3 måter å kjøpe hodetelefoner av høy kvalitet

Innholdsfortegnelse:

3 måter å kjøpe hodetelefoner av høy kvalitet
3 måter å kjøpe hodetelefoner av høy kvalitet

Video: 3 måter å kjøpe hodetelefoner av høy kvalitet

Video: 3 måter å kjøpe hodetelefoner av høy kvalitet
Video: Wired, Trådløse Bluetooth-hodetelefoner-sammenligning, hvilke som trengs for hva. 2024, April
Anonim

Enten du bruker mye tid på å lytte til musikk mens du er ute og reiser, eller om du liker å streame favorittfilmene dine uten å forstyrre andre rundt deg, kan du investere i noen høykvalitets hodetelefoner for å få mest mulig ut av lyden din. Men med så mange alternativer tilgjengelig online og i butikken, hvordan gjør du det beste valget? Ved å sjekke anmeldelser, undersøke maskinvaren og gjøre undersøkelser i stedet for å kjøpe basert på merke, finner du at det er mye enklere å kjøpe hodetelefoner av høy kvalitet enn det ser ut til.

Trinn

Metode 1 av 3: Bestemme det grunnleggende

Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 1
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 1

Trinn 1. Velg on-ear hodetelefoner for en naturlig lyd av høy kvalitet

On-ear hodetelefoner er små pads eller belegg som hviler på toppen av ørene. Noen mennesker synes dette er det mest komfortable alternativet, ettersom de ikke dekker helt eller går inn i ørene.

  • Utenfor kommer støy inn med øretelefoner, noe som gjør dem til et godt alternativ for folk som fortsatt trenger å høre hva som skjer rundt dem (som joggere).
  • On-ear-hodetelefoner gir en mer "åpen" lyd, som kan høres mer naturlig ut enn lukkede eller over-ear-hodetelefoner.
  • On-ear-hodetelefoner er vanligvis laget av lettere (men fortsatt holdbare) materialer, for økt bærbarhet sammenlignet med over-ear-hodetelefoner.
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 2
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 2

Trinn 2. Kjøp over-ear hodetelefoner for å blokkere all lyd

Dette alternativet er også kjent som hodetelefoner i full størrelse, og omgir det ytre øret helt og sitter godt på hodet. De høres kanskje ikke så naturlige ut som øretelefoner-men du vil heller ikke ha noen irriterende forstyrrelser som driver inn i musikken din.

  • Noen synes passformen til hodetelefoner over øret er ubehagelig. Finn målingene til ørekoppene for å avgjøre om de vil være bra for deg eller ikke.
  • Over-ear hodetelefoner er laget av solid materiale og er ikke like bærbare som andre alternativer.
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 3
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 3

Trinn 3. Velg in-ear hodetelefoner for bærbarhet

Også kjent som ørepropper, er øretelefoner mer bærbare og mindre merkbare enn andre alternativer. Vær forberedt på å betale en høyere pris for kvalitetslyd.

  • Gitt størrelsen, er det lite sannsynlig at det gjennomsnittlige paret i-øret-hodetelefoner gir lyd av høy kvalitet. Beats X og Bose Quiet Control 30 er to unntak.
  • Fordi de settes direkte inn i øret, har in-ear-hodetelefoner naturlig lydavvisning. Det betyr at du kan lytte på sikrere volumer uten forstyrrelser.
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 4
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 4

Trinn 4. Tenk deg godt om før du kjøper trådløse hodetelefoner

Hodetelefonteknologien utvikler seg raskt, og trådløse hodetelefoner som drives via bluetooth blir stadig mer populære. Trådløse hodetelefoner er praktiske for bruk på farten, men de gir (ennå) ikke den beste lyden.

Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 5
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 5

Trinn 5. Les spesifikasjonene, men vet hvilke som betyr noe

Hodetelefoner kan annonsere mange termer du egentlig ikke vet hva de betyr, noe som kan føre til at du betaler ekstra for en funksjon du egentlig ikke trenger.

  • Produsenter er ofte inkonsekvente med hvordan de måler følsomhet, eller hvor høyt lyden høres ved et gitt volum. Generelt vil alt som er mellom 80 og 125 dB SPL/mW levere lyd av høy kvalitet.
  • Ikke gå for noe som har en SNR (signal-til-støy-rasjon) på mindre enn 20: 1, ellers risikerer du sprø, uklar lyd.
  • Hodetelefonimpedans er ikke noe å bekymre seg for, med mindre du vil ha et par til profesjonelt lydarbeid, eller bare har tenkt å bruke dem hjemme. For bruk på farten og for de fleste forbrukere vil lav impedans (50 ohm og lavere) levere rik lyd av høy kvalitet.

Metode 2 av 3: Velge spesialfunksjoner

Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 6
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 6

Trinn 1. Velg støydemping for å blokkere all ekstern lyd

Disse hodetelefonene over øret er et godt alternativ for folk som studerer eller jobber i støyende omgivelser, spesielt.

  • Støydempende hodetelefoner er vanligvis den dyreste typen.
  • På grunn av den større størrelsen er støydempende hodetelefoner ikke like bærbare som for eksempel øretelefoner.
  • Støydemping anbefales ikke for folk som trenger å være på vakt mot det som skjer rundt dem, som sjåfører eller folk som trener ute.
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 7
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 7

Trinn 2. Kjøp surround-hodetelefoner for TV og spill

Hvis du har større sannsynlighet for å bruke hodetelefonene til underholdning enn musikk, gir hodetelefoner med surroundlyd den rikeste lyden.

Surroundlydhodetelefoner eliminerer den frittliggende kvaliteten som kan komme fra å se på TV eller filmer med vanlige hodetelefoner (siden lyden kommer nær øret i stedet for fjernsynet)

Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 8
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 8

Trinn 3. Velg volumbegrensende hodetelefoner for barn

Hvis du ønsker å investere verdig i hodetelefonene til barnet ditt for å beskytte helsen, bør du vurdere å velge et sett som ikke går over et bestemt volum.

Puro BT2200 er et godt alternativ for høykvalitets hodetelefoner for små lyttere

Metode 3 av 3: Kjøpe hodetelefonene

Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 9
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 9

Trinn 1. Les anmeldelser

I disse dager er det lettere enn noensinne å lære om et produkt ved å lese anmeldelser på nettet. Interessert i en bestemt modell? Se hva nåværende eller tidligere brukere har å si om det ved å gjøre undersøkelser.

  • Nettsteder som Amazon.com og Consumer Reports er vanligvis gode steder å finne pålitelige forbrukeranmeldelser.
  • Ikke la to eller tre negative anmeldelser påvirke valget ditt - vurder isteden gjennomsnittlig anmeldelse. Mange anmeldelsessteder bruker et stjernevurderingssystem, noe som kan være nyttig for å måle kundetilfredshet.
  • Se spesielt etter anmeldelser relatert til din tiltenkte bruk. Er det mange som bruker hodetelefonene til å studere? Hvis det er det du leter etter, er det gode nyheter.
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 10
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 10

Trinn 2. Ikke led deg etter merke

Hodetelefoner kommer inn og ut av mote, og noen merker som er veldig godt kjente gir faktisk ikke den beste lydkvaliteten. Så mye som mulig, prøv å unngå å la merkenavnet lede din beslutning.

  • De populære Beats by Dre er gode for dub og hiphop, men kan overdøve andre sjangre musikk.
  • Optoma, Sennheiser og Bang og Olufsen har kanskje ikke samme klistremerke -appell, men de gir god lyd for en rekke musikalske smaker.
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 11
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 11

Trinn 3. Prøv dem

Et par hodetelefoner av høy kvalitet bør være nesten umerkelig når du tar dem på. Hvis hodetelefonene føles ubehagelige etter et halvt minutt, hvis de faller ut av ørene dine, eller hvis de er for stramme, kan det være en idé å se på et annet par.

  • Mens du prøver på hodetelefonene, kan du spille noe for å se hva du synes om lydkvaliteten. Å lytte til flere sjangere kan gi deg en god ide om hvordan de vil høres ut for en rekke melodier.
  • Kontroller at ledningen virker solid nok til å tåle daglig bruk, og at det er usannsynlig at den sliter.
  • Selv om du kjøper hodetelefonene dine online, kan du gå til Best Buy eller din lokale elektronikkbutikk for å prøve dem først. Det er en liten investering i tid som kan hjelpe deg med å ta den beste avgjørelsen.
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 12
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 12

Trinn 4. Se opp for knockoffs

Hvis du kjøper hodetelefoner over Internett, husk at hvis avtalen virker for god til å være sann, er den sannsynligvis det. Hodetelefonindustrien er spesielt full av knockoffs-så vet at du sannsynligvis ikke kommer til å få det beste merket for $ 2,99.

  • Kjøp bare fra autoriserte forhandlere og forhandlere.
  • Sjekk produktets serienummer med produsenten for å finne ut om det er ekte eller ikke.
  • Stol på din intuisjon. Hvis du ser mange skrivefeil på esken, hvis produktet virker annerledes enn du forventet, eller hvis fargen ikke stemmer overens med beskrivelsen, har du sannsynligvis en falsk.
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 13
Kjøp hodetelefoner av høy kvalitet Trinn 13

Trinn 5. Oppbevar kvitteringen

Mest elektronikk som er kjøpt hos en anerkjent forhandler, kan returneres innen en viss tid. Hold på kvitteringen din i tilfelle hodetelefonene dine ikke trener!

Tips

  1. Spør om returpolitikken når du kjøper hodetelefonene dine, så det er ingen overraskelser hvis du ønsker å returnere eller bytte senere.
  2. Du har sannsynligvis en venn eller to som har funnet et utmerket par hodetelefoner - be om personlige anbefalinger også.

Anbefalt: