3 måter å starte og opprettholde en vellykket YouTube -karriere

Innholdsfortegnelse:

3 måter å starte og opprettholde en vellykket YouTube -karriere
3 måter å starte og opprettholde en vellykket YouTube -karriere

Video: 3 måter å starte og opprettholde en vellykket YouTube -karriere

Video: 3 måter å starte og opprettholde en vellykket YouTube -karriere
Video: Как очистить клапан EGR в вашем автомобиле (код P0400) - DIY с Scotty Kilmer 2024, Kan
Anonim

Det er mange mulige måter å få videovisninger, abonnenter, venner og kanskje hvis du er heldig og talentfull nok - berømmelsen. Vurder noen av forslagene som er skissert her, for å se hvilke som gjelder for din situasjon.

Trinn

Metode 1 av 3: Opprette Youtube -kanalen din

Start og oppretthold en vellykket YouTube -karriere Trinn 1
Start og oppretthold en vellykket YouTube -karriere Trinn 1

Trinn 1. Opprett en konto

Bare gå til https://www.youtube.com og klikk på "opprett konto" -fanen. Velg et brukernavn og passord for å opprette kontoen din.

  • Når du velger et brukernavn, vil du at det skal være fengende, lettlest og relatert til personligheten din eller hovedkategorien du planlegger å diskutere på YouTube.
  • Du vil ikke kunne endre brukernavnet ditt i fremtiden, men du vil kunne lage nye kanaler under kontoen din som tjener samme formål.
Vær en Vlogger Trinn 2
Vær en Vlogger Trinn 2

Trinn 2. Lag din første video

Velg et emne å snakke om eller lag en kreativ, kunstnerisk video. Du vil kanskje at den første videoen din skal være en introduksjon til kanalen din og gi folk en forsmak på hva du har å tilby dem.

  • En introduksjon til kanalen din kan hjelpe deg med å beskrive hva kanalen din handler om. Hvorfor startet du kanalen i utgangspunktet? Hva er du her for å gjøre?
  • Du kan også fortelle seerne dine om fremtidige emner, gi dem datoer for de neste videoene dine, og oppfordre dem til å abonnere.

EKSPERT -TIPS

Timothy Linetsky
Timothy Linetsky

Timothy Linetsky

Music Producer & Instructor Timothy Linetsky is a DJ, producer, and music educator that has been making music for over 15 years. He creates educational YouTube videos focused on producing electronic music and has over 90, 000 subscribers.

Timothy Linetsky
Timothy Linetsky

Timothy Linetsky

Musikkprodusent og instruktør

Hva gjør deg annerledes?

Timmy Linetsky, en populær YouTube -DJ og musiker, sier:"

du må skjære din egen sti.

Planlegg et elegant julebord Trinn 13
Planlegg et elegant julebord Trinn 13

Trinn 3. Planlegg videoene dine på forhånd

Ha en plan på plass minst flere måneder fremover. Tegn en og følg den ganske nøye, med litt fleksibilitet til å møte seernes forespørsler og håndtere det uventede. Behold bufferplass for tidene når du kommer til å ha det for travelt, for lavt i budsjettet eller til og med dårlig eller håndtere personlige problemer til å lage en video.

  • Hvis du vet at du ikke vil ha tid i fremtiden til å lage eller laste opp en video, kan du vurdere å lage den nå og planlegge den på YouTube for en fremtidig dato.
  • Kvalitet fremfor kvantitet er ofte det beste målet.
Vær en Vlogger Trinn 1
Vær en Vlogger Trinn 1

Trinn 4. Generer nye ideer

Hvis du ikke kan tenke på noe å snakke om eller gjøre, kan du se andre videoer og samle ideer. Etter å ha sett noen videoer kan du bli inspirert til å lage et videosvar eller til og med en forfalskning av den opprinnelige videoen.

  • Ikke kopier andres ideer. Parodi er vanligvis greit, ettersom det er en vanlig form for kunstnerisk uttrykk som ikke regnes som kopiering. Men å late som om en annen persons videoskript også er ditt, for eksempel er kopiering.
  • Noen gode ideer som har fungert tidligere er; prankvideoer, produktanmeldelser, videoer, reaksjonsvideoer, spillvideoer, sminke- og shoppingvideoer, videomemer, unboxing -videoer.
  • Hvis du vil lage en video som ikke krever mye redigering og kan gjøres i sanntid, for eksempel en video av deg som spiller det siste dataspillet, kan du vurdere å direktesende den. På den måten vil du kunne samhandle med seere som vil bidra til å bygge en publikumsbase, og YouTube favoriserer direktesendinger og vil rangere den høyere i søkeresultater under strømmen.

Poeng

0 / 0

Metode 1 Quiz

Hvor langt ut bør du planlegge videoene dine når du starter en YouTube -kanal?

Flere uker

Nesten! Du vil faktisk planlegge mer enn flere uker fremover når du lanserer kanalen din. Det blir lettere å bygge følgende hvis du har en konsekvent oppdateringsplan i lang tid. Velg et annet svar!

Flere måneder

Jepp! Det kan virke som overkill, men å planlegge timeplanen din i flere måneder vil gjøre det lettere for deg å laste opp konsekvent. Og sørg for å gi deg selv litt bufferplass! Les videre for et annet quizspørsmål.

Flere år

Ikke helt! Selv om din YouTube -karriere forhåpentligvis vil vare i årene som kommer, er det vanskelig å lage en nøyaktig tidsplan så langt ut. Du trenger ikke å planlegge flere års innhold med en gang. Gjett igjen!

Vil du ha flere quizer?

Fortsett å teste deg selv!

Metode 2 av 3: Gjøre kanalen din relevant

Start og oppretthold en vellykket YouTube -karriere Trinn 5
Start og oppretthold en vellykket YouTube -karriere Trinn 5

Trinn 1. Svar på hva som skjer i nyhetene

Lag videosvar på kjente eller populære videoer. Dette er emner som det søkes mye etter på YouTube og i Google -søk, noe som gjør at en video som er relevant for disse emnene har en god sjanse til å bli funnet.

Du kan finne de nyeste emnene ved å gå til Google Nyheter eller delen for populære temaer på Twitter

Vær en Vlogger Trinn 7
Vær en Vlogger Trinn 7

Trinn 2. Lag søte videoer for å få popularitet

Kattunger, valper, babyer, babyer som ler, barn som gjør morsomme ting, smiler, klemmer osv. Er slike ting mennesker er sugere for. På en eller annen måte er det alltid plass til flere! Finn ut hva slags ting seerne dine liker på en søt måte, og fortsett å levere.

Søte videoer har et stort delingspotensial på sosiale medier, alle liker å se søte videoer i nyhetsstrømmen. Sørg for at du deler slike videoer på sosiale medier som Facebook, Twitter og Instagram for å få sjansen til at videoene dine blir virale

Tenk på ideer for å lage videoer å sette på YouTube Trinn 1
Tenk på ideer for å lage videoer å sette på YouTube Trinn 1

Trinn 3. Vær tro mot kjerneideen din

Når du har tatt en idé som fungerer for deg, må du ikke pynte den eller avvike fra den for mye. Folk liker en bestemt stil og merke når de begynner å abonnere og vil forvente mer av den samme stilen som du legger til mer. Selvfølgelig betyr dette ikke at du ikke kan vokse og forandre deg til det bedre; det betyr bare ikke hoppe fra punk den ene uken for å preppy den neste. (Med mindre det selvfølgelig er tanken på kanalen din!) Poengsum

0 / 0

Metode 2 Quiz

Når du bestemmer deg for hva slags videoer du skal lage, bør du bytte innhold basert på …

Det som for tiden er populært på YouTube.

Ikke akkurat! Hvis du endrer kanal hver gang en ny trend kommer, vil du ha vanskelig for å bygge en følge. Det er bedre å prøve å kurere et personlig merke. Velg et annet svar!

Hva interesserer deg i øyeblikket.

Prøv igjen! Det er vanskelig å bygge en fanbase hvis du bare lager tilfeldige videoer som dukker opp i hodet ditt. Seere liker vanligvis at kanaler er mer konsekvente enn dette. Klikk på et annet svar for å finne det riktige …

Egentlig er det best å velge en idé og holde seg til den.

Ikke sant! YouTube -kanalen din bør være bygget opp rundt en kjerneidé. På den måten vet abonnentene at de kan komme til kanalen din for en bestemt type innhold. Les videre for et annet quizspørsmål.

Vil du ha flere quizer?

Fortsett å teste deg selv!

Metode 3 av 3: Utvikling av kanalen din

Vær en Vlogger Trinn 3
Vær en Vlogger Trinn 3

Trinn 1. Forbedre filmteknikkene

Naturlig lys er den beste belysningen du kan bruke når du filmer for YouTube. Suksessrike YouTubere bruker lys av studiotype eller hvitt lys, som også gir deg god belysning. Men naturlig belysning er det beste. Sørg for at du har lysene vendt mot deg og ikke bak deg. Vær oppmerksom på hvor skygger er, og sørg for at de ikke dekker hovedfokuspunktet for videoene dine.

  • Bakgrunn er også bra å ha. Du kan kjøpe eller lage bakgrunner. For å kjøpe en billig bakgrunn, gå på eBay eller andre salgssteder for å finne en enkel, hvit bakgrunn. Alternativt kan du filme videoer utenfor på steder som stranden, din lokale park eller til og med bakgården din.
  • Vurder å kjøpe en grønn skjerm, på denne måten kan du lage dine egne bakgrunner for videoene dine.
Start og oppretthold en vellykket YouTube -karriere Trinn 9
Start og oppretthold en vellykket YouTube -karriere Trinn 9

Trinn 2. Invester i et kvalitetskamera eller bruk smarttelefonen

Nettkameraer er ute. Video- og lydkvaliteten er ikke veldig bra på webkameraer, så prøv å investere i et godt videokamera. Det trenger ikke å være et kamera på $ 500, det kan koste $ 20 så lenge kvaliteten på lyd og bilde er god, videoen din vil også være god.

  • Mange digitale kameraer har nå utmerket videokapasitet.
  • Se etter brukte alternativer på auksjonssteder eller annonser hvis du ikke har mye penger å spare. Noen flotte nettsteder for å finne brukte kameraer er eBay og Craigslist.
  • De siste mobiltelefonene er også i stand til å lage gode videoer.
  • Vurder å bruke et stativ for å unngå å ha en rystende videoeffekt.
Start og oppretthold en vellykket YouTube -karriere Trinn 10
Start og oppretthold en vellykket YouTube -karriere Trinn 10

Trinn 3. Ta opp med en skjermopptaker av høy kvalitet

Dette gjelder bare hvis videoen innebærer at du tar opp skjermen. HD -videoer er normen i dag, så sørg for at den kan ta opp i 720p eller høyere.

  • Det er best å investere i en i stedet for å laste ned en gratis, ettersom de ofte har et "Gratis prøveversjon" eller "Demo" vannmerke over skjermen ved eksport.
  • Hvis skjermopptakeren ikke også har muligheter til å ta opp lyd, må du investere i en mikrofon av god kvalitet - eller en annen skjermopptaker. En mange YouTubere bruker er "Blue Snowball" eller "Blue Yeti", men en billig mikrofon av høy kvalitet vil gjøre jobben.
Start og oppretthold en vellykket YouTube -karriere Trinn 11
Start og oppretthold en vellykket YouTube -karriere Trinn 11

Trinn 4. Merk videoene dine med relevante tagger

Å velge tagger er et ganske viktig trinn i videoopplastingsprosessen, og å velge populære tagger vil gjøre det vanskeligere for folk å finne videoen din. Hvis du velger unike, men nøyaktige tagger, bør du få flere visninger.

  • Bruk konsise titler, beskrivelser og tagger. YouTube sorterer ut videoer basert på tittelen på videoen, beskrivelsen og deretter taggene, i den rekkefølgen.
  • Vurder hvilke søkeord du vil at videoen skal vises under, og bruk også søkeordene i tittelen, beskrivelsen og taggene.
  • Plasser tagger i beskrivelsen din, så er det mer sannsynlig at du får visninger på YouTube -videoen din.
  • For eksempel: Hvis du lastet opp en video om hva du syntes om musikkarrieren til Lil Wayne, ville du ikke bare sette "Lil Wayne" fordi det ville være for mange resultater å sortere gjennom. Men hvis du skulle sette Lil Wayne, Cash Money, Music, Career og History, ville du sannsynligvis ende opp med mye flere visninger; ikke fordi det er flere merker enn bare Lil Wayne, men fordi det virkelig begrenser søkeresultatene.
Start og oppretthold en vellykket YouTube -karriere Trinn 12
Start og oppretthold en vellykket YouTube -karriere Trinn 12

Trinn 5. Beskriv kanalen din i beskrivelsesboksen

På hver YouTube -kanal er det en boks, kalt en beskrivelsesboks. Når som helst noen ser på kanalen din, vil de se hva du skriver der, så det kan være lurt å gi ledetråder om fremtidige videoer eller fortelle litt om deg selv. Dette kan være en fin måte å få abonnenter på.

Du kan også oppfordre folk til å abonnere på slutten av hver video

Vær en Vlogger Trinn 5
Vær en Vlogger Trinn 5

Trinn 6. Legg ut regelmessig for å opprettholde abonnentene dine

Hvis du sier at videoen din kommer ut på fredag, må du sørge for at du har lagt ut en video innen fredag. Abonnenter pleier å ha pålitelighet.

Start og oppretthold en vellykket YouTube -karriere Trinn 14
Start og oppretthold en vellykket YouTube -karriere Trinn 14

Trinn 7. Unngå å poste spam på andres kontoer

Selv om det kan virke som en rask måte å finne følgere på, kan det faktisk avskrekke folk fra å engasjere seg med kontoen din. Nettsøppel inkluderer konstant å kommentere andre folks videoer med samme melding eller noe som er irrelevant for videoene deres.

Start og oppretthold en vellykket YouTube -karriere Trinn 15
Start og oppretthold en vellykket YouTube -karriere Trinn 15

Trinn 8. Vær trygg i møte med negativitet

YouTube kan være et flott sted, men kan også være veldig demoraliserende. Det beste du kan gjøre når du mottar en ekkel kommentar, er å slette kommentaren, blokkere kommentatoren og aldri svare på den. Hold hodet høyt og ikke la noen få deg ned.

  • Bestem om du vil la en video være åpen for kommentarer.
  • Ikke ta noen av de dårlige kommentarene personlig. Civility er ordtaket.
  • Fokuser mer på de positive kommentarene, fremfor de negative.
Vær en Vlogger Trinn 12
Vær en Vlogger Trinn 12

Trinn 9. Gjennomgå relevante produkter eller varer

Hvis du vil skrive anmeldelser på kanalen din, kan du holde deg oppdatert på den siste versjonen som interesserer deg. Hold videoen enkel for å engasjere følgere lenger.

  • Prøv å sammenligne det med andre lignende produkter.
  • Snakk om forskjellene og hva du liker om det og hva du ikke gjør.
  • Hvis anmeldelsesvideoene dine allerede får mange visninger, kan du vurdere å be merkevarer om å gi deg nye eller ikke -utgitte produkter som du kan vurdere. Dette vil gi videoene dine et forsprang.
  • Be folk om å kommentere produktet om det du vurderte, for å fremme interaksjoner på videoen din.

Poeng

0 / 0

Metode 3 Quiz

Hvorfor blir ikke webkameraer vanligvis brukt av profesjonelle YouTubere?

De tar video og lyd av lav kvalitet.

Nøyaktig! Du bør investere i et kamera av høy kvalitet eller en ny smarttelefon å ta opp med. Webkameraer fanger opp bilder og lyd av lav kvalitet, så bruk av et webkamera vil få kanalen din til å se upassende ut. Les videre for et annet quizspørsmål.

De spiller ikke inn lyd.

Ikke helt! Nettkameraer er vanligvis i stand til å ta opp både video og lyd, og det var derfor de pleide å være veldig populære. De har imidlertid en annen feil som har gjort dem mindre ønskelige i det siste. Velg et annet svar!

De er for dyre.

Prøv igjen! Nettkameraer er vanligvis rimelige, og mange bærbare datamaskiner har dem allerede innebygd. Til tross for prispunktet er et webkamera imidlertid ikke et godt valg for en håpefull YouTuber. Prøv igjen…

Egentlig er webkameraer fortsatt standarden for innspilling av YouTube -videoer.

Nei! Nettkameraer pleide å være en vanlig opptaksenhet for YouTube -videoer. I disse dager betyr imidlertid den store feilen at du i stedet vil investere i et kamera av høy kvalitet. Prøv igjen…

Vil du ha flere quizer?

Fortsett å teste deg selv!

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

  • Hvis du planlegger å lage delte videoer, lag en video som fungerer som et knutepunkt for seerne, for eksempel å ha en kort video som lenker til de forskjellige delene.
  • Ikke vær redd for å starte med din egen YouTube -kanal. Gjør det du vil gjøre, hvis det gjør deg glad!
  • På din første video er det godt å lage en introduksjonsvideo slik at folk kan bli kjent med deg.
  • Pass alltid på at du tilbyr mange muligheter til å abonnere med knapper, lenker og "call to actions".
  • Vær alderssvarende. Det siste en forelder vil ha, er barnet sitt som ser på en video med overbrukt banning og/eller seksuelle kommentarer.
  • Dekorer kanalen din. Legg til et kult profilbilde, litt kanalkunst … Det vil få det til å se mer profesjonelt ut, og folk vil holde seg fast for å se kanalen din lenger.
  • Husk sosiale medier! Hvis du gjør vlogger, vil du kanskje dele sosiale medier. Hvis du har et alias eller kanalnavn, kan det være lurt å opprette en ny konto for kanalen din.
  • Hold videoene korte. Hvis du virkelig vil gå på et langt emne, gjør dem til mindre deler og server dem som forskjellige videoer, for eksempel "Del 1, Del 2" etc.
  • Ikke forbann mye (eller i det hele tatt) i videoene dine! Du vil kanskje være et godt forbilde, og det går ikke.
  • Sjekk tilbakemeldingene dine jevnlig. Svar raskt, og folk vil bli imponert og sannsynligvis fortsette å komme tilbake.

Advarsler

  • Ikke kopier andre YouTubere. Hvis du gjør det og folk i "publikummet" innser at du kopierer, mister du abonnenter fordi de tror du ikke er original og sløsing med tid. Så vær forsiktig!
  • Hvis du vil tjene penger på videoene dine, må du unngå å bruke lisensiert eller opphavsrettsbeskyttet musikk i videoene dine.
  • Ikke lur folk til å se videoene dine via clickbait; det vil bringe mange hatkommentarer og negative meninger mot kanalen din.

Anbefalt: