Hvordan bruke tid på toget: 13 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruke tid på toget: 13 trinn (med bilder)
Hvordan bruke tid på toget: 13 trinn (med bilder)

Video: Hvordan bruke tid på toget: 13 trinn (med bilder)

Video: Hvordan bruke tid på toget: 13 trinn (med bilder)
Video: HOW TO TRAVEL EUROPE BY TRAIN 2023 | A Step by Step Guide for Beginners 2024, April
Anonim

Tanken på å sitte på et sted kontinuerlig i mange timer er ikke forlokkende. Men hvis du reiser i et tog, kan du komme til å stille dette spørsmålet: Hvordan bruker jeg tiden min på en hyggelig måte? Denne guiden vil forhåpentligvis hjelpe deg med å finne noe du kan slippe tiden unna.

Trinn

Tilbring tid på toget Trinn 1
Tilbring tid på toget Trinn 1

Trinn 1. Hvis du ser på en lang, kjedelig togreise, les videre

Sett deg ned og legg alle eiendelene dine i riktig oppbevaringsområde (f.eks. Under setet ditt). Du kan ringe eller sende tekst til venner eller pårørende til de andre passasjerene kommer og toget endelig går. Dette vil redusere kjedsomheten før reisen.

Tilbring tid på toget Trinn 2
Tilbring tid på toget Trinn 2

Trinn 2. Nå er toget trukket ut av stasjonen

Ikke ta ut sengetøy eller mat umiddelbart. Ta deg tid til å venne deg til omgivelsene, inkludert togets svake sving. Legg merke til hvem du skal reise med de neste timene eller dagene. Gjør deg så komfortabel som mulig. Sørg for at ingen av eiendelene dine er i fare for å falle eller rulle bort på gulvet med togets bevegelser. Med andre ord, sikre alt.

Tilbring tid på toget Trinn 3
Tilbring tid på toget Trinn 3

Trinn 3. Husk å være høflig og snill mot de andre

Hvis du er en vennlig slag, ikke nøl med å bli venn med dem og begynne å snakke med tiden. Hvis du ikke er i humør for samtale, eller bare føler deg kontemplativ, kan du bare presentere deg selv, spør navnet deres og … det er det. Det kan være mulig at de ikke føler seg pratet selv. Men ikke la dette plage deg og gjøre dine egne ting.

Tilbring tid på toget Trinn 4
Tilbring tid på toget Trinn 4

Trinn 4. Spis

Ta med favorittsnacksene dine, og du vil legge merke til at tiden går fortere. Vær forsiktig så du ikke tar med lett bedervelig mat, men hvis du tar det med, må du spise det innen 8 timer, ellers kan det forfalle.

Tilbring tid på toget Trinn 5
Tilbring tid på toget Trinn 5

Trinn 5. Les

Ta med en ny eller en spennende gammel bok, eller du kan kjøpe en avis fra stasjonen på forhånd. Hvis du tar en avis, ikke glem at du sannsynligvis vil fullføre den raskere enn en bok, så den vil ikke underholde deg på mye tid.

Tilbring tid på toget Trinn 6
Tilbring tid på toget Trinn 6

Trinn 6. Musikk

Nå er det på tide å ta ut MP3 -spilleren eller hodetelefonene og miste deg selv. Lag en spilleliste i det øyeblikket, og pass på naturen utenfor for å redusere enda mer tid du kan bli lei. Ikke glem: enhetens batteri varer ikke for alltid.

Tilbring tid på toget Trinn 7
Tilbring tid på toget Trinn 7

Trinn 7. Spill

Løs Sudoku i avisen, eller ta med et kryssord. Eller hvis du vil, kan du spille spill på telefonen eller nettbrettet. Hvis du har wifi tilgjengelig, hvorfor kan du bruke denne muligheten til å til og med bidra til WikiHow! Det er opp til deg, men hvorfor skulle du bruke tid på telefonen din når du kunne nyte naturen utenfor? Åpne vinduet og nyt vinden. Tenk på livet.

Tilbring tid på toget Trinn 8
Tilbring tid på toget Trinn 8

Trinn 8. Tegn

Skrive! Ta med skisseboken eller journalen din (hvis du beholder en av disse) eller bruk avisen (hvis du har kjøpt en) til å skrive, tegne eller lage origami -gjenstander eller bare doodle hjertet ditt.

Tilbring tid på toget Trinn 9
Tilbring tid på toget Trinn 9

Trinn 9. Snakk

Du har brukt god tid nå. Hvorfor ikke snakke med dine medpassasjerer? Du vet aldri hvor interessant en person kan være uten å snakke med dem. Del morsomme hendelser, musikk eller til og med chatte om alt og alt.

Tilbring tid på toget Trinn 10
Tilbring tid på toget Trinn 10

Trinn 10. Bilder

Ta bilder av naturen som kjører forbi deg for å bevare øyeblikkene for alltid.

Tilbring tid på toget Trinn 11
Tilbring tid på toget Trinn 11

Trinn 11. Sov

Hvis du er overbevist om at tiden bare ikke går forbi, sovnet og når du våkner, vil du bli glad for å oppdage at hendene på klokken din har passert mye. Dessuten, jo mer du hviler, jo mer uthvilt blir du på slutten.

Tilbring tid på toget Trinn 12
Tilbring tid på toget Trinn 12

Trinn 12. Ved hvert stopp, prøv å komme deg ut, selv om du i noen minutter skal strekke bena, ta en kaffe (hvis den er tilgjengelig) og bare fylle på

Tilbring tid på toget Trinn 13
Tilbring tid på toget Trinn 13

Trinn 13. Når du har nådd destinasjonen, returnerer du alle sengetøyene, kaster søppelet i søppelbøtten og dobbeltsjekker at du ikke etterlater deg noe

Gå av. Si farvel til dine medpassasjerer. Takk konduktøren.

Tips

  • Ikke ta med for mye bagasje. Dette vil ikke bare gjøre det vanskelig å holde oversikt over alle tingene dine (sjansene for at du mister noe øker også), men du har også bare et begrenset sted å lagre eiendelene dine. Din medreisende er kanskje ikke så begeistret når du lagrer tingene dine i lagringsplassen.
  • Ta om mulig med en venn på reisen. Du vil garantert få en minneverdig togtur!

Advarsler

  • Hvis du reiser med barn, må du holde øye med dem. Barn kan løpe vekk på et øyeblikk og muligens forstyrre andre passasjerers søvn og så videre.
  • Hold vesken eller lommeboken og andre verdifulle ting nær deg hele tiden. De kan lett bli stjålet hvis du ikke er forsiktig, spesielt i annenrangs vogn.

Anbefalt: