Hvordan få penger for useriøse biler: 11 trinn (med bilder)

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få penger for useriøse biler: 11 trinn (med bilder)
Hvordan få penger for useriøse biler: 11 trinn (med bilder)

Video: Hvordan få penger for useriøse biler: 11 trinn (med bilder)

Video: Hvordan få penger for useriøse biler: 11 trinn (med bilder)
Video: Den beste foundation - vet du hvordan velge riktig farge og påføre foundation best? 2024, Kan
Anonim

Du kan bli overrasket over å lære at du faktisk kan tjene penger på din søppelbil, enten det er en gammel ting som ikke lenger kan komme deg fra punkt A til punkt B eller et enda eldre, rustent skinn av en bil. Trikset er å gjøre litt research, finne ut hvor mye det er verdt, og se hvor mye folk vil betale for det. Hvis du forstår nøyaktig hva du har på hendene, kan du sørge for at du får maksimalt mulig kontanter.

Trinn

Del 1 av 3: Klargjøring av bilen

Få penger for søppelbiler Trinn 1
Få penger for søppelbiler Trinn 1

Trinn 1. Gjør oversikt over kjøretøyet

Hvor "useriøs" er det egentlig? Et søppelkjøretøy er en som er så skadet og ikke kan repareres at det er mest fornuftig å bare selge den for deler. Kan bilen kjøres eller er den helt ubevegelig? Legg merke til områder med alvorlig skade. Finn ut om det er verdifulle deler til bilen din, for eksempel et GPS -system, dekk i god stand eller dynamoen.

Skriv ned alt du ser og observerer, slik at du kan gi søppelplassene en nøyaktig beskrivelse av bilen du selger

Få penger for søppelbiler Trinn 2
Få penger for søppelbiler Trinn 2

Trinn 2. Bruk Kelley Blue Book til å bestemme verdien av bilen din i god stand

Kelley Blue Book er en respektert og mye brukt ressurs for verdivurdering av kjøretøyer. Selvfølgelig vil den faktiske mengden penger du kan forvente for bilen din være mye mindre enn Blue Book -verdien, ettersom du tydeligvis har sett det som "søppel" i stedet for i god stand. Dette er ganske enkelt en måte å få en generell ide om hvor mye den uberørte versjonen av samme bil og modellbil selger for.

Hvis du har kunnskap om bilreparasjon, kan du ta Kelley Blue Book -prisen og trekke fra alle kostnadene ved potensielle reparasjoner for å få en generell ide om hvor mye penger du bør forvente når du selger den

Få penger for søppelbiler Trinn 3
Få penger for søppelbiler Trinn 3

Trinn 3. Finn tittelen på bilen

Du trenger tittelen din for å bevise at du eier bilen. De fleste søppelplasser vil ikke kjøpe bilen din med mindre du kan bevise at den er din å selge. Når du overfører den til søppelplassen, må du signere tittelen for å få den offisielt av hendene. Hvis du ikke signerer over tittelen på bilen, vil du teknisk sett fortsatt eie den til tross for at du ikke har noe å gjøre med den.

Få penger for søppelbiler Trinn 4
Få penger for søppelbiler Trinn 4

Trinn 4. Fjern dine personlige gjenstander

Det er lett å glemme en gammel iPod i hanskerommet eller en notatbok stappet i setelommen. Åpne bagasjerommet, sjekk under gulvmattene og skyv hendene under alle setene. Sørg for at du har fjernet alle personlige gjenstander fra bilen før du selger den.

Dette inkluderer nummerskiltene dine. Disse blir lett glemt, men det er viktig å fjerne dem fra bilen din før du skiller deg fra den

Få kontanter for useriøse biler Trinn 5
Få kontanter for useriøse biler Trinn 5

Trinn 5. Sjekk kravene til junked -kjøretøyer

Akkurat som med alle andre bilrelaterte problemer, håndterer DMV i hver stat prosessen med å gi fra seg søppelbiler annerledes. Når du er klar til å kvitte deg med søppelbilen din, må du undersøke forskriftene i din spesielle stat. Et raskt Google -søk etter "Salvaged Vehicle Regulations" og navnet på staten din kommer deg i gang!

Del 2 av 3: Sammenligning av tilbud

Få penger for søppelbiler Trinn 6
Få penger for søppelbiler Trinn 6

Trinn 1. Ring rundt til forskjellige bergingsgårder og søppelplasser i ditt område

Du bør ikke gjøre dette før du har vurdert detaljene i bilen du selger. Du må beskrive bilen grundig, slik at de kan gi deg et nøyaktig tilbud om hvor mye de vil betale deg for det. Hold en liste over de forskjellige beløpene du har sitert av forskjellige søppelplasser, slik at du kan sammenligne alternativene dine.

Få penger for søppelbiler Trinn 7
Få penger for søppelbiler Trinn 7

Trinn 2. Spør søppelplassen deres protokoll for å ta søppelbiler

Noen søppelplasser vil demontere bilene selv. Andre vil betale deg mer penger hvis du gjør det selv og sparer dem for tid. Spør dem om de betaler mer hvis du er i stand til å kjøre bilen til tomten sin, kontra om de må komme og hente den med en bergingsbil. Spør dem nøyaktig hvilke papirer de trenger for å se fra deg. Sørg for at du kjenner inn og ut av hvert søppelplass.

Få penger for søppelbiler Trinn 8
Få penger for søppelbiler Trinn 8

Trinn 3. Sammenlign fordeler og ulemper med alternativene dine

Hvis du ikke er desperat etter å få hver krone ut av bilen din, kan du velge det mest praktiske alternativet. Et søppelplass i hele byen kan gi deg et høyere tilbud hvis du kjører det helt til dem, men du kan velge et mindre tilbud hvis de er villige til å slepe din upålitelige søppelbil. Hvis du ikke er erfaren i å jobbe med biler praktisk, er det sannsynligvis ikke lurt å prøve å demontere bilen selv for noen ekstra dollar. Vurder hvilket alternativ som fungerer best for deg, samtidig som du får en rimelig sum penger.

Del 3 av 3: Overføring av bilen

Få penger for søppelbiler Trinn 9
Få penger for søppelbiler Trinn 9

Trinn 1. Kjør eller slep bilen til søppelplassen, hvis du er i stand til og føler deg komfortabel med det

Noen søppelplasser vil gi deg mer penger hvis du sparer tid og arbeid ved å levere bilen til dem. I tillegg vil søppelplasser betale mer for en bil som fremdeles kan kjøres og ble kjørt nylig, så å kjøre den til søppelplassen vil øke bilens verdi.

Få penger for søppelbiler Trinn 10
Få penger for søppelbiler Trinn 10

Trinn 2. Sørg for at søppelplassen kan hente bilen din

Dette er det mest praktiske alternativet. De kommer til uansett hvor du befinner deg, henter bilen din og betaler deg på stedet. Hvis bilen din ikke kan kjøres, er dette absolutt din beste innsats. Etter at du har fått priser fra forskjellige selskaper for søppelfjerning, kan du velge den beste.

  • Noen ganger vil søppelplasser gi deg en pris, og deretter senke den betydelig når de allerede har lastet bilen på bergingsbilen. Dette er grunnen til at det er så viktig å vite bilens verdi og holde seg til våpnene dine.
  • Ikke kjemp mot søppelbiltårnene for noen få dollar, men hold deg til våpnene dine hvis de prøver å tilby deg noe mye lavere enn det du tidligere ble fortalt.
Få en pistollisens i Georgia Trinn 15
Få en pistollisens i Georgia Trinn 15

Trinn 3. Returner nummerplatene og avbryt registreringen

Den eksakte protokollen er forskjellig fra stat til stat, men vanligvis må du returnere lisensplatene til DMV for å kansellere registreringen. Søppelplassen bør ha denne informasjonen tilgjengelig for deg, så spør dem hva som forventes av deg når du avleverer bilen din. Internett er også en utmerket ressurs, og DMV -nettstedet for staten din bør gi deg en nøyaktig prosedyre for å kansellere registreringen og returnere platene.

Anbefalt: