Hvordan kjøpe eksotiske biler: 15 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kjøpe eksotiske biler: 15 trinn (med bilder)
Hvordan kjøpe eksotiske biler: 15 trinn (med bilder)

Video: Hvordan kjøpe eksotiske biler: 15 trinn (med bilder)

Video: Hvordan kjøpe eksotiske biler: 15 trinn (med bilder)
Video: Бостон, Массачусетс - Найдите Rolling Stone в видеоблоге 😉 2024, April
Anonim

Eksotiske biler er høytytende kjøretøyer som er ettertraktet på grunn av hastighet, stil og komfort. Fordi de er så dyre, er det viktig at du vurderer alle alternativene dine før du kjøper en. Når du har bestemt deg for hvilket merke og modell du vil ha, kan du kontakte en forhandler og snakke med dem om å kjøpe bilen. Hvis du sjekker bilens historie og tester den før du kjøper den, kan du unngå vanlige fallgruver og foreta en god investering.

Trinn

Del 1 av 3: Finne den eksotiske bilen som passer for deg

Kjøp eksotiske biler trinn 1
Kjøp eksotiske biler trinn 1

Trinn 1. Søk på nettet for å finne din ideelle eksotiske bil

Eksotiske bilmerker inkluderer Ferrari, Lamborghini, Bentley, Alfa Romeo, Maserati, Tesla, Porsche, Bugatti og mange flere. Noen biler er kjent for sin stil og komfort, mens andre er bedre kjent for sin kraft og hastighet. Det er også forskjellige funksjoner i forskjellige bilmodeller. Finn ut hva du leter etter spesielt i en eksotisk bil, og bruk det for å begrense søket.

  • Ferrari, Lamborghini, Maserati, Tesla og Bugatti er kjent for sin hastighet, kraft og håndtering.
  • Rolls-Royce, Bentley, Porsche, BMW og Mercedes er best kjent for sin stil og komfort.
  • Du kan også se etter biler i populære eksotiske bilmagasiner som "Hot Rod", "Car and Driver" og "TopGear."
Kjøp Exotic Cars Step 2
Kjøp Exotic Cars Step 2

Trinn 2. Sett opp et budsjett

For å få transaksjonen til å gå jevnere, må du sørge for at du har nok penger til å betale minst 10% av den totale kostnaden for bilen på forhånd. Eksotiske biler kan koste alt fra $ 50 000 til over $ 500 000 USD. Å sette og holde seg til et budsjett kan hjelpe deg med å begrense valgene dine ytterligere.

  • Du kan ta et autolån eller foreta månedlige utbetalinger til forhandleren for å betale for bilen din.
  • Månedlige betalinger vil vanligvis være 4% -7% av den totale kostnaden for bilen.
Kjøp Exotic Cars Step 3
Kjøp Exotic Cars Step 3

Trinn 3. Vurder å få en bil som vil sette pris på verdi

Enkelte modeller av eksotiske biler vil faktisk øke i verdi over tid. Dette gjør kjøpet av din eksotiske bil til en investering. Undersøk den eksotiske bilen du har blikket på, og følg med på om prisene har gått opp eller ned de siste par årene.

  • For eksempel vil manuell girkasse sent Lamborghini Murcielagos, Spyker C8, Porsche 996 GT2 og Aston Martin V12 Vantages sette pris på verdi over tid.
  • Det vil være vanskelig å avgjøre om kjøretøyet vil sette pris på om det er en helt ny bilmodell. I dette tilfellet kan det være bedre å ta avgjørelsen din basert på eieranmeldelser.
Kjøp Exotic Cars Step 4
Kjøp Exotic Cars Step 4

Trinn 4. Begrens søket ditt basert på anmeldelser

Å lese nåværende eieropplevelser kan belyse potensielle problemer med bilmodellen du planlegger å kjøpe. Unngå biler som krever mye dyrt vedlikehold eller som ofte går i stykker.

Sørg for at det er en mekaniker i ditt område som spesialiserer seg på reparasjon av din eksotiske bil

Kjøp Exotic Cars Step 5
Kjøp Exotic Cars Step 5

Trinn 5. Søk etter eksotiske bilforhandlere online

Finn forhandlere med et stort utvalg biler, slik at du kan prøvekjøre flere modeller og merker. Dette er ideelt hvis forhandleren du har i tankene er langt borte fra der du bor. Selv om bildene er en mindre nøyaktig fremstilling av bilens tilstand, kan de gi deg en ide om hvordan forhandlerens utvalg er.

Kjøp Exotic Cars Step 6
Kjøp Exotic Cars Step 6

Trinn 6. Velg bilen når du har veid alternativene

Når du finner en forhandler som har bilens merke og modell, kan du ta ytterligere skritt for å kjøpe den. Gå tilbake og se gjennom budsjettet, funksjonene og selve bilen for å være sikker på at du vil gjøre investeringen. Få forhandlerens kontaktinformasjon fra nettstedet deres, og formidle deretter din interesse til dem.

Del 2 av 3: Få informasjon om bilen

Kjøp Exotic Cars Step 7
Kjøp Exotic Cars Step 7

Trinn 1. Ring forhandleren og be om kjøretøy- og vedlikeholdsrapporter

Kjøretøy- og vedlikeholdsrapporter, for eksempel Carfax eller AutoCheck, vil gi deg historien til bilen, tidligere eierskap og eventuelle reparasjoner på bilen. Disse rapportene kan gi deg innsikt i hvordan bilen ble håndtert tidligere, og om bilen har problemer nå.

  • Hvis bilen trenger reparasjon innen 6 måneder, må du ta med i kostnaden for å reparere den.
  • Eksotiske bilreparasjoner kan være svært dyre, avhengig av hva du trenger for å fikse det.
Kjøp Exotic Cars Step 8
Kjøp Exotic Cars Step 8

Trinn 2. Undersøk og gjennomgå papirene

Hvis bilen har hatt flere reparasjoner eller flere eiere, bør det være grunn til bekymring. Vær oppmerksom på om det ble service regelmessig hvert år, eller om det noen gang måtte repareres to ganger for det samme problemet. Dette kan være en indikasjon på at noe er galt med bilen.

Kjøp Exotic Cars Step 9
Kjøp Exotic Cars Step 9

Trinn 3. Still forhandlerspørsmål basert på papirene, hvis det er aktuelt

Hvis det er reparasjoner eller noe som sender et rødt flagg, spør forhandleren om det. Hvis de virker som om de prøver å unngå spørsmålet, må du unngå den forhandleren og finne en annen å jobbe med.

  • Du kan si noe sånt som: "Så jeg la merke til at bilen hadde tre reparasjoner på girkassen i 2015. Hvorfor er det og hvorfor ble den ikke korrigert første gang?"
  • Eller du kan si noe sånt som: "Jeg la merke til at denne bilen hadde 3 forskjellige eiere på 3 år. Er det en grunn til det?"
  • Du kan også bruke kjøretøyets historie som en innflytelse når du forhandler om en pris for bilen.
Kjøp Exotic Cars Step 10
Kjøp Exotic Cars Step 10

Trinn 4. Spør forhandleren om det er lakk som ikke er oppført i rapportene

Unngå biler som har hatt lakk, fordi det kan devaluere en eksotisk bil. Dette er spesielt viktig hvis du planlegger å selge det videre.

Si noe som: “Jeg er interessert i å kjøpe den svarte Porsche 996 GT2 fra 2012. Jeg lurte på om det var noen tidligere lakkeringer eller reparasjoner på bilen.”

Del 3 av 3: Kjøpe den eksotiske bilen

Kjøp Exotic Cars Step 11
Kjøp Exotic Cars Step 11

Trinn 1. Få tilbud fra andre forhandlere og sammenligne priser på nettet

Ring til andre forhandlere som selger samme bilmodell, slik at du kan få konkurrerende tilbud. Du kan også besøke https://www.edmunds.com/tmv.html og angi merke, modell og år for å få den sanne markedsverdien til den eksotiske bilen. Dette vil gi deg et utgangspunkt for forhandlingene dine.

Kjøp Exotic Cars Step 12
Kjøp Exotic Cars Step 12

Trinn 2. Besøk forhandleren og be om en prøvekjøring

Før du betaler depositumet på bilen, må du vite hvordan den kjører. Hvis forhandleren er langt unna, må du kontakte dem og planlegge en dato for en prøvekjøring. Hvis forhandleren er i ditt område, kan du besøke forhandleren og snakke med en selger om din interesse for bilen og ditt ønske om å ta en prøvekjøring.

Hvis du kjøper bilen fra en forhandler som er langt unna, er det verdt det å ta turen til forhandleren slik at du kan prøvekjøre bilen først

Kjøp Exotic Cars Step 13
Kjøp Exotic Cars Step 13

Trinn 3. Forhandle en kjøpesum

Bestem den sanne markedsverdien ved å besøke https://www.edmunds.com/tmv.html og sette inn detaljene til bilen din. Når du forhandler, be om nær den virkelige markedsverdien, men $ 5 000 - $ 10 000 mindre enn forhandleren ber om. Hvis du starter lavt, vil det tvinge forhandleren til å komme med et mottilbud og kan spare deg for tusenvis av dollar.

  • Prøv å være rettferdig når du gir tilbudet, og ikke be mye lavere enn den virkelige markedsverdien.
  • Hvis forhandleren kvier seg for å gå ned i pris, kan du si at du har fått tilbud fra andre forhandlere.
Kjøp Exotic Cars Step 14
Kjøp Exotic Cars Step 14

Trinn 4. Snakk om å sette ned et stort innskudd for å oppmuntre forhandleren

Å fortelle forhandleren på forhånd at du er villig til å sette 10% ned vil gi dem beskjed om at du er seriøs, og oppmuntre dem til å tilby den best mulige prisen. Det vil også signalisere forhandleren at du er økonomisk forberedt på å kjøpe bilen.

Kjøp Exotic Cars Step 15
Kjøp Exotic Cars Step 15

Trinn 5. Fyll ut papirene og kjøp bilen

Når du er enige om en forhandlet pris, vil bilselgeren skrive opp papirer som du må signere for å kjøpe bilen. Du må også sette ned penger for innskuddsbeløpet du gikk med på.

Anbefalt: