3 måter å få jobb på Google

Innholdsfortegnelse:

3 måter å få jobb på Google
3 måter å få jobb på Google

Video: 3 måter å få jobb på Google

Video: 3 måter å få jobb på Google
Video: How To Change Facebook Photo Privacy Settings 2024, Kan
Anonim

Å jobbe for Google er en flott mulighet til å få ny erfaring og lære i et støttende miljø. For å få jobb der må du gå gjennom en omfattende søknadsprosess. Sørg for at CV-en din er oppdatert og gjenspeiler ferdighetene som trengs for ønsket jobb, og ta deg tid til å fylle ut søknaden din. Hvis du blir bedt om å gjøre et intervju, må du gjøre mye forarbeid på forhånd, slik at du er klar for det de måtte spørre deg om. Hvis du ikke får jobben, ikke bekymre deg! Du kan alltid søke igjen senere.

Trinn

Metode 1 av 3: Utvikling av riktige ferdigheter

Få en jobb hos Google Trinn 1
Få en jobb hos Google Trinn 1

Trinn 1. Utdannet deg med en grad i et felt relatert til jobben du vil få søknaden din til å skille seg ut

Selv om det ikke er nødvendig å oppgradere for å få jobb hos Google, hjelper det deg med å gi deg nødvendig kunnskap og ferdigheter. Finn et program i feltet du ønsker å studere, og legg ned tid og krefter på å tjene en grad hvis ønskelig.

  • For eksempel, hvis du håper å få en programvareingeniørrolle, er en grad i informatikk eller noe lignende nyttig.
  • Gjør et raskt online søk for å finne høyskoler i nærheten av deg med programmet du vil studere.
  • Hvis du ikke kan tjene graden din på heltid, bør du vurdere å studere deltid eller online.
Få en jobb hos Google Trinn 2
Få en jobb hos Google Trinn 2

Trinn 2. Få yrkeserfaring knyttet til stillingen

Virkelig opplevelse vil få søknaden din til å skille seg ut. Få så mye erfaring som mulig på feltet du vil jobbe i. Du kan for eksempel være frivillig eller ta en deltidsstilling i et markedsføringsfirma hvis du vil bli en del av Googles markedsføringsteam. Tenk på prosjekter du fullførte på college eller erfaring fra tidligere jobber som også er relevante for stillingen du søker på.

  • For eksempel, hvis du søker på en ingeniørjobb, må du skjerpe kodingskunnskapene så mye som mulig.
  • Google-arbeidsgivere liker når du har oversikt over å fullføre open source-prosjekter og annen nyttig erfaring knyttet til stillingen du søker på.
Få en jobb hos Google Trinn 3
Få en jobb hos Google Trinn 3

Trinn 3. Vær en fremvoksende leder ved å løse problemer

Rekrutterere fra Google vil at de ansatte skal være ledere som går inn når de ser et problem som må løses. Imidlertid synes de også at det er veldig viktig å vite når man skal gå tilbake når man ikke trenger det lenger. Tenk på tider da du demonstrerte denne typen lederskap, og vær forberedt på å snakke om det.

  • Tenk på en rolle du hadde der du leder andre. Hvordan brukte du beslutningstaking og kommunikasjonsevner for å hjelpe dem med å bevege seg? Dette er spørsmålene du vil bli spurt av Google.
  • Selv om du ikke ble satt i en maktposisjon, gi eksempler på tider da du gikk opp og hjalp teamet med å lykkes.
Få en jobb hos Google Trinn 4
Få en jobb hos Google Trinn 4

Trinn 4. Ha intellektuell ydmykhet, eller “Googleyness

”For å bli ansatt hos Google, vil de at du skal ha det de kaller Googleyness, som er en kombinasjon av karaktertrekk. Dette inkluderer ting som hvor godt du er i stand til å jobbe som et team, hjelpe andre og presse deg selv ut av komfortsonen. Arbeidsgivere vil at potensielle kandidater skal stå opp for sine tanker og meninger, samtidig som de er åpne for ny informasjon.

Å være ydmyk ved å innrømme at du tar feil er en av deres mest verdsatte egenskaper

Få en jobb hos Google Trinn 5
Få en jobb hos Google Trinn 5

Trinn 5. Nyt lidenskaper utenfor arbeidet

Google liker godt avrundede individer. Hvis du bare er fokusert på jobben din og ikke har andre hobbyer eller interesser, kan dette gjøre det vanskeligere å få jobben. Ha andre ting du liker å gjøre, for eksempel å utforske naturen, lære forskjellige språk eller finne på nye gadgets.

Nevn lidenskapene dine i følgebrevet ditt hvis de er relatert til jobben du søker på, eller snakk om dine hobbyer eller interesser i et intervju hvis du får en

Få en jobb hos Google Trinn 6
Få en jobb hos Google Trinn 6

Trinn 6. Vis en sterk læringsevne

Dette betyr ikke bare at du er superintelligent, men at du absorberer informasjon veldig raskt. Google -rekrutterere ser etter folk som elsker å lære og har en rask mental behandlingshastighet.

  • Denne karakteristikken kan testes i et intervju ved å stille åpne spørsmål.
  • Vær forberedt på å forklare begrunnelsen din og bruk data for å støtte din beslutning.
Få en jobb hos Google Trinn 7
Få en jobb hos Google Trinn 7

Trinn 7. Demonstrer kompetanse på det valgte arbeidsområdet

Google oppfordrer folk til å bare søke på jobber som de føler de virkelig kan utmerke seg i og vet mye om arbeidet de ville gjøre. Hvis du søker om en programmeringsrolle, er det viktig at du kan minst ett programmeringsspråk veldig godt, for eksempel C ++, Java, Python eller Go.

  • Hvis du søker om en salgsstilling, vil du vite mye om markedsføring og produktkunnskap.
  • Kunnskap om koding, algoritmer og datastrukturer er viktige ferdigheter for tekniske stillinger.
  • Selv om det er nyttig å ha en utdannelse innen det valgte feltet, legger Google mer vekt på erfaring enn å være høyskoleutdannet.

Metode 2 av 3: Finne og søke om jobb

Få en jobb hos Google Trinn 8
Få en jobb hos Google Trinn 8

Trinn 1. Ta kontakt med rekrutterere på LinkedIn for å få foten i døren

Dette er en fin måte å prøve å danne en forbindelse med en Google -rekrutterer, og det har potensial til å føre til et intervju. Skriv "Google rekrutterer" i søkefeltet på LinkedIn for å finne folk du kan sende meldinger til.

  • Oppdater LinkedIn -profilen din slik at den viser alle dine beste ferdigheter.
  • Å nå ut via LinkedIn viser at du er seriøs med å få kontakt med noen og virkelig vil ha jobben.
  • Send dem en melding som: "Hei, jeg er interessert i rollen Software Engineering hos Google og lurte på om du kunne svare på 1 eller 2 av spørsmålene mine."
Få en jobb hos Google Trinn 9
Få en jobb hos Google Trinn 9

Trinn 2. Oppdater ditt CV slik at det viser frem dine ferdigheter og talenter

Rediger CV -en din slik at den gjenspeiler ferdighetene og erfaringen som trengs for den spesifikke jobben. Google elsker prosjektbasert opplevelse, så sørg for at alle prosjekter du har jobbet med blir forklart i CV-en din. Hold ditt CV kort-1 side er lang nok.

  • Mange Google -jobber krever ikke at du skriver et følgebrev fordi de tror at de får et nøyaktig bilde av ferdighetene og erfaringene dine gjennom CV -en og spørsmålene dine, selv om du kan skrive et hvis du vil.
  • Legg til eventuelle lederroller du hadde i CV -en din også.
  • Hvis du har gått ut av skolen i flere år, er det ikke nødvendig å sette GPA på CV -en, spesielt hvis den ikke er superhøy.
Få en jobb hos Google Trinn 10
Få en jobb hos Google Trinn 10

Trinn 3. Finn en jobb som passer dine ferdigheter og erfaring

Alle Googles jobber finner du på stillingsnettstedet deres på https://careers.google.com/jobs/. Bla gjennom stillingsoppføringene til du finner en du er interessert i, og les kravene for å se om du er kvalifisert for jobben.

  • Hver oppføring vil ha en liste over minimumskvalifikasjoner, foretrukne kvalifikasjoner og detaljer om jobben.
  • Hvis du er villig til å flytte for jobben, flott! Hvis ikke, filtrer ut jobber som er for langt unna ved å skrive byen din i informasjonslinjen.
Få en jobb hos Google Trinn 11
Få en jobb hos Google Trinn 11

Trinn 4. Fyll ut søknaden for jobben du er interessert i

Når du har funnet en jobb du vil søke på, fyller du ut nødvendig informasjon om søknaden. Legg ved ditt CV og svar på hvert søknadsspørsmål grundig, og ta deg tid til å gi dine beste og mest nøyaktige svar.

  • Søknaden får plass til å fylle ut navn, høyere utdanning og arbeidserfaring.
  • Når du er ferdig og sender inn søknaden, vil du motta en automatisk e -post om at du har søkt stillingen.
  • Du hører bare fra Google hvis selskapet mener at du passer godt. Vær tålmodig; Google mottar mange programmer, så det kan ta lang tid å bla gjennom dem.

Metode 3 av 3: Spikre intervjuprosessen

Få en jobb hos Google Trinn 12
Få en jobb hos Google Trinn 12

Trinn 1. Forbered deg på et intervju ved å øve på spørsmål

Hvis du blir bedt om å gjøre et intervju, betyr dette at rekruttererne tror at dine ferdigheter kan stemme overens med jobben, og de vil bli mer kjent med deg. Øv på å svare på spørsmål om hvordan du løser problemer og tar beslutninger, i tillegg til mer personlige eller kreative spørsmål.

  • For eksempel, hvis du søker på en jobb som teknisk programleder, kan du bli stilt et spørsmål som: "Hvilken metode bruker du i prosjektledelsen din?"
  • Personlige spørsmål kan omfatte hva du liker å gjøre på fritiden, hva drømmejobben din er eller hvilket dyr du ville være.
  • Gå online og skriv "Google intervju spørsmål" i søkefeltet for å finne potensielle intervju spørsmål for din spesifikke jobb.
  • Lag en liste over eventuelle spørsmål du har om rollen, slik at du kan stille dem under intervjuet.
Få en jobb hos Google Trinn 13
Få en jobb hos Google Trinn 13

Trinn 2. Fullfør et telefonintervju hvis du blir bedt om å gjøre det

Hvis du har blitt bedt om et telefonintervju, gratulerer! Det første intervjuet vil enten være på telefonen eller på Google Hangout, og det vil vare alt fra 30-60 minutter. Bruk intervjuspørsmålene du praktiserte som et referansepunkt.

  • Du vil snakke med en potensiell kollega eller leder.
  • Hvis du blir spurt om kodingsspørsmål, forklar du tankeprosessen tydelig.
Få en jobb hos Google Trinn 14
Få en jobb hos Google Trinn 14

Trinn 3. Møt rekruttererne personlig for en runde med intervjuer

Du møter fire nåværende Google-ansatte i omtrent 30-45 minutter hver. Svar på spørsmålene deres om kvalitetene Google ser etter, for eksempel kognitiv evne, lederskap, ekspertise på ditt felt og Googleyness.

  • Du kan ha 2-3 forskjellige runder med personlige intervjuer gjennom hele prosessen.
  • Still spørsmål under disse intervjuene om både den spesifikke jobben og Google -atmosfæren.
  • Hvis du for eksempel søker om en Field Sales Representative -jobb, kan du snakke om de beste måtene å markedsføre og selge et produkt på.
Få en jobb hos Google Trinn 15
Få en jobb hos Google Trinn 15

Trinn 4. Fullfør prosjekter eller tester for å demonstrere dine ferdigheter

Hvis intervjuerne liker deg, blir du bedt om å fullføre flere oppgaver. Disse inkluderer ting som koding, salgssteder eller presentasjoner knyttet til ditt spesifikke felt. For eksempel kan du bli bedt om å skrive kodelinjer hvis du søker om en programvareteknisk rolle.

  • Disse prosjektene eller testene kan ta mange timer, så ikke bli motløs hvis du synes prosessen blir slitsom.
  • Et salgsprosjekt kan innebære å gjøre et mock salg og prøve å få intervjueren interessert i et produkt.
Få en jobb hos Google Trinn 16
Få en jobb hos Google Trinn 16

Trinn 5. Få et tilbud hvis Google ønsker å ansette deg

Hvis du gjorde det bra i intervjuene, vil rekruttererne sende informasjonen din til ledende gjennomgang som har den endelige godkjenningen. Hvis de vil ansette deg, får du et offisielt jobbtilbud via en e -post eller telefon.

Hvis du ikke får jobben, ikke bekymre deg! Du kan alltid søke igjen senere etter at du har fått mer erfaring

Video - Ved å bruke denne tjenesten kan noe informasjon bli delt med YouTube

Tips

  • Etter intervjuet, kan du vurdere å sende en takkemelding eller e-post for å følge opp med intervjueren.
  • Søk på så mange stillinger du tror passer deg.
  • Vent til du er minst 3 år ut av skolen før du søker på en Google -stilling for en bedre sjanse til å bli ansatt.
  • Søk på praksisplass for å hjelpe deg med å lage forbindelser.

Anbefalt: