Hvordan velge en trådløs dørklokke: 15 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan velge en trådløs dørklokke: 15 trinn (med bilder)
Hvordan velge en trådløs dørklokke: 15 trinn (med bilder)

Video: Hvordan velge en trådløs dørklokke: 15 trinn (med bilder)

Video: Hvordan velge en trådløs dørklokke: 15 trinn (med bilder)
Video: How to download embedded videos from any website #download #videos #chrome 2024, April
Anonim

En trådløs dørklokke kan plasseres hvor som helst og er rimelig og enkel å installere. Radiobølger kobler senderen til klokken, så fysisk kabling og elektrisk arbeid er unødvendig. Det finnes mange forskjellige typer trådløse dørklokker på markedet med en rekke stiler og klokkespill. Velg en trådløs dørklokke som har tilstrekkelig rekkevidde til å fungere i hele hjemmet ditt og som matcher dine lydpreferanser og dekorative smak.

Trinn

Del 1 av 3: Velge de riktige funksjonene

Velg en trådløs dørklokke Trinn 1
Velg en trådløs dørklokke Trinn 1

Trinn 1. Velg en dørklokke som er varme- og vannbestandig

Selv om det virker som om alle dørklokkene skal tåle varierende værforhold, er det dessverre ikke tilfelle. Sørg for å velge en som vil vare gjennom sesongene og ikke vil bli skadet av varierende temperaturer, regn eller snø.

Se etter en klokke med emballasje som spesifikt sier at den er værbestandig eller værbestandig

Velg en trådløs dørklokke Trinn 2
Velg en trådløs dørklokke Trinn 2

Trinn 2. Velg en dørklokke med varierende frekvenser

Fordi trådløse klokker bruker radiobølger for å overføre signalet, bør du velge en som kan operere på flere frekvenser. Dette vil sikre at verken naboens trådløse dørklokke eller garasjeportåpneren din signaliserer din egen dørklokke. Hvis du finner ut at det er forstyrrelser, kan du bare endre personvernkoden på klokken for å justere frekvensen.

Velg en trådløs dørklokke Trinn 3
Velg en trådløs dørklokke Trinn 3

Trinn 3. Sørg for at rekkevidden er tilstrekkelig

Størrelsen på hjemmet ditt vil avgjøre rekkevidden du trenger. En standard trådløs dørklokke har en rekkevidde på 150 fot (46 m). Hvis det indre av hjemmet ditt har en avstand større enn dette, må du velge en klokke med et større område. Innvendige vegger kan også forstyrre rekkevidden til en bjelle, så ta hensyn til din romkonfigurasjon.

Hvis du har hjertet satt på en bestemt bjelle, men rekkevidden er utilstrekkelig, kan du kjøpe en forlenger for å øke rekkevidden slik at den kan høres i hele hjemmet ditt

Velg en trådløs dørklokke Trinn 4
Velg en trådløs dørklokke Trinn 4

Trinn 4. Bestem hvor mange mottakere du vil ha

Hvis du har et stort hjem, kan det være lurt å plassere mottakere på mer enn ett sted. For eksempel vil du kanskje ha en på alle nivåer i hjemmet ditt, eller du kan plassere en ekstra mottaker et sted der det kan være vanskelig å høre hovedmottakeren, for eksempel vaskerommet.

Velg en trådløs dørklokke Trinn 5
Velg en trådløs dørklokke Trinn 5

Trinn 5. Velg mellom batteridrevet eller elektrisk kraft

Trådløse dørklokker trenger en strømkilde, og du kan velge hva slags kilde du foretrekker. Hvis stedet du vil sette klokken og mottakeren er i nærheten av uttak, kan du gå med en elektrisk klokke. Hvis det ikke er noen stikkontakt tilgjengelig, kan det være lurt å velge en batteridrevet dørklokke-bare sørg for å fylle på ekstra batterier og bytte dem når det er nødvendig.

Del 2 av 3: Velge en klokke basert på estetikk

Velg en trådløs dørklokke Trinn 6
Velg en trådløs dørklokke Trinn 6

Trinn 1. Velg klokkeslettet du liker best

Det er et bredt spekter av lyder tilgjengelig når det gjelder trådløse dørklokker, fra grunnleggende summer og dings til mer forseggjorte melodier. Lytt til flere og avgjør hvilken lyd du foretrekker. Eller velg en klokke som kan tilpasses, slik at du kan laste opp ditt eget musikklipp.

Velg en trådløs dørklokke Trinn 7
Velg en trådløs dørklokke Trinn 7

Trinn 2. Bestem om du vil kontrollere volumet

Noen klokker har justerbare lydkontroller som lar brukeren endre volumet etter eget ønske. Dette kan være et godt alternativ hvis du foretrekker å skru ned støynivået om natten, eller hvis du trenger å skru opp det hvis du for eksempel spiller musikken din høyt.

Velg en trådløs dørklokke Trinn 8
Velg en trådløs dørklokke Trinn 8

Trinn 3. Bestem deg for om du vil ha et belysningsalternativ

Noen klokker har en sensor som lyser når den trykkes i stedet for å spille en klokke. Hvis du for eksempel har små barn, vil du kanskje ha en klokke som du kan endre for å lyse fremfor å kalle i lur.

Velg en trådløs dørklokke Trinn 9
Velg en trådløs dørklokke Trinn 9

Trinn 4. Velg en størrelse basert på tilgjengelig plass

Trådløse dørklokker kommer i forskjellige former og størrelser. Se på hvor mye plass som er tilgjengelig i nærheten av døren du planlegger å montere klokken på. Vurder den visuelle appellen til flere størrelser og former for å avgjøre hvilken konfigurasjon som ville passe godt og se best ut.

Velg en trådløs dørklokke Trinn 10
Velg en trådløs dørklokke Trinn 10

Trinn 5. Velg en stil som utfyller utformingen av hjemmet ditt

Grunnleggende dørklokker er vanligvis laget av plast og er tilgjengelige i et begrenset utvalg av nøytrale farger. Luksusklokker har et bredt spekter av stiler, farger og overflater, inkludert keramikk, metall og tre. Velg den bjellen du liker best.

Del 3 av 3: Kjøpe og installere klokken

Velg en trådløs dørklokke Trinn 11
Velg en trådløs dørklokke Trinn 11

Trinn 1. Sammenlign priser mellom forhandlere

Nå som du vet nøyaktig hva slags trådløs dørklokke du vil ha, er det på tide å kjøpe den! Søk etter modellen du har valgt på nettet, og sammenlign priser mellom forhandlere. Velg den med laveste pris (inkludert frakt, hvis du kjøper online) og kjøp bjellen.

Velg en trådløs dørklokke Trinn 12
Velg en trådløs dørklokke Trinn 12

Trinn 2. Sjekk garantien og utveksle informasjon

Sørg for at døren din kommer med en garanti hvis den ikke fungerer som den skal. Du bør også sørge for at du kan bytte dørklokken i tilfelle lydstyrken eller lyden ikke er din smak.

Velg en trådløs dørklokke Trinn 13
Velg en trådløs dørklokke Trinn 13

Trinn 3. Heng på dørklokken utenfor døren

Heng klokken i en høyde som vil være behagelig for den gjennomsnittlige personen å nå. Du kan velge mellom venstre eller høyre side av døren basert på dine personlige preferanser, eller basert på hvilken vei døren åpnes (dvs. sett klokken nær åpningen i stedet for hengslene). Du kan bruke dobbeltsidig tape for å montere den, eller skru dørklokken inn i veggen.

Sørg for å installere batteriene først

Velg en trådløs dørklokke Trinn 14
Velg en trådløs dørklokke Trinn 14

Trinn 4. Koble mottakeren til en stikkontakt

Velg et sted der du vil kunne høre klokkespillet i flere områder av hjemmet ditt. For eksempel, plasser mottakeren nær en trapp slik at du kan høre den på begge nivåer. Alternativt kan det være lurt å plassere mottakeren i området du tilbringer mest tid, som stuen din.

Hvis du velger å kjøpe mer enn én mottaker, plasser dem på forskjellige nivåer eller i forskjellige områder av hjemmet ditt for å sikre at du kan høre klokken hvor som helst

Velg en trådløs dørklokke Trinn 15
Velg en trådløs dørklokke Trinn 15

Trinn 5. Endre personvernkoden for å justere frekvensen hvis det er forstyrrelser

Hvis ringeklokken din ringer når noen trykker på naboens dørklokke, betyr det at begge klokkene fungerer på samme frekvens. Noen ganger kan en garasjeportåpner også forstyrre en trådløs dørklokke. Juster personvernkoden for å endre frekvensen på klokken din, noe som bør eliminere forstyrrelsen.

Anbefalt: