Hvordan kjøre en vellykket klan i Clash of Clans (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kjøre en vellykket klan i Clash of Clans (med bilder)
Hvordan kjøre en vellykket klan i Clash of Clans (med bilder)

Video: Hvordan kjøre en vellykket klan i Clash of Clans (med bilder)

Video: Hvordan kjøre en vellykket klan i Clash of Clans (med bilder)
Video: NOOBS PLAY CALL OF DUTY MOBILE FROM START LIVE 2024, Kan
Anonim

Clash of Clans er et morsomt og dynamisk spill som lar spillere bygge landsbyer, samt angripe landsbyene til andre spillere. Du kan også slå deg sammen til klaner med andre spillere, noe som gjør spillet samarbeidende og spennende. Du kan også donere tropper til andre medlemmer av klanen din, motta tropper fra dem for å angripe eller forsvare, og bygge et imperium av dominans. For å danne en god klan bør du vurdere å lede en klan selv. Tror du at du har det som trengs?

Trinn

Del 1 av 4: Opprette en klan

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 1
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 1

Trinn 1. Spill en stund før du lager din egen klan

Det anbefales ikke at du starter en ny klan med mindre du allerede er ganske avansert, på erfaringsnivå 40 og rådhuset nivå 9 eller høyere. Hvis du ikke er det, vil nesten ingen være med, og du kan bli stresset og gjort narr av. Dette er en uheldig del av det fellesskapet, men du kan komme deg rundt nettmobbingen ved å bli med i en annen klan for å komme i gang og bygge statusen din. Når du har lært tauene, ha en god base og bli en ganske dyktig spiller, start din egen klan og planlegg dominansen din og utfør den.

  • En tommelfingerregel er at en klan skal opprettes på rådhusnivå 9 eller høyere. Dette er fordi hvis du er en klanleder, må du se kraftig ut med forsvar og offensiv makt, vise sterke tårn og oppgraderte tropper på høyt nivå, for eksempel Electro-Dragon.
  • Rådhuset nivå 8 og under regnes som tidlig spill i Clash of Clans, og på nivå 9 låses ting som den kraftige Archer Queen opp, noe som gjør deg til en mer attraktiv leder. På rådhusnivå 12 kan Siege Machines bygges, noe som får deg til å se langt mer attraktiv ut som leder.
  • Prøv å bli med i en klan først. Å kjøre en klan kan være mye arbeid, og du er kanskje ikke erfaren, så å bli med en først kan hjelpe deg med å lære tauene.
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 2
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 2

Trinn 2. Bestem hva slags klan du vil kjøre

Det er tre grunnleggende typer klaner - Hardcore, Farming og Casual klaner. Å planlegge klanen din og tiltrekke medlemmer til din nye klan vil være mye enklere hvis du har en plan for hvordan du skal kjøre ting og din generelle strategi.

  • En Hardcore -klan, bedre kjent som en Trophy Pushing -klan, er konstruert rundt ideen om konstant krigføring. De har stort sett alltid kriger som går fra rygg til rygg, og stopper vanligvis aldri, så vær forberedt på å investere dyrebar tid.
  • Jordbruksklaner er i utgangspunktet det motsatte av hardcore. Jordbruksklaner har sjelden kriger og "akkurat som navnet antyder" driver de. Det eneste poenget med å bli med i en oppdrettsklan er å skaffe tropper på høyt nivå til oppdrett.
  • En Casual eller Hybrid -klan er i utgangspunktet bare en kombinasjon av de to, som strider vanligvis, men ikke alltid, og dyrker mye når du er fri.
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 3
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 3

Trinn 3. Kom med et flott klanavn

For å få nye medlemmer i klanen din, bør du komme med et klanavn som vil tiltrekke seg folk og få dem til å bli med dine fremfor alle andre, når nye medlemmer søker etter klaner for å bli med. Unike klannavn vil være det eneste navnet som kommer opp når noen søker etter et bestemt begrep, noe som gjør det kritisk at du unngår klisjeer eller vanlige typer klanavn.

  • Prøv å finne på noe friskt og spennende, og unngå kjedelige klanavn som "The Clash Clan" eller "The Great Clan" eller "We Do War." Nei takk.
  • Se på de mest populære klanavnene og finn på veldig forskjellige typer navn, navn som høres ut som rad raider -klaner fra vikingtidene. Prøv noe fantastisk og spesifikt, som "Witchsmoke" eller "Dragon Eye". "Grønn Valkyrie"? Nå snakker du.
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 4
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 4

Trinn 4. Lag et godt symbol for klanen din

Prøv å gi et symbol som går med klannavnet. For eksempel, hvis klanavnet ditt er Fireworks Ahead, gir du en rød bakgrunn og oransje strimler. Sørg for at symbolet ditt er minneverdig og slående, slik at folk gjenkjenner det på et øyeblikk. Et flott symbol kan gjøre mye for å tiltrekke seg nye medlemmer og slå frykt i fiendenes hjerter.

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 5
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 5

Trinn 5. Legg til en interessant beskrivelse av klanen din

Ta deg en stund til å skrive en vennlig biograf av klanen din, en som sier hva klanen din handler om. For eksempel, hvis du vil være en trofejaktklan, legg det i bioen din. Hvis du vil starte en vennskaps- eller oppdrettsklan, legg det i biografen din. Det bør være nok av substans i beskrivelsen din til at potensielle medlemmer vil ha noe å ta tak i, men ikke så lenge og involvert at du kan slå av tilfeldige medlemmer.

Noen spillere velger å inkludere sine klanregler i beskrivelsen, mens andre velger å gjøre det tilgjengelig senere med individuelle klanmedlemmer. Uansett hva du velger å gjøre, er det opp til deg. Du er lederen

Del 2 av 4: Samle medlemmer

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 6
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 6

Trinn 1. Sett klassen din slik at hvem som helst kan bli med

Først vil det virke vanskelig å finne nok nye medlemmer til å gjøre det verdt tiden din, men tålmodighet og utholdenhet vil lønne seg i det lange løp. Den beste måten å sette din nye klan på med medlemmer er å sette klanen til "Alle kan bli med", slik at folk kan gli inn og bli medlemmer uten å undersøke dem først. Du vil ende opp med mange skrubber, men du kan alltid sparke dem ut senere.

Det er sannsynlig at du vil forbli med rundt fem eller ti medlemmer en stund, avhengig av din rangering. Jo høyere du er i rang, jo lettere blir det å få folk til å bli med. Hvis du har problemer med å skaffe medlemmer, vær tålmodig og saml spillere sakte ved å gå opp til du når 20, noe som pleier å være et gjennombruddspunkt. Mange vil begynne å bli med, og du vil snart ha en klan på 50 eller mer

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 7
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 7

Trinn 2. Hold deg aktiv, slik at du kan samhandle når de første spillerne blir med

Hvis ingen samhandler med den nye brukeren når de blir med i klanen din, vil de dra raskt. Dette kan etterlate et dårlig merke ettersom mange meldinger om "sluttet og venstre" vises.

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 8
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 8

Trinn 3. Godta sterke medlemmer

Når du har en god base å begynne med, kan du endre innstillingene og begynne å velge sterkere spillere som vil forbedre klanen din. Sørg for at de har moderat sterke baser og en tilstrekkelig mengde poeng. Hvis du slipper noen inn, blir medlemsgrensen nådd, og du vil oppdage at klanen din ikke har veldig god rangering. Det er bedre å starte med et godt grunnlag som en liten allianse med gode spillere, snarere enn en full allianse med alle nye spillere som bare ville ha en klan.

Noen spillere liker å starte med å tilby gratis eldrestatus for de første parene, mens andre ser på dette som en dårlig måte å gjøre forretninger på. Dette har en tendens til å tiltrekke seg "hoppere", eller spillere som bare holder seg en kort stund og blir inaktive. Det er bedre å godta og markedsføre bare sterke spillere som vil forbedre klanen din, ikke forlate den

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 9
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 9

Trinn 4. Inviter spillere fra troféligaen din, så mange som mulig for å gi klanen din den største og beste starten det du kan

Du kan også invitere dine virkelige venner til å bli med og bli med i klanen din før du grener ut på egen hånd, om nødvendig. Det kan være morsomt å krige med vennene dine. Du kan også gå til global chat ved å nevne at klanen din handler om krig, men pass på at folk kan lyve eller til og med finne en måte å sabotere klanen din.

Prøv å ikke rekruttere klanhoppere eller folk som bare vil påvirke klanen din negativt, med mindre du virkelig er desperat etter medlemmer. Mange mennesker i global chat vil ha statusen Elder eller Co-Leader i klanen din, noe som kan gjøre spillet mindre morsomt for deg når de begynner å misbruke sin makt. Gjør kloke valg når du markedsfører

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 10
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 10

Trinn 5. Annonser

Det er vanlig å rope ut klanen din på Clash of Clans Recruit Reddit-forumet, andre oppslagstavler og andre typer chatter for å tiltrekke seg oppmerksomhet og samle nye medlemmer i folden. Hvis du er lederen, er det din jobb å annonsere og samle nye medlemmer. Du kan til og med vurdere å gjøre det til en regel at hvert nytt medlem må legge ut flere steder for å holde ordet om klanen din spredt og holde nye medlemmer med regelmessig.

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 11
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 11

Trinn 6. Avvis rykninger som gjør det til din klan

Clash of Clans skal være morsomt, og hvis du skal gjøre alt for å starte din egen klan, vil du sørge for at den er fylt med morsomme spillere som er gode i spillet, ikke en haug med trolling noobs som er kommer til å få alle andre ned. Hvis noen bugs andre medlemmer, er inkonsekvent eller bryter reglene, spark dem ut av klanen.

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 12
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 12

Trinn 7. Få en god, sterk venn til å hjelpe deg med klanen din

Det spiller ingen rolle om han/hun er en TH4 eller en TH13, din første prioritet bør være å finne en lojal klankamerat.

Del 3 av 4: Gjør klanen din sterk

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 13
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 13

Trinn 1. Skriv strenge, men snille regler for klanen din

Regler er veldig viktige i klaner for å holde alle på samme side og gi deg selv konkrete grunner til å sparke ut de dårlige frøene. Gi en advarsel om at alle som bryter noen regler vil bli sparket ut, og følg deretter opp straffene dine hvis det kommer til det. Å la den gli en gang vil sikre at det vil skje igjen i fremtiden. Du må styre med jernhånd.

  • Sørg for at reglene dine kan håndheves og er spesifikke. Å si at du vil sparke ut alle som er "late" er vanskelig å forstå, og kan undergrave autoriteten din hvis en person definerer latskap annerledes enn en annen. Vær spesifikk i dine regler og advarsler.
  • Vanlige regler inkluderer regler mot forbannelse, regler som alle trenger for å bruke begge angrepene, og regler som alle bør delta på bestemte tidspunkter for å gjøre klankriger til en suksess.
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 14
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 14

Trinn 2. Etabler en sterk defensiv strategi

Gode klaner har alle en ting til felles: sterke defensive nettverk. Sett opp et forsvar først, og sørg for å holde lagringsstoffene godt forsvarte. Mørtler må bo i nærheten av rådhuset og kanoner utenfor dem. Angrip bare noen du kjenner du kan håndtere. Enkeltspilleroppdrag er ikke verdt pengene du vil bruke for å slå pengene.

Plasser våpen og vegger rundt din mest verdifulle eiendom. Du kan også plassere en vegg rundt basen din for å hjelpe hvis andre angriper deg. Du kan plassere hærleirer, brakker og bygghytter rundt forsvaret ditt, og det tar tid å oppgradere kontinuerlig

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 15
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 15

Trinn 3. Markedsfør klanmedlemmene dine klokt.

Det er viktig å promotere spillere av og til, eller folk kan bli lei av å spille med klanen din og vil helst være en del av en gruppe med mer ansvar. Markedsfør medlemmene dine for eldste hvis de er aktive og ærlige, og har vært i klanen din i minst en måned. Markedsfør dem for medledere hvis de er tillitsfulle, eller hvis du kjenner personen i virkeligheten. Gi alle de promoterte medlemmene noen oppgaver.

  • Ikke gi gratis kampanjer, med mindre du virkelig er desperat etter nye medlemmer. Noen troll liker å bli med i klaner, bli medleder og deretter sparke alle ut. Ikke moro. Markedsfør bare folk du kjenner i virkeligheten som medledere for å redusere risikoen for et kupp.
  • Spark ut inaktive spillere. Medlemmer som ikke er aktive, ikke deltar i minst 2 eller 3 kriger på rad, og ikke donerer, sparker dem ut.
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 16
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 16

Trinn 4. Etabler et godt troppedonasjonssystem

Be medlemmene dine om å donere et minimum av bestemte antall tropper i løpet av en uke, og donere det samme beløpet for å oppfylle klanens ambisjon.

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 17
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 17

Trinn 5. Start kriger som du kan vinne.

Det viktigste med å være leder for en klan er å håndtere klankrigene på riktig måte. Hvis klanen din blir knust, forlater mange medlemmer og finner en annen klan. Det er ikke noe morsommere enn å slå den andre klanen med så mye at du kan be klanen din om å gå på bytte, og gi alle dine medlemmer så mye som en 600k byttebonus.

Kommuniser effektivt for å planlegge sammen før krigen, og fortell klanen din om å sikre at de bruker begge angrepene og andre mer spesifikke strategiske planer

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 18
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 18

Trinn 6. Hvis du er en krigførende klan, må du ta del i Clan War Leagues hver måned

Dette vil tillate klanmedlemmer å få ligamedaljer, en ressurs som er umulig å skaffe normalt.

Del 4 av 4: Å være en god leder

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 19
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 19

Trinn 1. Vær aktiv og støttende

For å holde klanen din i live må du være aktiv. Prøv å spille hver dag og sjekk klanen din ordentlig.

  • Hvis klanen din deltar i kriger, må du bruke alle angrepene dine under krigene.
  • Sørg for å få hele poengmengden en enkelt person kan få under Clan Games, slik at alle kan tjene på dem.
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 20
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 20

Trinn 2. Vær veldig aktiv i chatten

Vær vennlig og diskuter med dem om klanregler og også om andre emner, for eksempel sport. Be alle om å få en meldingsapp, for eksempel Discord, slik at alle kan snakke om klankriger uten å måtte gå gjennom chatloggen i spillet. Dette kan være et effektivt lederverktøy.

Sørg for å lytte til innspillene til klanene dine også, spesielt de eldste. Prøv å komme til enighet når det er mulig, men ikke glem at det er din jobb å ta den ultimate avgjørelsen, om nødvendig

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 21
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 21

Trinn 3. Ta et godt eksempel

Du kommer til å miste medlemmer raskt hvis du ikke praktiserer det du forkynner. Hvis du har en regel mot å forbanne og begynner å slippe f-bomber, kommer du til å få et opprør på hendene. Møt opp på de riktige tidspunktene, gjør det du sier du skal gjøre, og følg reglene du lager for å kaste deg selv som en god leder.

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 22
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 22

Trinn 4. Bestem om du vil utpeke medledere eller ikke

Noen spillere har en streng regel mot å promotere medledere, og velger å ta kontroll over klanen alene. Dette eliminerer muligheten for kupp, der noen overtar klanen din og sparker alle ut for å begynne på nytt. Alternativt synes noen spillere at det er en effektiv kommandostrategi å samle en base på så mange som tre eller fire medledere som du stoler på og som er innenfor 10 nivåer av deg.

  • Hvis du velger å promotere spillere til medleder, må du sørge for at de har spilt med deg over en lengre periode og donert et tilstrekkelig antall tropper til klanen. Skriv dette inn i reglene, slik at alle kan være klare på hvordan kampanjer fungerer.
  • Kom med konstruktiv tilbakemelding. Etter advarsler kan du spille av noen mislykkede raid igjen og prøve å fortelle medlemmene dine hvordan de kunne ha gjort det bedre. For eksempel, hvis noen brukte en helt P. E. K. K. A. hær, fortell dem om å prøve en helt dragehær neste gang fordi det vil være mer effektivt.
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 23
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 23

Trinn 5. Vær tålmodig

Klanen din vil ikke umiddelbart begynne å raide andre klaner og stige til dominans i de første femten minuttene av spillet. Du må forberede deg på lang sikt og vente mens du sakte får nye medlemmer. Gi din nye klan tid og fokus på å bygge et effektivt defensivt nettverk og få nye medlemmer av klanen før du skynder deg ut i tingene. Det er morsomt å starte kriger, men ikke før du har bygget opp en effektiv base, og nok klanmedlemmer til å gjøre det verdt.

Ikke haste rådhuset. Begynnende spillere har en tendens til å skynde på byggeprosjektet i rådhuset, som kan ende opp med å få alt på feil fot. I stedet maksimere alt i butikken, og så kan du oppgradere rådhuset ditt

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 24
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 24

Trinn 6. Maksimer elementene du kan donere

Sørg for at du oppgraderer minst en av brakkene og mørke brakkene til maksimumsnivået for rådhusnivået og oppgraderer stavefabrikken, mørk stavefabrikk og beleiringsmaskin til maksimumsnivå for rådhusnivået. Dette vil øke mengden typer tropper, staver og beleiringsmaskiner du kan donere til andre brukere.

Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 25
Kjør en vellykket klan i Clash of Clans Trinn 25

Trinn 7. Bygg til slutt en kjernegruppe

Når du har et stort antall medlemmer, får du et par av dine pålitelige rådgivere for å sikre at de aldri kommer til å forlate stedet. Sett dem i krig, doner og be om, og fortsett å legge folk til denne kjernegruppen. Når du har ~ 15 i kjernegruppen, er klanen din fullstendig etablert.

Tips

  • Det anbefales ikke å starte din egen klan under TH9, du må være sterk for å tiltrekke deg gode medlemmer.
  • Markedsfør spillere til eldre hvis de donerer mye og er aktive.
  • Når du promoterer medledere, må du bare promotere dem hvis de har en god personlighet; ikke hvis de er en virkelig kraftig spiller.
  • Å vinne klankriger kan hjelpe deg med å oppnå klanfordeler som kan øke nivået på klanen din.
  • Vær aktiv og rekrutter alltid. Dette vil få din klan til å vokse raskt.
  • Gi klanmedlemmer råd om oppgraderinger og basestrategier, men sørg for at du vet hva du gjør!
  • Å invitere venner til klanen din er den beste måten å forbedre den på.
  • Før du antar en spiller i klanen din, må du alltid se på hans eller hennes profil for å sjekke donasjonene, erfaringsnivået og andre viktige ting.
  • Prøv å være interessant og alltid muntre opp klankameratene dine. Uttrykksikoner lyser alltid opp dagen!
  • Se etter spillere på høyt nivå. De kan være veldig samarbeidsvillige i klanen din, men ikke suge til dem da de kan begynne å misbruke din forkjærlighet for dem.
  • Hvis klanen din blir veldig populær, kan du lage "feeder" -klaner for å plassere lavere dyktige spillere slik at de kan vokse til de kan følge med klanen din. Sørg for at du har en ansvarlig leder i den klanen. Du kan også lage en annen konto for å kjøre den også.
  • Behold en god og unik klanavn som er attraktivt for andre.
  • Prøv å gjøre klanen din internasjonal. Sørg for at menneskene du rekrutterer kommer fra forskjellige deler av verden, slik at klanen din er oppdatert.
  • Det er bedre å sende en passende klanpost daglig.
  • Finn ut hvor ofte du vil presse og dyrke.
  • Å skyve til ligaer som krystall og over kan øke sjansene for å få spillere via global chat.
  • Bruk klistremerker i den globale chatten når du inviterer andre til å gjøre deg selv mer moden og tiltrekke flere spillere.
  • Gjør klan krig og klan krig ligaer for å øke klan nivå-det gjør klanen din mer kraftfull og attraktiv!
  • Hvis du synes det er vanskelig å rekruttere lojale spillere gjennom den globale chatten, kan det å gå til Clash of Clans Forums hjelpe deg med å få mye mer lojale spillere, men mye lavere.
  • Hold klanbeskrivelsen fin for å tiltrekke deg medlemmer. Grammatikk og tegnsetting er nøkkelen for å få klanen til å virke profesjonell!
  • Den beste måten å markedsføre klanen din og annonsere på er å legge den ut på forskjellige medier. BAND -meldingsapp er et godt eksempel. Du kan også legge den ut på forumet, Reddit eller andre plattformer av den slags.

Advarsler

  • Aldri markedsfør upålitelige eller inaktive medlemmer.
  • Sørg for at dine medledere ikke markedsfører tilfeldige mennesker.
  • Ikke gjør alle til en leder eller eldste-din klan vil bli bølle og uprofesjonell.
  • Aldri spark ut dine viktige, pålitelige eller aktive medlemmer.
  • Aldri markedsfør noen før de har vært i klanen i minst en uke, det vil gi deg en ide om hvordan de oppfører seg.

Anbefalt: