjuspørsmål og unngå å si noe dårlig om en tidligere arbeidsgiver.
  • Kommuniser din kunnskap om virksomheten. Du har jobbet hardt med trening og i luftfartsindustrien. Nå er det på tide å formidle den kunnskapen og erfaringen til din potensielle arbeidsgiver.

Metode 3 av 3: Forberedelse til jobben din for flyvertinne

Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 13
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 13

Trinn 1. Skaff et gyldig pass

Jobb for bedriftsflyselskaper krever ofte internasjonale reiser, så det er en god idé å ha et gyldig pass som ikke er utløpt. Det kan ta litt tid å skaffe eller fornye pass, så du bør gi deg god tid.

  • Du kan fornye et pass via post, personlig eller på en ambassade.
  • Du kan fornye et kanadisk pass ved å bruke et generelt søknadsskjema, det forenklede fornyelsesskjemaet eller et søknadsskjema for barn.
  • Du kan fornye ditt indiske pass gjennom Tatkal
  • Kontakt den nasjonale regjeringen for å finne ut om prosessen med å fornye passet ditt.
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 14
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 14

Trinn 2. Lær om bedriftens flåte

Det er viktig å oppdatere kunnskapen din om flyet og flåten du skal betjene. Hvis det er flere fly du skal betjene, ta deg tid til å lære store og små forskjeller.

  • For eksempel kan det være lurt å se på eventuelle forskjeller i hytteoppsett mellom de store flyene i flåten din.
  • For eksempel kan du spørre piloten din: "Hva er de største forskjellene mellom sikkerhetsfunksjonene på denne jetflyen og den vi fløy i forrige uke?"
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 15
Bli en flyvertinne for bedrifter Trinn 15

Trinn 3. Bli kjent med selskapets og administrerende direktørs personlige preferanser

Hvis administrerende direktør har behov for kontorrekvisita eller bad, må du lære dem. Dette vil hjelpe deg med å tilpasse flyopplevelsen for arbeidsgiveren din.

Anbefalt: