3 måter å bli motorsykkelforhandler

Innholdsfortegnelse:

3 måter å bli motorsykkelforhandler
3 måter å bli motorsykkelforhandler

Video: 3 måter å bli motorsykkelforhandler

Video: 3 måter å bli motorsykkelforhandler
Video: ПРИВОЗ. ОДЕССА СЕГОДНЯ. МЯСО РЫБА ЦЕНЫ И НОЖИ 2022 2024, April
Anonim

Å eie din egen forhandler høres ut som en drøm som går i oppfyllelse for noen som elsker motorsykler. Å gjøre en bedrift ut av det er hardt arbeid, men å starte din egen butikk og gjøre den vellykket er en givende opplevelse. Som forhandler kan du velge å starte en franchise med et populært merke som Harley-Davidson eller starte din egen uavhengige butikk med nye og brukte motorsykler. Med riktig finansiering, en god beliggenhet, mulig kontakt med en franchisegiver og forretningskunnskap, kan du bli en motorsykkelforhandler.

Trinn

Metode 1 av 3: Lære å drive en forhandler

Bli motorsykkelforhandler Trinn 1
Bli motorsykkelforhandler Trinn 1

Trinn 1. Bruk tid på å jobbe med motorsykler

For å drive en god forretning rundt motorsykler må du vite alt om dem. Les om alle merker og modeller av sykler, deres problemer, hvordan de skiller seg fra hverandre og hvordan du reparerer dem. Du må overbevise forretningsinvestorer og kunder om at du kjenner motorsykler.

  • Skaff deg en gammel sykkel og ta vare på den. Lær delene og utfør vedlikehold for å lære deg selv mer om det.
  • Ta bilklasser online eller på en lokal skole. Sørg for at læreplanen inneholder motorsykler.
  • Tilbring tid i en motorsykkelbutikk eller forhandler. Jobb små jobber hvis du må før de lar deg håndtere motorsyklene.
Bli en motorsykkelforhandler Trinn 2
Bli en motorsykkelforhandler Trinn 2

Trinn 2. Få forretningserfaring

Det er ikke nok å vite om produktet ditt. Den andre delen av en forhandler er å opprettholde en virksomhet. Investorer og merkevareprodusenter ser etter folk som viser ledelse og forretningsstyring. Les om aspektene ved å drive virksomheten din, for eksempel hvordan du administrerer arbeidere og gleder kunder.

  • Bruk online kurs og lokale skoler for å lære grunnleggende forretningskunnskaper, inkludert salg og markedsføring.
  • Bruk tid på å observere hvordan en motorsykkelbutikk eller forhandler fungerer. Vær oppmerksom på hvordan de fungerer, og håndter problemer som spenner fra skikkelig virksomhetslisensiering til å betale riktig for deler.
Bli en motorsykkelforhandler Trinn 3
Bli en motorsykkelforhandler Trinn 3

Trinn 3. Undersøk markedet

For å appellere til investorer for å finansiere og drive en vellykket virksomhet, er det viktig for deg å kjenne området der du vil starte butikken og hvordan du kan gjøre forhandleren din vellykket i den. Døm hvor etterspurt en motorsykkelforhandler vil være og hvor du skal plassere butikken din. Hold deg langt nok unna konkurrenter mens du også bor i et område der virksomheten vil være sterk.

Hvis du skal ha en merkevarelinje, er det viktig å vite hvor nærværende merkevaren er i markedet ditt og hvordan folk reagerer på det. Hvis merkevaren ikke er etablert der, kan du finne på måter du kan selge merkevaren eller bære begrensede mengder av merkevaren

Bli motorsykkelforhandler Trinn 4
Bli motorsykkelforhandler Trinn 4

Trinn 4. Konstruer forretningsplanen din

Forretningsplanen din vil skissere virksomheten din. Planen samler i utgangspunktet all viktig forretningsinformasjon for potensielle investorer. Fokuser på målene for bedriften din og hvordan den skal nå dem. Inkluder bedriftens ledelsesstruktur og hvorfor du er en god kandidat til å åpne et forhandler. Forklar hvor mye penger du trenger for å starte forhandleren, og hvordan du vil gjøre det lønnsomt.

  • Forretningsplaner inkluderer ofte en virksomhetsoversikt, inkludert produkter, målmarked, salgsplaner, en ledergruppeseksjon og en finansplan.
  • Hold planen klar og presis. Investorer liker å se at du har en veldig klar vei til suksess.
  • Hold planen din dynamisk. Referer tilbake til det mens du driver virksomheten din og bruker og legger til den for å holde målene dine klare og virksomheten din på sporet.

Metode 2 av 3: Åpne en franchise

Bli en motorsykkelforhandler Trinn 5
Bli en motorsykkelforhandler Trinn 5

Trinn 1. Fyll ut en foreløpig søknad

For å åpne en franchise av et stort merke som Harley-Davidson eller Indian Motorcycles, start med å besøke nettstedet deres og sende inn søknaden. Denne potensielle søknaden får deg i kontakt med en av deres representanter som vil diskutere dine kvalifikasjoner.

Alle som kjøper en eksisterende forhandler må også fylle ut denne potensielle forhandlerapplikasjonen

Bli en motorsykkelforhandler Trinn 6
Bli en motorsykkelforhandler Trinn 6

Trinn 2. Saml den nødvendige økonomien

Franchiseforhandlere har et minimum av finansiell kapital som kreves for å sikre standard forretningspraksis som vil gjøre deg vellykket som forhandler og beskytte merkets image. Penger for interne driftskostnader som deler, uniformer og styringssystemer må vurderes, men det gjør også utgifter som anleggs- og lønnskostnader. Disse pengene er hentet gjennom banklån, bekjente og investorer.

  • Et lån eller en kredittgrense fra en bank er din mest tilgjengelige finansieringskilde. De vil sjekke kreditt, kontantstrøm og forretningsplan før de låner deg penger.
  • Investorer kan hjelpe, men det er vanskelig å finne dem. Snakk med folk online eller offline som deler lidenskapen din og vil gå i forretninger med deg, eller gi franchisen din til noen som tror på forretningsplanen din.
  • Polaris krever for eksempel fra 2017 omtrent $ 150 000 til $ 200 000 i en minimumsinvestering som ikke inkluderer fasiliteter, men krever også en kredittgrense på 500 000 dollar.
Bli en motorsykkelforhandler Trinn 7
Bli en motorsykkelforhandler Trinn 7

Trinn 3. Sett deg ned på et sted

Å drive en franchise krever mye plass. Merker som Yamaha krever store, synlige bygninger. Du må finne et sted som er butikkvennlig og mottar mye fottrafikk. Bygningen vil ha merkenavnet fremtredende på utsiden, samtidig som det gir nok plass til forretningsdriften og et utstillingsrom.

Yamaha ber for eksempel om 10 000 kvadratmeter plass til enhetsvisning, 750 for tilbehør, 750 for deler og 1 000 for en serviceavdeling

Bli motorsykkelforhandler Trinn 8
Bli motorsykkelforhandler Trinn 8

Trinn 4. Signer kontrakten din

Etter at du har snakket med forhandlerrepresentanter og selgere, hvis du kjøper en eksisterende franchise, kan informasjonen din bli bekreftet og godkjent. Når det er gjort, kan du få virksomhetslisensen din fra regjeringen og signere kontrakten.

Bli en motorsykkelforhandler Trinn 9
Bli en motorsykkelforhandler Trinn 9

Trinn 5. Ansett ansatte

En liten motorsykkelbutikk kan operere med eieren alene og muligens familie og venner, men en stor forhandler vil trenge en stor mengde mennesker for å utføre varierende roller, for eksempel salg og drift. Intervju for ansatte med god arbeidsmoral og motorsykkelkunnskap, deretter arbeider med dokumentasjon.

Ansattforsikring kan være nødvendig for å få virksomhetslisensen din, men du må også rapportere ansettelser og bekrefte dem skattemessig

Bli en motorsykkelforhandler Trinn 10
Bli en motorsykkelforhandler Trinn 10

Trinn 6. Få din bedriftslisens

Rådfør deg med lokale myndigheter for å finne ut hvilken dokumentasjon du må sende inn. Staten vil trenge informasjon om virksomheten din, for eksempel hvor mye produkt du selger, informasjon om eiendomseiendom eller leieavtale, mva -ID, arbeidstakerforsikring og så videre.

I New York, for eksempel, når søknaden din er behandlet, må du planlegge en inspeksjon av anlegget ditt og beholde et skilt som viser virksomheten din som en forhandler

Metode 3 av 3: Åpne en uavhengig forhandler

Bli en motorsykkelforhandler Trinn 11
Bli en motorsykkelforhandler Trinn 11

Trinn 1. Finn et lite sted å åpne butikken

For en virksomhet som reparerer motorsykler, selger brukte eller lager nye uten franchise, trenger du ikke like mye plass som en merkeforhandler. Finn et sted som passer dine behov. Dette vil ofte være en liten, men synlig butikk med garasjeplass for arbeid på motorsykler.

Kjøretøyer som står igjen utsettes for miljøskader over tid, så finn et sted hvor du kan begrense eksponeringen så mye som mulig

Bli en motorsykkelforhandler Trinn 12
Bli en motorsykkelforhandler Trinn 12

Trinn 2. Beregn bedriftskostnadene

$ 10 000 til $ 50 000 er ofte nok til å få virksomheten i gang, men du må ta med ekstra utgifter som reklame, frakt, ansatte og spesialiserte verktøy. De legger sammen, så du må finne ut hvordan du kan holde virksomheten din lønnsom i det lange løp.

Behold nok sparing til å vare deg i et år. Det kan ta litt tid før virksomheten blir lønnsom

Bli en motorsykkelforhandler Trinn 13
Bli en motorsykkelforhandler Trinn 13

Trinn 3. Samle finansiering

Små butikker trenger mindre finansiering enn forhandlere for å starte, så det kan være mulig å få mye av finansieringen fra venner og familie. Imidlertid vil mange potensielle småbedriftseiere trenge lån fra banken eller venturekapitalister. Søk etter lån til små bedrifter, egenkapitalfinansiering, eller overbevis noen om at ideen din er solid, og du har erfaring med motorsykler og forretninger for å gjøre virksomheten din til en suksess.

  • Gjeldsfinansiering kan være en god idé hvis du har god kreditt. Du betaler en månedlig avgift uten å dele eierskapet til virksomheten din med banken.
  • Ved å snakke med folk online eller offline, er det en sjanse for at du møter noen som tror på forretningsplanen din eller vil gå i forretninger med deg og dele utgiftene dine.
Bli en motorsykkelforhandler Trinn 14
Bli en motorsykkelforhandler Trinn 14

Trinn 4. Få riktig lisensiering

Snakk med din lokale myndighet for å finne ut hva slags lisens du trenger for å selge motorsykler. Dette kan være en lang prosess og innebærer riktig dokumentasjon og bakgrunnskontroller for å se om din forretningspraksis er etisk. Du må betale gebyrer for søknaden og eventuelle forhandlerens lisensplater, og deretter vente måneder før søknaden blir godkjent.

I California, for eksempel, må du fullføre et opplæringsprogram og bestå en test i tillegg til forretningsdokumentasjon og lokal lisensiering

Bli en motorsykkelforhandler Trinn 15
Bli en motorsykkelforhandler Trinn 15

Trinn 5. Bygg opp beholdningen din

Nå som virksomheten din er satt opp, må du fylle den med produktet. Franchise -forhandlere har fordelen av å vise det offisielle merket, men som en ikke -tilknyttet forhandler er det opp til deg hvordan du fyller butikken din. Bruk din motorsykkel og kundekunnskap til å kombinere en rekke produkter med det kundene ønsker.

  • Du kan kjøpe brukte sykler eller fikse gamle sykler fra folk rundt i samfunnet.
  • For å bære nye sykler, kjøp dem enkeltvis eller kontakt merkevarens hovedkvarter ved å finne telefonnummeret eller e-posten. Se gjennom katalogen deres, og spør dem hvordan du kan legge inn en bestilling.
  • Vurder også å bestille motorsykkeldeler og tilbehør. Sørg for å merke prisen opp nok til at du kan tjene penger.

Anbefalt: