Slik rengjør og organiserer du Apple -enheten din: 10 trinn

Innholdsfortegnelse:

Slik rengjør og organiserer du Apple -enheten din: 10 trinn
Slik rengjør og organiserer du Apple -enheten din: 10 trinn

Video: Slik rengjør og organiserer du Apple -enheten din: 10 trinn

Video: Slik rengjør og organiserer du Apple -enheten din: 10 trinn
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Når du bruker enheten over tid, kan det hende at den blir rotete og uorganisert. Heldigvis er rengjøring av Apple -enheten mye enklere enn rengjøring av rommet ditt. I denne wikiHow lærer du hvordan du organiserer og rydder ut Apple -enheten din.

Trinn

Del 1 av 3: Sortering av apper

Rengjør og organiser Apple -enheten din Trinn 1
Rengjør og organiser Apple -enheten din Trinn 1

Trinn 1. Rediger skjermen

Hold inne en app til alle appene begynner å riste (betyr at elektronikken din er i redigeringsmodus).

Rengjør og organiser Apple -enheten din Trinn 2
Rengjør og organiser Apple -enheten din Trinn 2

Trinn 2. Fjern alle appene fra de eksisterende mappene

Hvis du har noen mapper med apper i dem, fjerner du alle appene fra mappen. Du kan gjøre dette ved å trykke ned appen du skal fjerne og flytte den ut av mappen. Gjør dette for alle appene i mappen.

Rengjør og organiser Apple -enheten din Trinn 3
Rengjør og organiser Apple -enheten din Trinn 3

Trinn 3. Lag nye mapper etter behov

Sorter alle appene med forskjellige kategorier i forskjellige mapper som: spill, musikk, utdanning og/eller sosiale medier. For å lage en mappe, legg en app på toppen av en annen app. Dette vil automatisk opprette en mappe. Gi nytt navn til mappen basert på appene som skal dit.

  • For eksempel, hvis du lager en mappe for spill, gi den navnet Spill. Å lage mapper for appene dine hjelper deg med å holde enheten ren og organisert, og du vet nøyaktig hvor du finner appen du leter etter.
  • Fortsett å lage forskjellige mapper til de fleste appene dine (ikke inkludert meldinger, telefon eller innstillinger) er i riktig mappe.
  • En mappe må inneholde minst 2 apper, men har ubegrenset plass.
Rengjør og organiser Apple -enheten Trinn 4
Rengjør og organiser Apple -enheten Trinn 4

Trinn 4. Fullfør redigeringen

Når du er ferdig med å redigere og organisere startskjermen, trykker du på hjemmeknappen for å lagre endringene eller stoppe redigeringen.

Del 2 av 3: Fjerne unødvendig innhold

Rengjør og organiser Apple -enheten din Trinn 5
Rengjør og organiser Apple -enheten din Trinn 5

Trinn 1. Fjern ubrukte apper

Gå gjennom alle mappene og appene dine, og prøv å fjerne noen ubrukte apper. For å fjerne en app, hold nede en app og vent til enheten går over i redigeringsmodus. Klikk deretter på den lille xen øverst i appen. Den vil spørre om du er sikker på at du vil fjerne appen. Klikk Ok for å fjerne appen. En god måte å vite om det er ubrukt, er å stille følgende spørsmål:

  • Har jeg brukt det de siste 30 dagene?
  • Hvis jeg slettet det, ville jeg ende opp med å laste det ned på nytt?
  • Husker jeg sist jeg brukte den?
Rengjør og organiser Apple -enheten Trinn 6
Rengjør og organiser Apple -enheten Trinn 6

Trinn 2. Fjern gamle bilder og videoer

Åpne Bilder -appen og trykk på Velg. Trykk nå på bildene og videoene du vil slette. Etter at du har valgt alle bildene og videoene du vil slette, trykker du på det lille søppelikonet. Gå nå til papirkurven og trykk på Velg alle, og deretter på Slett. Hvis du gjør dette, fjernes bildene og/eller videoene fra enheten. Hvis du vil lagre bildet/videoen, men trenger plass, bør du vurdere å laste ned Google Foto eller iCloud for å beholde bildet/videoen, men ikke ta opp plass på enheten. Her er noen spørsmål du kan stille deg selv hvis du er usikker på om du vil slette et bilde/en video eller ikke:

  • Hvorfor vil jeg beholde den?
  • Har jeg tatt flere bilder av det samme?
  • Trenger jeg fremdeles bildet/videoen?
  • Tar bildet eller videoen urimelig mye plass?
Rengjør og organiser Apple -enheten Trinn 7
Rengjør og organiser Apple -enheten Trinn 7

Trinn 3. Fjern gamle meldinger

Meldinger har en tendens til å ta mye unødvendig plass på enheter. Gå til Innstillinger og finn meldingsdelen. Velg deretter Behold meldinger i 30 dager. Dette vil spare mye plass på enheten fordi enheten din automatisk vil fjerne alle meldinger som er over 30 dager gamle.

Det kan også være lurt å fjerne bilder og videoer fra meldingene dine. For å gjøre dette, gå til lagringssiden din i Innstillinger og klikk på Fjern store vedlegg. Velg alle bildene fra meldingene du vil fjerne, og klikk deretter på det lille søppelikonet. Dette vil fjerne dem fra meldingene dine. Du kan laste dem ned på nytt ved å klikke på dem i Meldinger -appen. Hvis du ikke fjerner bilder/videoer, blir de automatisk slettet med de vanlige meldingene dine

Rengjør og organiser Apple -enheten Trinn 8
Rengjør og organiser Apple -enheten Trinn 8

Trinn 4. Fjern gamle e -poster

Mange mennesker har tusenvis av uleste e -poster som tetter til lagringsplassen. Bli kvitt dem. Klikk "Velg", og begynn deretter å klikke på e -postene du vil arkivere. Gå deretter til "Arkiver" -delen, klikk på Velg alle og deretter det lille søppelikonet. Dette fjerner dem fra enheten din.

Del 3 av 3: Endre bakgrunn

Rengjør og organiser Apple -enheten Trinn 9
Rengjør og organiser Apple -enheten Trinn 9

Trinn 1. Velg nytt bakgrunnsbilde gjennom Bilder -appen

Finn bildet du vil ha. Klikk deretter på den lille boksen med en pil som kommer ut av den. En haug med alternativer vil komme opp. Klikk på Bruk som bakgrunn. Det vil vise en demo av hvordan det vil se ut med tapetet. Hvis du vil ha bakgrunnsbildet, klikker du på Angi som startskjerm for å angi det som startskjerm, Angi som låseskjerm for å angi det som låseskjerm, eller Angi begge for å sette det som både låseskjerm og startskjerm.

Rengjør og organiser Apple -enheten din Trinn 10
Rengjør og organiser Apple -enheten din Trinn 10

Trinn 2. Endre bakgrunnen din gjennom Innstillinger

Gå til Innstillinger -appen og til delen med tittelen Bakgrunn. Det vil vise bildene dine som bakgrunnsbilde eller automatiske som du kan bruke. Klikk på bildet du vil ha som bakgrunnsbilde. Det vil da vise en demo av hvordan det vil se ut med tapetet. Hvis du vil ha bakgrunnsbildet, klikker du på Sett som startskjerm for å angi det som startskjerm, Angi som låseskjerm for å angi det som låseskjerm, eller Angi begge for å angi det som både låseskjerm og startskjerm.

Anbefalt: