Enkle måter å unngå å miste AirPods: 10 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Enkle måter å unngå å miste AirPods: 10 trinn (med bilder)
Enkle måter å unngå å miste AirPods: 10 trinn (med bilder)

Video: Enkle måter å unngå å miste AirPods: 10 trinn (med bilder)

Video: Enkle måter å unngå å miste AirPods: 10 trinn (med bilder)
Video: Как стать Успешным Парикмахером! Как достичь Успеха в Любом бизнесе! Ева Лорман! 2024, Kan
Anonim

Hvis du har eid et par AirPods en stund, er det sannsynlig at du har mistet oversikten over dem på et eller annet tidspunkt. Det er aldri gøy å gå i panikk og febrilsk lete etter noe du mister, spesielt noe så dyrt som AirPods. For å forhindre at dette skjer, ta noen forholdsregler for å gjøre AirPods vanskeligere å miste og lettere å finne hvis du gjør dem feil. Du vil sikkert heller bruke dine hardt opptjente penger på noe annet enn et erstatningssett Airpods!

Trinn

Metode 1 av 2: Lagringsteknikker

Unngå å miste AirPods Trinn 1
Unngå å miste AirPods Trinn 1

Trinn 1. Oppbevar AirPods i esken når du ikke bruker dem

Gjør dette når du tar dem ut av ørene dine og ikke planlegger å legge dem tilbake i ørene igjen snart. Det er lettere å holde styr på saken enn de 2 små individuelle øreproppene.

  • For eksempel, hvis du nettopp har avsluttet en møtesamtale og nå er det på tide å sette deg ned og gjøre litt personlig arbeid, fjern øreproppene fra ørene og legg dem i ladeetuiet i stedet for å bare la dem ligge i ørene eller sette dem ned på øret skrivebord.
  • Velg et fargerikt, prangende etui for å gjøre det lettere å se.
Unngå å miste AirPods Trinn 2
Unngå å miste AirPods Trinn 2

Trinn 2. Sett AirPod -etuiet inne i et nøkkelhylsteretui og fest det til nøklene

Kjøp et beskyttende nøkkelringveske, for eksempel et silikonhylse, designet for AirPod ladeetui. Skyv ladeetuiet inne i ermet og fest etuiet på nøkkelringen for å gjøre det vanskeligere å miste.

Du kan også feste etui til nøkkelringen et annet sted, for eksempel på en beltesløyfe eller på en ryggsekk eller pose av noe slag hvis du foretrekker det

Unngå å miste AirPods Trinn 3
Unngå å miste AirPods Trinn 3

Trinn 3. Fest en Bluetooth -tracker til saken for å gjøre det enkelt å finne hvis du feiler den

Skaff deg en Bluetooth-sporingsbrikke og bruk dobbeltsidig tape for å feste den på baksiden av AirPod-laderhuset. Last ned tracker -brikke -appen på telefonen din og koble den til, og bruk den til å finne AirPods hvis du noen gang har forlagt dem.

  • Mange nøkkelringetuier til AirPod -ladeetuiet har også et spor for en Bluetooth -sporingsbrikke. Du kan bruke både et nøkkelringetui og en Bluetooth -tracker sammen for å gjøre det ekstra vanskelig å miste AirPods og til og med gjøre det enkelt å finne nøklene dine når du løper ut av døren!
  • The Tile er et eksempel på en pålitelig bluetooth tracker -brikke.
Unngå å miste AirPods Trinn 4
Unngå å miste AirPods Trinn 4

Trinn 4. Oppbevar AirPods på de samme stedene hjemme og når du tar dem ut

Plasser alltid AirPods, inne i oppbevaringsetuiet, på samme sted hjemme, for eksempel en nøkkelfat, hylle, skuff eller plass på skrivebordet. Plasser AirPods i den samme lommen på en pose eller jakke når du tar dem med deg ut av døren.

Denne vanen gjør det mye lettere å finne AirPods når du vil ha dem. For eksempel, hvis du vet at de alltid er i nøkkelfatet ved inngangsdøren din, kan du bare ta dem når du skal ut og stikke dem i den utpekte lommen i vesken eller sekken

Metode 2 av 2: On-the-Go-strategier

Unngå å miste AirPods Trinn 5
Unngå å miste AirPods Trinn 5

Trinn 1. Fest AirPods til en bærbar stropp for å holde dem hendige når du er på farten

Kjøp en magnetisk låsestropp for AirPods, som ser ut som en snor med 2 runde fester i den ene enden for Airpods. Skyv øreproppene inn i festene på enden av stroppen til magnetene låser dem på plass. Bruk stroppen rundt halsen når du vil ha rask tilgang til AirPods uten å bekymre deg for å miste dem mens du beveger deg rundt.

Dette kan være et praktisk tilbehør for reiser. For eksempel kan du ta øreproppene inn og ut mens du beveger deg gjennom en flyplass eller flyr på et fly, men du vet fortsatt at de er rundt halsen din hele tiden

Unngå å miste AirPods Trinn 6
Unngå å miste AirPods Trinn 6

Trinn 2. Vri øreproppene i ørene for å forhindre at de faller ut når de er i bruk

Stikk AirPods i ørene, og vri dem deretter fremover i omtrent 30 graders vinkel, slik at stilkene er i en vinkel i stedet for rett ned. Dette gjør det mye vanskeligere for dem å falle ut av ørene enn om du lar dem stå med stammen pekende rett ned.

Husk at alles ører er forskjellige, så denne teknikken kan være mer effektiv for noen mennesker enn andre

Unngå å miste AirPods Trinn 7
Unngå å miste AirPods Trinn 7

Trinn 3. Bruk AirPod -deksler for å unngå at de faller ut hvis vridning ikke fungerer

Kjøp silikondeksler designet for å passe over AirPod -øreproppene. Strekk dem over øreproppene før du plasserer dem i ørene for å redusere sjansen for at ørepropper faller ut og går seg vill.

  • Noen av disse slipcovers har også kroker på dem som hekter på eller bak ørene for å gjøre øreproppene ekstra sikre.
  • Ulempen med mange av disse dekslene er at du må fjerne dem fra øreproppene for å sette øreproppene tilbake i etuiet, men de er fortsatt et godt alternativ for å forhindre tap av AirPods når du bruker dem mens du er på farten eller hvis du liker å holde dem i ørene hele dagen fordi du bruker dem ofte.
Unngå å miste AirPods Trinn 8
Unngå å miste AirPods Trinn 8

Trinn 4. Kontroller at du har AirPods når du går et nytt sted

Se deg nøye rundt før du reiser deg og la det være et mellomrom for å være sikker på at du ikke forlater AirPods bakover. Sørg for at du vet hvor AirPods er før du forlater plassen og drar til din neste destinasjon.

For eksempel, hvis du nettopp brukte ettermiddagen på å jobbe med den bærbare datamaskinen din på en kafé, må du sjekke på bordet og rundt i området for å være sikker på at du ikke droppet en ørepropp. Sørg for at du vet hvor AirPods er i vesken eller lommene før du drar

Unngå å miste AirPods Trinn 9
Unngå å miste AirPods Trinn 9

Trinn 5. Spill av en alarmlyd gjennom AirPods på fullt volum hvis du bare mister én

Fjern øreproppen du fortsatt har fra øret, og skru opp volumet på øreproppene til maksimalt nivå. Finn en alarmlyd på Internett og spreng den gjennom øreproppene. Lytt nøye for å spore den du mangler.

  • Vær oppmerksom på at dette bare fungerer hvis øreproppene for øyeblikket er koblet til Bluetooth.
  • Dette kan være en rask måte å finne en manglende AirPod hvis du for eksempel slipper den i en sofa eller under et sete.
Unngå å miste AirPods Trinn 10
Unngå å miste AirPods Trinn 10

Trinn 6. Bruk Finn min iPhone til å hjelpe deg med å finne AirPods hvis du feiler begge

Logg deg på iCloud -kontoen din fra en datamaskin og gå til Finn iPhone eller åpne Finn min app på iPhone. Velg AirPods fra listen over enheter, og se på kartet for å se posisjonen deres.

  • Vær oppmerksom på at hvis AirPods ikke er tilkoblet for øyeblikket, vil appen fortsatt vise deg det siste stedet de var online på.
  • Du kan også trykke på Spill av lyd i appen for å spille av en lyd som gradvis blir høyere i opptil 2 minutter hvis du vet at AirPods er i nærheten og tilkoblet, men du ikke finner dem.

Anbefalt: