Hvordan bli en god spillkommentator på YouTube (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bli en god spillkommentator på YouTube (med bilder)
Hvordan bli en god spillkommentator på YouTube (med bilder)

Video: Hvordan bli en god spillkommentator på YouTube (med bilder)

Video: Hvordan bli en god spillkommentator på YouTube (med bilder)
Video: Рыболовный узел / Как поставить линию на прядильную катушку 2024, Kan
Anonim

En gaming Youtuber lager kvalitetsvideoer som er ledsaget av førsteklasses kommentarer. Hvis du aldri har prøvd dette før, lurer du kanskje på hvor du skal begynne og hva slags ting du skal kommentere. Du finner noen svar i denne artikkelen.

Trinn

Del 1 av 3: Oppsett

Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 1
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 1

Trinn 1. Opprett en YouTube -kanal

Hvis du ikke allerede har gjort dette, kan du opprette en kanal med den hensikt å kommentere spillet.

Ha et kallenavn. Gjør det klart og kort, så det er fengende, og folk vil faktisk like å si det. Et kallenavn er selvfølgelig valgfritt, men mange kommentatorer har et kallenavn, og det er en del av din personlige "merkevarebygging". Husk at det ikke er noe "perfekt" kallenavn. Bare finn noe som fungerer for deg

Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 2
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 2

Trinn 2. Planlegg hvilke spill du skal spille og kommentere

Det anbefales at du velger et spill du er veldig god på og liker å spille til å begynne med. På den måten vil inspirasjonen til kommentaren din ikke være vanskelig å få tak i, og du vil sannsynligvis ha mange interessante ting å snakke om, spesielt alle finurlighetene, påskeeggene, modene og andre ting du vet om i forhold til dette bestemt spill. Etter hvert som kanalen din blir mer populær, kan du forgrene deg til andre spill.

Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 3
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 3

Trinn 3. Vurder hva slags kommentarstil som passer deg

Kommer du til å være komisk, dramatisk, informativ eller noe annet? Arbeid med din naturlige personlighet og stil, siden dette er langt lettere å vedlikeholde. For eksempel er det lettere å være deg selv i stedet for å prøve å være peppende hele tiden når du er naturlig sarkastisk, og omvendt.

Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 4
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 4

Trinn 4. Ha et signaturordtak

Du kan bruke noe du har hørt og endre det for å passe til spillestilen din, eller du kan finne på noe helt originalt. For eksempel bruker en kjent YouTube-kommentator, PewDiePie, ordet 'Bro' for å referere til sine abonnenter. Han har også flere ord, og det er enda bedre fordi det får kanalen til å være annerledes og morsommere enn andre spillkanaler.

Det er fint hvis du kan matche navnet du gjør opp for abonnentene dine med stilen på videoene dine eller spillene du kommenterer. For eksempel "Minecrafters", "CoDfans" eller "Simsters". Du vil gjøre det beste hvis du snakker direkte med abonnentene dine under kommentaren din, slik at de føler at du får kontakt med dem og at de er inkludert

Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 5
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 5

Trinn 5. Sjekk hva de andre kommentatorene gjør

Ikke kopier det de sier og gjør, men bruk eksemplene deres til å lære av. Hva slags ting med kommentarene deres engasjerer deg og oppfordrer deg til å fortsette å lytte og lære? Tilpass denne kunnskapen for å informere måten du presenterer kommentaren din på.

Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 6
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 6

Trinn 6. Bestem deg før du lager videoen og kommentaren hva du skal snakke om

Mange ums, aahs og kutt på grunn av blanking out kan drive seerne bananer. Gi dem en godt innøvd og flytende ytelse, slik at de ser på en profesjonell.

  • Skriv ut manus eller spørsmål om ting du bør ta opp, uansett hva som fungerer for deg. Sørg for å ha en spillplan, slik at du ikke bare vandrer og lager ting mens du går.
  • Når det er sagt, er det fortsatt veldig nyttig å være fleksibel og spontan; ikke alt kan skriptes, og noen av dine beste øyeblikk kan være de som dukker opp når noe uventet skjer under spillingen. I så fall, fortsett med strømmen og la din overraskelse, forvirring eller irritasjon komme gjennom, akkurat som en annen spiller sannsynligvis ville svare. Det føles mer ekte og forutsatt at du får opp strømmen igjen, vil folk elske det.
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 7
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 7

Trinn 7. Ta opp i et rolig område

Sett opp datamaskinen og annet utstyr der du ikke blir forstyrret av mennesker eller lyder. Alt i bakgrunnen som tilfører støy vil ødelegge videoen og gjøre det vanskelig for seeren å konsentrere seg. Gjør alt du kan for å gjøre det profesjonelt og enkelt for seeren. Hvis du ikke gjør det, vil seeren finne noen som gjør det.

Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 8
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 8

Trinn 8. Ha riktig utstyr

Bruk et godt headset eller en mikrofon. Sørg for at det ikke snakkes statisk, skrikende og/eller stille. Men hvis du bare har startet eller ikke har råd til et headset eller en mikrofon, vil abonnentene dine sikkert forstå det - bare gi dem beskjed og fortell dem at du sparer penger for å få bedre utstyr. Be om disse tingene som gaver fra familie og venner. Sørg for at du har en PC som er kraftig nok til å kjøre spillene du spiller på gode rammer mens du spiller inn. Vurder å investere i en ny prosessor fordi innspillingen tar ganske mye prosessorkraft.

Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 9
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 9

Trinn 9. Spis og drikk før du filmer

Ikke la oss spille på tom mage, spis godt for å holde deg frisk og næret. Gurgling mage og et lett hode vil ikke hjelpe kommentaren.

Del 2 av 3: Lage videoen med kommentarer

Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 10
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 10

Trinn 1. Start med å lage en kortere video først

Det er mye enklere og raskere å kommentere med korte videoer, og de er gode for å se hvordan samfunnet vil reagere på videoene dine. Det er også best for nybegynnere fordi du vil føle deg mindre skremt over hvor mye innsats du må legge ned.

Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 11
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 11

Trinn 2. Lag en signatur intro/outro

Dette betyr å ha en profesjonell videoinnføring. En introduksjon gjør at videoen din ser mye mer profesjonell ut. Selv en enkel fade i begynnelsen vil være bedre enn å starte umiddelbart. Du trenger et godt program for å hjelpe deg med å lage en anstendig introduksjon, for eksempel Adobe After Effects. Windows Movie Maker er kanskje ikke like nyttig for dette, men hvis det er alt du har, prøv det.

Se neste trinn for forslag til hva du skal snakke om i introen

Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 12
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 12

Trinn 3. Kommenter bort

Etter manuskriptene eller punktene, spiller du spilldelen du har valgt for videokommentarer. Snakk tydelig inn i mikrofonområdet og unngå hoste, sniffing, raping eller andre forstyrrende lyder. Ting du kan kommentere inkluderer:

  • Introduksjonen: Dette bør diskutere hvorfor du velger dette spillet/denne spilldelen/denne gameplayet og hva du håper å vise seerne dine. Fortell dem hva målet med Let's Play er i begynnelsen, slik at de kan bestemme om de skal fortsette å se på. Ikke la formålet med videoen din være ukjent til slutten, da det bare vil oppmuntre seeren til å forlate; være tydelig fra starten.
  • Kommentaren: Snakk om hvordan du spiller spillet, triksene du har oppdaget, de hårete delene for å unngå eller klare deg godt, hvordan du bruker våpen/ferdigheter/strategi, etc. for å overvinne hindringer/overleve/skaffe perler/ vinn, etc. Diskuter strategiene du har utarbeidet for å lykkes.
  • Snakker om mods: Hvis du er flink med mods, snakk om hvordan du legger dem til, hva de kan gjøre og hvordan lesere kan finne dem eller lage sine egne. Innse at mange mennesker gjerne vil bruke mods, men er usikre på hva de skal gjøre, så vær betryggende og gi en lenke til grunnleggende mods i teksten under videoen din.
  • Anta ingenting. Selv om du ikke vil gjenta hjulet hver gang, må du alltid huske at du får nye seere som ikke er kjent med det du allerede vet. Selv om noen ting kan være grunnleggende, er det alltid snilt å nevne nye seere og henvise dem til hvor de kan finne hjelp. For eksempel: "For deg som er ny på dette, foreslår jeg at du sjekker lenken min nedenfor til den grunnleggende opplæringen, hvis du er usikker på hva du skal gjøre." Det vil ta vare på dem uten å være frekk, og du trenger ikke gå inn i store detaljer og kjede de mer avanserte seerne. Unngå nedsettende termer som noobs, ettersom det bare smaker av arroganse og mister seerne dine. Husk at nye mennesker ofte kan bringe nye ideer og nye måter å se på ting som kan utløse interessante fremtidige kommentarer.
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 13
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 13

Trinn 4. Henvis til abonnentene dine når du kommenterer spillet

Husk å snakke med abonnentene dine, ikke med dem. Ved å bruke termen din for abonnentene dine ofte, vil de føle seg som en del av spillingen. Og nå og da si navnet på en bestemt abonnent. Det er helt naturlig å sette pris på å bli utpekt og snakket direkte med; det føles spesielt og slike abonnenter vil komme tilbake for mer. Vær sjenerøs med dette!

  • For eksempel: "Hei Simsters, jeg vet at noen av dere var opptatt av å lære om hvordan du får simmene dine til å rengjøre toalettet oftere. I dag skal jeg vise deg hvordan det fungerer."
  • Et annet eksempel: "Flesheatingflower, du ville vite hvordan du bygger en ildsted midt i huset ditt fra morphing -blokker. Jeg skal begynne med akkurat det i dag, så jeg håper det vil hjelpe deg!"
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 14
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 14

Trinn 5. Nyt spillet ditt

Det kommer bare til å bli en fantastisk video hvis du liker å spille. Spill bare når du vil, spill hva du vil, det er din beslutning.

Tenk på at du kan være virkelig abonnentvennlig ved å spille et tilpasset kart eller en historie en av abonnentene dine foreslår i kommentarfeltet

Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 15
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 15

Trinn 6. Rediger

Å legge til tekst eller et bilde i noen situasjoner kan bidra til at videoen virker mer spennende, skummel, morsom eller bare generelt mer interessant. Ikke rediger for mye, med mindre hovedformålet med videoen er å vise en redigering. Det rå spillet er det folk har kommet for å se og høre om, så så lenge du har noen gode kommentarer og filming av kvalitet, er du klar.

Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 16
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 16

Trinn 7. Last opp regelmessig

Bortsett fra klar lyd, er et annet must i YouTube -virksomheten å laste opp mange videoer regelmessig. Bestem hvor ofte du kan redigere videoer. Det bør være minst 3 ganger i uken, men du bør prøve 2 videoer om dagen eller mer hvis du kan. Å forhåndsinnspille mange videoer og til og med sette opp planlagte opplastinger vil hjelpe med dette.

Del 3 av 3: Hold kontakten med seerne dine og fremtidig suksess

Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 17
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 17

Trinn 1. Hold videoutgangen jevn og konsekvent

Hvis du blir populær, husk å gjøre ting aktivt for abonnentene dine. Hvis du får tusenvis eller flere abonnenter, vil de fleste forvente en ny video fra deg minst en gang i uken.

Har en viss hastighet på videooppretting. Minst en gang i uken er bra, men fører oftere til lykkeligere abonnenter

Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 18
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 18

Trinn 2. Unngå å si slike ting som:

"Ikke glem å abonnere!" Å minne seerne dine på å abonnere, favorisere en video eller like en video for ofte (og noen ganger i det hele tatt) vil få det til å virke som om du er desperat eller bare vil høres så klisjéaktig ut at de slutter å lytte. Bare legg igjen en lenke i beskrivelsen av videoen din til kanalen din som sier "Abonner!" Noen mennesker sier ikke noe i det hele tatt og lar folk gjøre det de liker, som når du tenker på det, er det kuleste av alt.

Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 19
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 19

Trinn 3. Les kommentarene

Svar på kommentarene som stiller spørsmål og er høflige. YouTube er kjent for sin urettferdige andel frekke, tankeløse og hensynsløse kommentarer; ignorere de. Svar på kommentarene som betyr noe, de som er konstruktive og de som er høflige, gjennomtenkte og vennlige. Det er seerne du vil returnere, og hvis du ikke mater trollene, vil du nyte opplevelsen mye mer.

Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 20
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 20

Trinn 4. Vurder å ha en "leser spørsmål" -kommentarvideo noen få uker

Dette vil tillate deg å ta opp en rekke spørsmål som du kanskje har samlet i løpet av de forskjellige ukene, og gir en utmerket måte å kommentere på uten å måtte tenke for mye på manuset selv. Dine seere vil elske å få spørsmålene sine besvart, og du kan gjøre det til en vanlig funksjon, med masse oppbygging for å oppmuntre dem til å stille spørsmål for hver slik økt.

Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 21
Vær en god spillkommentator på YouTube Trinn 21

Trinn 5. Prøv Livestream når du tror du er klar for det

Hvis du er populær på YouTube, kan du sette opp en livestream. Steder som YouTube og Twitch. TV er enkle og kan gi publikum chatt i sanntid om videoen din. Selv om du på dette tidspunktet virkelig må vurdere å gjøre noen du stoler på som moderator for å beholde ordren der inne, for å gjøre det mer behagelig for andre, ettersom chat -strømmen lett kan komme ut av kontroll.

Tips

  • Liker du ikke stemmen din? Det er greit. Mange liker ikke stemmen deres som høres i en video. For andre kan det høres flott ut. Bare husk å snakke tydelig, så går alt bedre.
  • Prøv å få folk interessert. Du bør bruke rundt femten sekunder i starten av en video for å fange oppmerksomheten til publikum.
  • Sett opp en Twitter -konto og/eller en Facebook -konto med YouTube -navnet ditt (hvis du ikke vil bruke ditt virkelige navn, noe som sannsynligvis er sannsynlig) for å gi abonnenter en annen måte å holde kontakten med deg og få mer informasjon om ditt videoer.
  • Å lage en god kanal og få abonnenter vil ta tid, så vær tålmodig. Forvent minst seks måneder til et år å komme forbi, med regelmessige innspill, før kritisk masse starter.
  • Prøv å kommunisere med abonnentene dine når det er mulig! Hvis kanalen din blir for stor, vil du tydeligvis ikke ha tid til å kommunisere med for mange mennesker. Abonnentene dine blir veldig glade når de ser meldinger eller e -poster fra deg.
  • Lær å redigere deg selv. Å be noen om å redigere videoen for deg kan få personen til å irritere seg over å stadig spørre. Pluss at han/hun kanskje ikke er der noen ganger på grunn av ferier, sykdommer og så videre.
  • Du kan ikke tjene penger på å gjøre dette på egen hånd. Du må koble deg til et selskap som har rettigheter til å vise spill. Alt spill er opphavsrettslig beskyttet av skaperne av spillet; dermed kan du ikke legge ut på YouTube og tjene penger på det.
  • Hvis du er voksen (eller i noen tilfeller en tenåring), kan du vurdere å opprette en alternativ kanal til Vlog (videologg) livet ditt, fordi det kan interessere seerne dine. Det er imidlertid ikke nødvendig hvis du ikke vil ha det.
  • Forslagene i denne artikkelen vil også fungere for andre videomedier, for eksempel TV -kommentarer, men det er ikke så vanlig.
  • Juster mikrofoninnstillingene for å få stemmen din til å høres bra ut i videoer.

Advarsler

  • Ikke kopier andre. Det er bare kjedelig og får deg til å virke som en amatør.
  • Hvis du må gå et sted og du er populær, husk å fortelle det til abonnentene dine. Hvis du ikke forteller dem at du vil være borte et øyeblikk, kan de bli overrasket og lure på hvor du har blitt av. I tillegg vil folk være begeistret og vil møte deg hvis de er i det området!
  • Ikke spill når du har mange andre ting å gjøre. For eksempel vil du angre på at du ikke laget et 10-siders essay natten før det skal gjøres før du spiller, noe som fører til dårligere karakterer. Videre vil bevis på at du ikke studerer ha blitt lastet opp!
  • Ikke prøv å lage en video hver dag. Det vil bare stresse deg og få alle til å forvente at du alltid skal gjøre det. Hvis kvaliteten synker, vil også seerne, så ikke press den.

Anbefalt: