Slik kobler du kabel -TV til en projektor: 4 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Slik kobler du kabel -TV til en projektor: 4 trinn (med bilder)
Slik kobler du kabel -TV til en projektor: 4 trinn (med bilder)

Video: Slik kobler du kabel -TV til en projektor: 4 trinn (med bilder)

Video: Slik kobler du kabel -TV til en projektor: 4 trinn (med bilder)
Video: Marcus & Martinus - Elektrisk (Official Music Video) ft. Katastrofe 2024, April
Anonim

Følgende er de enkle trinnene for hvordan du kobler en dataprojektor som ikke har en koaksial inngang, til kabelen din via en koaksialkabel. Det er veldig enkle trinn, og det er forskjellige måter å gjøre det på. Følgende vil være trinnene ved bruk av en digital kabelboks, TV eller en kombinert videospiller/DVD.

Trinn

Koble kabel -TV til en dataprojektor Trinn 1
Koble kabel -TV til en dataprojektor Trinn 1

Trinn 1. Samle alt materialet

Den ekstra TV -en, kabelboksen eller VCR/DVD -kombinasjonen vil bli brukt som kanalvelger. Sørg også for at du får en betydelig mengde digitale inngangskabler (røde, hvite, gule kabler; ofte sett på moderne digitale enheter som videospillinnganger.) Slik at du kan kjøre dem fra kanalturneren til projektoren for plassering av enhetene dine.

Koble kabel -TV til en dataprojektor Trinn 2
Koble kabel -TV til en dataprojektor Trinn 2

Trinn 2. Plasser projektoren der du vil sette den

Velg turner -enhet. Hvis det er en TV, tar du inngangskablene og kobler dem til "ut" -videokabelsporene på baksiden av TV -en (rød, hvit, gul), og kobler deretter den andre siden av kabelen til videoinngangene på dataene projektor. Hvis dette er gjort riktig, er det satt opp, og projektoren viser det som er på TV -en.

Hvis du bruker en digital kabelboks, er det enda enklere. Bare koble inngangskablene fra video "ut" -sporene på den digitale kabelboksen og inngangsvideoen "inn" -sporene på projektoren. Hvis du bruker kombinasjonsvideoen/DVD -en, fungerer den på samme måte som TV -en. Finn videoen "out" -sporene, koble kablene til disse sporene (igjen er de røde, hvite og gule; vil ha ordet "out" under seg), og koble deretter den andre enden av kablene til projektoren "i "kabelspor

Koble kabel -TV til en dataprojektor Trinn 3
Koble kabel -TV til en dataprojektor Trinn 3

Trinn 3. Koble din koaksialkabel til din turner -enhet

Hvis det er TV -en, kobles koaksialen til TV -en som om du ser på kabel på TV -en. Den digitale kabelboksen vil ha en port for koaksialkabelen, og det er der du kobler den til. VCR/DVD -kombinasjonen har en koaksial "in". Når koaksialen er inne, bør du kunne stille til forskjellige kanaler via kabelboksen, TV -en eller videospilleren/DVD -kombinasjonen. Bruk av menyen på den digitale kabelboksen, TV -en eller videospilleren/DVD -kombinasjonen; du kan kanalsøk for å konfigurere kanalene dine.

  • Vær oppmerksom på at hvis du bruker en TV, viser projektoren bare det TV -en viser. Så hvis TV -en er slått av, vil projektoren gi deg en tom skjerm.
  • Sørg for at projektoren er satt til videoinngangssignalet, slik at det tar opp bildene. Gjør dette ved å trykke på inngangsknappen på projektoren eller fjernkontrollen til det viser bildet eller en indikasjon på inngangskabalkanalen.
Koble kabel -TV til en dataprojektor Trinn 4
Koble kabel -TV til en dataprojektor Trinn 4

Trinn 4. Koble til en lydkilde

De fleste projektorer som er kostnadseffektive, har ikke lyd av høy kvalitet. Hvis du har en lydkilde du vil bruke, for eksempel en surroundlyd, er det bare å koble den RØDE og HVITE kabelen fra prosjektet (IKKE FRA DIN AVSTEMMELSESENHET) og koble dem til de RØDE og HVITTE lyd "in" -sporene på den separate lydkilden. Hvis du bruker en surroundlyd, vil sporene bli levert, og alt du trenger å gjøre etter at du har koblet den til er å slå på surroundlyden, velge lydkanalen, og så kommer lyden gjennom høyttalerne i surround -enheten din av TV -en du ser på.

Tips

  • Hvis du ikke liker måten bildet ser ut, eller hvis skjermen ser ut til å være "keystone" (ser ut som en trapes), er dette et problem som er løst av alternativene på projektoren din, ikke med tuning -enheten eller kablene.
  • Den beste lyden kommer fra en slags surroundlyd.
  • Sørg for at kablene som er koblet til projektoren er ute av veien. du vil ikke at noen skal snuble over dem og at den flotte fancy projektoren skal knuses. Husk at de har de fancy dyre pærene!
  • Planlegg posisjonen til projektoren og medfølgende digitale apparater.

Anbefalt: