Slik får du albumbilder til en iPod eller iTunes: 11 trinn

Innholdsfortegnelse:

Slik får du albumbilder til en iPod eller iTunes: 11 trinn
Slik får du albumbilder til en iPod eller iTunes: 11 trinn

Video: Slik får du albumbilder til en iPod eller iTunes: 11 trinn

Video: Slik får du albumbilder til en iPod eller iTunes: 11 trinn
Video: Hvordan bearbeide lyd med Audacity 2024, April
Anonim

Gratulerer! Du har iPod. Nå importerer du ivrig alle CD -ene dine til iPod -en din, og du spiller dem, men hei, hva? Det er ingen kunstverk! Ikke bekymre deg, det er en enkel, gratis måte å få dem på iPod og/eller iTunes.

Trinn

Metode 1 av 2: Automatisert metode

Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 1
Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 1

Trinn 1. Åpne iTunes

Sørg for at du har lagt til litt musikk i biblioteket.

Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 2
Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 2

Trinn 2. Klikk på "Avansert" øverst på skjermen

Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 3
Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 3

Trinn 3. Velg "Get Album Artwork" fra rullegardinmenyen

Det skal komme en varselmelding som forklarer at sanger med manglende albumbilder vil bli sendt til iTunes. Godta forespørselen, og kunstverket ditt begynner å laste ned. (Hvis det ikke er noen forespørsler, betyr det at du har deaktivert varselmeldingen, men kunstverket er blir fortsatt lagt til.)

  • For å se nedlastingsprosessen, klikk på (>) på venstre side av iTunes -spillboksen til du kan se en melding som denne:
  • For å avbryte nedlastingen, klikk på "x" på høyre side av spilleboksen.
Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 4
Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 4

Trinn 4. Vent på den siste varslingen

Etter all sannsynlighet vil det fortelle deg at iTunes ikke kunne finne noen av kunstverkene. Husk å sjekke noen av de gode tipsene på slutten av denne artikkelen for å korrigere mulige albumtittelproblemer før du går videre til neste trinn

For å sjekke hvilke albumbilder du ikke kunne finne for, klikker du på plusstegnet i varselboksen. Du kan enten la disse være eller legge til kunstverket manuelt. Se neste avsnitt i denne artikkelen for å lære hvordan

Metode 2 av 2: Manuell metode

Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 5
Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 5

Trinn 1. Bestem hvilke sanger du vil legge til kunstverk på

Prøv å søke etter albumet i iTunes. Klikk én gang på en sang for å sikre at albumet ikke har kunstverk.

Skaff albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 6
Skaff albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 6

Trinn 2. Finn kunstverket

En utmerket kilde er Wikipedia. Wikipedia har en artikkel om nesten alle album, og de inneholder et bilde av albumene. Klikk på kunstverket for et større bilde, og dra bildet til skrivebordet eller høyreklikk og kopier bildet. (Hvis du ikke finner kunstverket på Wikipedia, kan du prøve å gjøre et bildesøk med en søkemotor som for eksempel Google Bilder.) Bruk alltid bildet i full størrelse, selv om Google sier at det har samme størrelse. Hvis du ikke bruker bildet i full størrelse, blir bildet uklart.)

Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 7
Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 7

Trinn 3. Marker sangen / sangene i albumet som mangler kunstverk ved å klikke på dem

For å markere flere sanger, klikk på den første sangen, hold nede Skift -tasten og klikk på den siste sangen i albumet. For å markere flere sanger som ikke er gruppert, klikker du på en sang og klikker på de andre sangene mens du holder nede ⌘/apple -tasten på en Mac eller ctrl på en PC. For å markere alle sangene i vinduet, trykk på ⌘/apple A (Mac) eller ctrl A.

Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 8
Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 8

Trinn 4. Gå til File and Get Info (eller trykk på ⌘/apple I på en Mac, ctrl I på en PC)

Et vindu skal dukke opp med merkeinformasjon. Dra eller lim inn bildet i boksen merket Artwork. Under Album må du kontrollere at alle sangene har samme albumnavn ved å skrive inn riktig album og merke av i boksen.

Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 9
Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 9

Trinn 5. Klikk OK og vent til datamaskinen er ferdig med å legge til illustrasjonen

Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 10
Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 10

Trinn 6. Slett sangene fra iPod-en, og legg dem til om nødvendig

Merk: du trenger kanskje ikke å slette sangene fra iPod-en … under musikkfanen på iPod-skjermen, fjern markeringen av albumkunstknappen, klikk på Bruk, velg deretter knappen på nytt og klikk på Bruk.

Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 11
Få albumbilder til en iPod eller iTunes Trinn 11

Trinn 7. Slå tilbake og nyt muligheten til å bla gjennom albumene dine og identifisere dem med kunstverk

Tips

  • Hvis du laster ned sanger fra iTunes, vil de allerede ha kunstverk.
  • Hvis du har en Windows-basert PC og tidligere har dratt albumene til Windows Media Player, er albumtegningen sannsynligvis allerede på systemet ditt, men filene er "skjult". For å få dem, konfigurer først Windows Utforsker til å vise skjulte filer, mapper og stasjoner. Bruk deretter Start -knappen for å søke etter "albumart" (alt ett ord). Klikk deretter på "vis flere resultater". Windows Explorer vil vise alle albumkunstfilene. Velg en ikonvisning for å se miniatyrbilder.
  • Noen ganger må du bruke et bildesøk for å finne et album. Albumbildene dine trenger ikke å være firkantede, men de stiller vanligvis best opp på den måten. Husk at bildet kan være ganske lite siden du vil se dette på en veldig liten iPod -skjerm. Sørg imidlertid fortsatt for at bildet ikke er uskarpt eller pikselert.
  • En annen flott kilde til albumkunst er Discogs. Discogs er et nettsted du kan søke etter (og kjøpe) album i nesten alle format fra mange, mange tiår. De har omtrent alle album du kan tenke deg. De har også noen alternative albumomslagskunstbilder. Når du finner albumet du ønsker, høyreklikker du på albumbildet og kopierer bildet som nevnt ovenfor.
  • Nå som du har albumbilder, kan du endre visuelle innstillinger på iTunes for å se dem. Hvis du ikke kan se albumbildet ditt når du spiller sanger, klikker du på Vis og vis kunstverk eller trykker på ⌘/apple G på en Mac og Ctrl G på en PC. Du leker også med hvordan albumene vises.
  • Hvis du har ekstra mellomrom og tegnsetting i albumtitler eller ikke har angitt album, er det ikke sikkert at kunstverket finnes i den automatiserte metoden. Dette er også sant hvis det er en forskjell i store/små bokstaver. Hvis du kopierer albumtittelen som er oppført i iTunes til Google, vil du ofte finne iTunes 'veldig like, men subtilt forskjellige versjon av det samme albumet. Kopier og lim inn denne albumtittelen fra kilden i iTunes -biblioteket for det matchende albumomslaget.
  • For en enkelt sang, spill bare sangen og dra ønsket bilde som kunstverk inn i boksen som sier Dra albumkunst her. Hvis du ikke ser denne boksen, går du til Vis og vis kunstverk eller trykker på ⌘/apple G på en Mac og Ctrl G på en PC. Denne metoden kan også brukes til å redigere flere sanger samtidig:

    • Klikk på tittellinjen over kunstverkviseren for å veksle mellom Spiller nå og valgt element (dvs. klikk på ordene som vises for å bytte til den andre modusen).
    • Med det valgte elementet vist over den tomme illustrasjonen (dvs. der det står Dra albumbilder her), velg sanger som tilhører det samme albumet, og dra deretter bildet til kunstværket. Det nye albumet vil bli lagt til alle sangene som er valgt for øyeblikket (dvs. ikke nødvendigvis sangen som spilles).
  • Hvis en sang allerede har albumbilder, men du vil endre den, kan du legge til kunstverket normalt. Det vises ikke fordi det første bildet fortsatt er standard. For å endre dette, gå til Fil> Få informasjon. Når vinduet dukker opp, gå til kategorien Kunstverk og velg kunstverket du har lagt til. Du kan også legge til eller slette kunstverk fra dette vinduet.

Advarsler

  • Noen nettsteder hevder at du må kjøpe album -søkeren for å få kunstverket ditt. Selvfølgelig, ikke fall for det, da du kan legge det til gratis ved hjelp av denne artikkelen.
  • Den automatiserte metoden vil ikke fungere for alt. Sjansen er stor for at iTunes ikke kan gjenkjenne alle sangene dine, spesielt hvis de mangler informasjon eller ikke er i iTunes -databasen. I tillegg er ikke iTunes alltid nøyaktig. Det kan gi et sangkunstverk fra et tilfeldig lydspor, selv om det riktige albumet er spesifisert.
  • Windows Media Player vil også laste ned albumbilder automatisk. Bare spill mp3 -sangen din i Windows Media Player. Det vil laste ned kunstverket og sette det i mappen du spilte det fra. Men vær oppmerksom på at dette "kunstverket for omslaget til albumet" som du vil motta fra å spille melodien du vil ha kunstverket for i Windows Player of Media, vil inneholde mange færre piksler (dermed være av dårligere kvalitet) de eksemplene som du kanskje kan høste ved hjelp av søkemotoren Google Image engine eller Encyclopedia Wiki.
  • Hvis du ikke er koblet til internett, vil ikke iTunes få tilgang til iTunes -butikken, og du vil ikke kunne legge til noen kunstverk.
  • Vær også oppmerksom på at kunstbildet du har tenkt å søke på Internett og flytte til din digitale digitale musikkspiller fra Apple, muligens kan dekkes av rettsartikler som er utformet for å beskytte artister og andre rettigheter til å bestille for deres arbeid og ved å høste bilder som foreslått her, kan være i strid med nevnte lovbestemmelser. Omsorg må utvises.
  • Hvis du legger til albumbilder til sanger på iTunes, vil det ikke være på iPod og omvendt. Prøv å sette illustrasjoner på iTunes -sanger, slette sangene fra iPod -en og deretter legge dem til iPod -en igjen.
  • Hvis du legger til kunstverk, kan datamaskinen din bremse. Slutt å spille/laste ned noen sanger og gå ut av andre programmer hvis det er et problem.

Anbefalt: