3 måter å spørre kundene om en Yelp -anmeldelse

Innholdsfortegnelse:

3 måter å spørre kundene om en Yelp -anmeldelse
3 måter å spørre kundene om en Yelp -anmeldelse

Video: 3 måter å spørre kundene om en Yelp -anmeldelse

Video: 3 måter å spørre kundene om en Yelp -anmeldelse
Video: ДАВНО ЗАБЫТЫЙ КИЛЛЕР ВЕРНУЛСЯ, НО НЕ ПОМНИТ КТО ОН И ОТКУДА - Призрак - Русский боевик 2024, April
Anonim

Når noen ønsker å ansette en bedrift, kan Yelp -anmeldelser være like viktige som en anbefaling fra en venn. Avhengig av nivået på komfort og interaksjon du har med klienten din, kan du velge å be om en gjennomgang muntlig eller gjennom en skriftlig uttalelse. Det er definitivt skremmende å be om en anmeldelse, men det kan gjøres uten at klienten synes det er irriterende eller nedlatende.

Trinn

Metode 1 av 3: Spør kundene verbalt

Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 1
Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 1

Trinn 1. Spør ansikt til ansikt på tidspunktet for transaksjonen

Å spørre en person ansikt til ansikt fungerer best når du har brukt litt tid på å snakke med kunden. Dette er spesielt effektivt for gjentagende kunder fordi de allerede har en forbindelse til virksomheten din.

  • For eksempel, hvis en møbelkonsulent har hjulpet deg i over en time, vil du mest sannsynlig føle en forbindelse. På dette tidspunktet har du bygd et mini-forhold, og det ville ikke være ubehagelig hvis de sier: “Det har vært veldig bra å hjelpe deg i dag, og jeg håper du har hatt en flott opplevelse med å finne det perfekte stykket for hjemmet ditt. Vi setter pris på om du kan gi oss en ærlig anmeldelse av Yelp.”
  • På dette tidspunktet kan selgeren også gi ut et kort med navnet på virksomheten for å sikre at kunden ikke glemmer det.
  • Det er best at du ber om en anmeldelse rett etter at tjenesten er fullført. Jo mer tid som går, desto mindre sannsynlig er det at kunden faktisk går til Yelp -siden din.
Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 2
Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 2

Trinn 2. Be om en gjennomgang over telefonen etter hvert som samtalen nærmer seg slutten

Dette fungerer bra hvis virksomheten din er tung på kundestøtte. Hvis kunden virker fornøyd med tjenesten din, kan du spørre mens du avslutter samtalen.

  • Hvis kunden din har hatt en hyggelig opplevelse å snakke med deg, ville det ikke føles malplassert hvis du ber om en anmeldelse. Du kan si: “Vi setter stor pris på virksomheten din, og jeg er glad vi kunne hjelpe deg i dag. Vi ville elske det hvis du delte opplevelsen din med oss på Yelp. Å se anmeldelser av eksisterende kunder kan få potensielle kunder til å se at vi vil være der for å gi hjelp hvis det oppstår et problem med nettbrettet.”
  • Det er best å ikke be om en anmeldelse hvis du nettopp har hjulpet kunden med et langt og kjedelig problem.
Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 3
Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 3

Trinn 3. Svar på ros ved å be om en anmeldelse

Det være seg over telefonen eller ansikt til ansikt, dette er den mest sømløse overgangen til å be om en anmeldelse. Når kvaliteten eller hastigheten på tjenesten din blir brakt opp, er det det mest organiske øyeblikket for å ta opp forespørselen.

  • Hvis en fornøyd kunde komplimenterer tjenesten din, kan du si "Det er flott å høre! Vi gjør vårt beste for å fullføre jobben så raskt vi kan, så takk for tilbakemeldingen! Du vet, den typen kommentarer kan virkelig hjelpe potensielle kunder, så hvis du ikke har noe imot det, ville det vært fantastisk hvis du kunne gi oss en anmeldelse på Yelp.”
  • Du kan veilede samtalen på denne måten ved å spørre en kunde om deres erfaring med virksomheten din.
Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 4
Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 4

Trinn 4. Fortell kundene at du får et "tips" hvis de vurderer tjenesten din før du stiller spørsmålet

Dette er mest effektivt hvis virksomheten din består av å jobbe hjemme hos kunder. Fortell kundene at hvis deres anmeldelse inkluderer navnet ditt, vil firmaet gi deg en kontantbonus. Dette gir dem ekstra insentiv til å legge ut en anmeldelse hvis du har gjort en god jobb.

  • Hvis personen som nettopp var ferdig med å male huset ditt, gjorde det raskt, og du gir dem et kompliment, ville det være naturlig for dem å gå over til å be om en anmeldelse. De kan si: “Tusen takk for virksomheten din i dag. Jeg får et lite tips fra firmaet mitt når en klient inkluderer navnet mitt i anmeldelsen. Hvis du synes kvaliteten og hastigheten på tjenesten min var god, kan du legge ut en anmeldelse på Yelp?”
  • Sørg for at dette er innenfor selskapets politikk. Ellers bare gjør dette hvis din bedrift faktisk gir deg et tips for en anmeldelse med navnet ditt på.
  • Tjenester som hagearbeid, bassengvedlikehold, rørleggerarbeid og rengjøring er alle de viktigste jobbene for å bruke denne teknikken.

Metode 2 av 3: Be om en gjennomgang gjennom skriving

Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 5
Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 5

Trinn 1. Be om en anmeldelse gjennom en e -postadresse som klienten din er kjent med

Hvis du ikke har noen person-til-person-kontakt med kunden, kan du sende en e-post fra en ekte persons konto i stedet for selskapets. Har forespørselen kommet fra noen de allerede har sendt e -post til.

  • Inkluder en lenke til Yelp -siden din i brødteksten i e -posten.
  • Fjern eventuelle koblinger til sosiale medier for å forhindre forvirring eller distraksjoner.
  • Hoveddelen av meldingen din kunne lyde: "Kjære Nancy, takk for din siste virksomhet! Hvis du likte våre strikkede tepper, kan du vurdere å bruke noen minutter på å legge ut en anmeldelse av Yelp? Dette hjelper oss med å fortsette å tilby flotte tepper til våre kunder, og hjelper potensielle kunder med å ta sikre beslutninger. På forhånd takk for at du hjelper oss!"
Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 6
Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 6

Trinn 2. Spør gjennom et månedlig nyhetsbrev

Et nyhetsbrev på e -post er en subtil måte å be om en anmeldelse på fordi det er slått sammen med annen informasjon om virksomheten din. Din forespørsel om anmeldelse bør stå øverst i nyhetsbrevet med en lenke til Yelp -siden din.

I tillegg til forespørselen må du inkludere informasjon om lokale arrangementer virksomheten din er knyttet til, historier om virksomheten din, tjenester du tilbyr, samt åpningstidene og telefonnummeret

Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 7
Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 7

Trinn 3. Be om en gjennomgang via et takkeark som deles ut etter at tjenesten er levert

Dette er en subtil og rask måte å be om en anmeldelse. Sørg for at arket fokuserer på å takke kunder og ikke på å selge flere produkter.

  • Etter at du ringte til kunden din, kan du gi ham handlekurven og inkludere en lapp der det står: “Takk for kjøpet! Hvis du likte å handle hos oss, kan du fortelle oss (og andre) ved å gi oss en Yelp -anmeldelse!”
  • Du kan også gjøre dette via en automatisk e -post.

Metode 3 av 3: Øke synligheten til Yelp -siden din

Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 8
Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 8

Trinn 1. Legg til bilder og åpningstider på Yelp -siden din

Åpningstider, adresse og parkeringsinformasjon vil generere mer trafikk til siden din. Ikke spar på bildene heller; kunder bruker 2,5 ganger lengre tid på å se på Yelp -sider med bilder enn de uten.

Jo lengre kunder bruker på Yelp -siden din, desto mer sannsynlig er det at de skriver en anmeldelse for deg

Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 9
Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 9

Trinn 2. Plasser et yelp -merke eller banner på nettstedet ditt

Yelp tilbyr merker og bannere som kan limes inn på bedriftens side. Dette gjøres ved å kopiere og lime inn HTML -koden til hvert merke på nettstedet ditt.

Når en klient klikker på merket eller banneret, tar det dem direkte til Yelp -siden din

Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 10
Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 10

Trinn 3. Del positive og negative klientanmeldelser på sosiale medier

Hvis virksomheten din er på twitter eller facebook, har du sannsynligvis lagt merke til at disse sosiale nettverkene har en "anmeldelse" -fane for bedriftskontoer. Inkluder noen negative anmeldelser, eller kunder kan være skeptiske til bare glødende anbefalinger.

Husk å legge til en kommentar til de negative vurderingene der du høflig beklager deres negative opplevelse. Prøv å berolige den negative korrekturleseren og løse problemet

Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 11
Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 11

Trinn 4. Legg til en lenke til virksomhetsoppføringen i e -postsignaturen

Dette er mest effektivt hvis du kontinuerlig sender en e -post til en klient. Det er en subtil måte å stadig minne dem på at du har en yelp -side og setter pris på anmeldelser.

Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 12
Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 12

Trinn 5. Sett opp klistremerket "Folk elsker oss på Yelp" på din fysiske plassering

Yelp tilbyr klistremerker og anbefalingsbrev to ganger i året for selskaper med gode Yelp -rangeringer. Hvis du har en virksomhet med en fysisk beliggenhet som allerede har mange anmeldelser (men ønsker mer), legg på anbefalingsbrevet.

Plasser bokstaven på et sted der den er lett synlig (for eksempel på veggen på frontbenken eller vender mot det travleste området)

Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 13
Be kundene om en Yelp -anmeldelse Trinn 13

Trinn 6. Takk anmeldere og tilbud rabattkoder

Takk til hver person som legger ut en anmeldelse. Gjerne personlig, men det er også akseptabelt å sende en e -post. Du kan til og med overraske toppanmeldere med rabattkoder eller freebies. Dette vil gjøre det mye mer sannsynlig at de markedsfører virksomheten din og Yelp -siden.

Tips

  • Du kan få kundene til å fylle ut en rask undersøkelse om deres erfaring med virksomheten din før du velger om du vil be dem om en anmeldelse. Dette vil redusere antallet negative anmeldelser på Yelp -siden din.
  • Smil alltid og spør uformelt når du vil at noen skal gi deg en Yelp -anmeldelse. Hvis du virker for seriøs, kan det hende at kundene ikke vil gi deg en ærlig vurdering.

Anbefalt: